![]() |
Alıntı:
klavye delikanlısı kendine çok güveniosan bana beleşçi damgası vuruosan adam olda gel manisa maçında stadyumun önünede yüzüme söyle gözleriniz körermiş sizin gel açılması icin ben sana yardımcı olurum... adam gibi konusun karşında cocuk yok bana boş konusuosun diyemezsin siz 90 dk desteklerken benım hayatım beşiktaşla geçiyor bilip bilmeden delikanlılık mı taslıyosunuz lan Gel şairlere gel kazana ve beleşçiler de bak ne oluyor yazıklar olsun be o kadar çabalarken bu damgaları yiyoruz |
kesinlikle katılıyorum ya..yıkmayın bizim mabedimizi.kasımapaşada oynarsak kulüp ne kazancak..taraftar hangi maçı izlicek allah aşkına ya. |
istemiyoruz yeni stad ama son macta da yanındayız kartalım... |
arkadaşlar stad yapılırken tabiki bazı şeylerden uzak kalacaz nedir o inönü mabedinden uzak kalacaz ama bir iki yıl içersinde tekrar orda olacaz eğerki yeni sıtadımızın bitmesini beklerken bazı sıkıntılar olacaktır ama bu sıtad bizim miladımız olacak başarıya aç olan takımımıza hırs olacak tutku olacak güzel günlerin başlangıcı olacak |
yeni stat yapılmasın para yok pul yok ne zaman yapılır burasi endişe verici kalsın yıkmasınlar... |
Yeni stadın iyi yanlarıda war stadın mevcudu artar fakat stad kesinlikle yıkılmamamalı bence, bu taraftar 2 sene ne yapacak az bi zaman değilki 2 sene , inönünün atmosferi unutulur gider 2 senede bence illa bişiler yapılıcaksa stad yıkılmadan tamirat onarım vs. başka birşeyler düşünülüp stadın mevcududa artırılabilir bence.2 sene bu hasret yer bitirir bizi geçmek bilmez zamanı gelince kötü bir gün olduğunda 1 gün bile geçmek bilmiyor 2 sene nası geççek yaa insanın morali bozuluo... |
hayırlısı olsun ben çok konuştum bir yere varamadım artık susuyorum ALLAH hayırlısını nasip etsin :( |
yeni stad sart bence her yönden |
Alıntı:
|
Alıntı:
kes sesini haddini bil be insanın karşısında ki nin yaşına hürmeti olur ,saygısız terbiyesiz herif . sen daha annenin karnındayken ben staddaydım . artis . kesin sesinizi oturun oturduğunuz yere bu stad yapılacak işte okadar. her maç kapalı ortada ayyaş kavgasından bıktık be yeter. |
Türkiye`de Saat: 02:00 . |