![]() |
Bobo dan artık fayda gelmez boşuna uğraşmayalım iyi bir fiyata satalım |
gidiyosa gitsin futbolcumu kalmadı sanki dünyada. |
nereye gidiyo yhaa açıklama yapıp duruyoya mutluyum diyee gitmesin:( |
Gitmesini bende her besiktasli gibi istemiyorum, ama ne yaziki o kararini vermis bir kere. Bize düsen onunla adam gibi vedalasip belki birgün yine gelir faydali olur gibi davranmak. Bobo icin her zaman kapimiz sonuna kadar acik olmali. Tesekkürler Bobo sana gidecegin yerde basarilar diliyorum. Ah birgün Demirören´de gidiyorum dese biz hergün bin kere defol diyecegimize!!:ridinghorse::ridinghorse: |
Gidene kadar inanmayın kardeşim medyanın palavraları habire yalan konuşuyorlar bizi bu hale düşüren de medya oldu zaten inanmayın |
Alıntı:
:) diyor ama gidecekk |
yapmayın gerçekten yaa.. 40 yılda bir bitane yıldızımız oldu onuda göndermeyin eger bu takım büyük takım olucaksa büyük oyuncular menfaat ugruna satılmamalı... |
Valla adam bütün röportajlarda ben burda mutluyum diyo bun ragmen bu kadar transfer haberi cikiyorsa sorumlu yönetimdir.Malum Baskanimiz Bobo yu satip üzerine de 2 milyon daha koyup Mehmet Topuz alcak ya bize. Bobo dan dah iyisini alabilirmiyiz ?Soru bu;cevabi ise hepimiz biliyoruz ;ALAMAYIZ ,o zaman neden elimizdeki en büyük silahi kaybedelim ki?? Beyler büyük düsünmenin zamani gelmedi mi daha? |
Türkiye`de Saat: 01:51 . |