![]() |
Yeni Stad Falan İstemiyorum..! Arkadaş neyi yıkıyorsunuz neyi yeniden yapıyorsun... yıkmayı planladığın yer babanın fabrikasındaki klübemidir! kime sordun? kimlerle planladın! sen artık olmadığında bu yaptığının sonuçlarını bu taraftar çekecek... elin azizi ile adnanı ile bir şeyler yarıştıracaksın diye yüz yıllık tarihi yok mu edeceksin... yahu hiç mi kafanız çalışmaz...? yıkacağız dediğiniz yer sadece taşdan demirden örülmüş bir binamıdır! bu kadar kolay mı? (BU ARADA BİRİNCİ DERECEDE TARİHİ ESER KAPSAMINDA YER ALAN BİR BİNAYI YIKABİLMEK İÇİN ANITLAR YÜKSEK KURULUNDAN NASIL İZİN ALABİLDİNİZ.. HANGİ AYAK OYUNLARINA BULAŞTINIZ.. BAŞBAKANIN KARDEŞİ... UZAK DİYARLARDAKİ TARİKAT ŞEYHİ BU İŞİN NERESİNDE???) Daha çok para kazanacaklarmış? Siz önce elinizdekinin değerini bilin; Mimar Vietti Violi , Mimar Şinasi Şahingiray ve Mimar Fazıl Aysu tarafından yapılmış dünyanın sayılı stadlarından birine sahipsiniz.. elinizde tarihi değeri olan bir sanat eseri var. Becerikli olun binlerce turiste, mimarlık öğrencisine ulaştırın bu değeri para kazanın. derdiniz para ise. 7/24 yaşayacakmış, cafeler, konserler bilmem neler olacakmış!! Yahu nerde yaşıyorsunuz, taratarı istanbulun her yerine dağılmış maçtan maça anca gelebilen bir klübüz. Kim kullanacak 7/24 bu stadı. Altında jipi, kolunda milyarlık saati olanlarsa hedefiniz onlar zaten plazadan seyrediyorlar stadınızı. Modern olacakmış, kıl yün..! Fenerliler havadan ısıtıyor.. siz ne yapacaksınız alttan mı ısıtacaksınız kıçlarımızı??? yahu biz hiç oturmuyoruz ki.. kıçımız ısınsız. ha oturan tafartar istiyorsanız o başka.. ama onuda malesef bizim aramızdan bulamazsınız taraftar ithal etmek zorunda kalacaksınız. Lüks cafeler olacakmış.. kaliteli olacakmış!!!! Yahu senin taraftarın maça gelecek parayı zor denkleştiriyor. şairlerde ucuz şarap içmekten sevk alıyor... en baba maçta bile stada son dakka geliyor... cebindeki parayı semte yiyor... emin ol stada girdiğinde cebinde sadece geriye dönüş parası kalıyor.. ha dersen ki ben paralı taraftar bulucam.. maçtan iki saat önce stada gelecek.. yiycek içecek.. yok kardeş o taraftardanda bizde yok.. sen başka kapıya..! Yıllardır elinde TARAFTARINDAN başka hiçbir şeyi kalmamış bir klüp oldun.. şimdi de buna saldırıyor ve yok etmeye çalışıyorsun. Ya SAFsın Ya da ARTniyetli..! Ne olacak iki sene evinden uzaklarda sürünecek bu taraftar ve sahip olduğu bütün olumlu özellikler yıpranacak.. geriye ne kalacak..???? Ey taraftar... İnönüyü yıkma planı Endüstrinin MÜŞTERİ TARAFTAR yaratma sürecinin son ve ciddi adımlarından biridir. Bu endüstri seni istemiyor..! Cebindeki paraya göz dikti... ve doğal olarakda cebinde para olana.. tertemiz yapacaklar herşeyi... beyaz türkler.. kentli elitler.. aileler.. çoluklar.. çocuklar.. kadınlar v.s. v.s. Futbolu.. taraftarlığı elimizden almaya çalışıyorlar...! Elit.. temiz.. akpak bir tribünde.. elinde içki kadehleri ile maç seyreden.. üç beş milyara kombine.. yirmi milyara loca alan, jipine otopark.. çocuğuna store isteyen müşteriler arıyorlar..! İnönünü yıkılması basit bir mimarlık mühendislik durumu değildir.... BEŞİKTAŞLI OLMANIN NE DEMEK OLDUĞUNU BİLMEYEN... EGOSUNA VE ENDÜSTRİYE YENİLMİŞ... ARTIK SALAK DERECEDE SAFÇA DAVRANAN YÖNETİCİLERİN TARAFTARLIK VE FUTBOLA DAİR SON SALDIRISIDIR. Üzülerek söylüyorum ki; Bu stad projesi yaşama geçerse: artık ne Bildiğimiz Anlamda Taraftarlık kalacak ne de o Gurur Duyduğumuz Tribünlerimiz. İnadına ve en büyük sesle karşı çıkmak lazım.. bu stad işine...! DÜŞMANININ SİLAHINI KULLANAN, DÜŞMANINA BENZER VE İŞTE O ZAMAN GERÇEKTEN KAYBETMİŞTİR OLUR...! BİZİ DÜŞMANLARIMIZA BENZETMEYİN, BIRAKIN BİZ FARKLI KALALIM BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞLI OLMASIN... O AYRICALIK BİZE KALSIN Özgür Ergün |
Millet daha büyük stad yapalim büyüyelim para kazanalim diye yirtiniyor,sen hayir kücük külüp kalalim öbürküler bize her anlamda fark atsin diyorsun yani. Visionu sifir olan biri daha!! |
Orda yazılanlardan birşey anlamadıysan sana laf anlatmaya hiç gerek yok.. |
Alıntı:
|
Endüstriyel futbol anlayışının ülkemiz özelinde uyguladığı planın adıdır Fenerbahçelileştirmek politikası. Bunun anlamı, herkesi Fenerbahçeli yapmak değil elbette; herkesi "Fenerbahçeli gibi" yapmaktır. Bu operasyonun ilk adımı "özendirmek", ikinci adımı bu özentileri satın almaktır. Bu operasyonun taktiklerinden biridir başarının yolunun sadece paradan geçtiği anlayışının belletilmesi. Nedir Fenerbahçelileşmek? Fenerbahçelileşmek demek; "Güruh olmak" demektir. Fenerbahçelileşmek demek; Koşulsuz biat etmek demektir. Fenerbahçelileşmek demek; Amerikan futbolu seyircisi profilini yakalamak demektir. Fenerbahçelileşmek demek; Sadece ve sadece başarının kutsanması, başka hiçbir değerin kabullenilmemesi demektir. Fenerbahçelileşmek demek; insanın doğasında ki "Yeter artık" isyanının yokedilmesi değil, aksine ele geçirilip öz değerlerimize, tarihimize, kendimize karşı kullanılması demektir. Özendirme eyleminin sonuçları açık seçik alınmaya başlamıştır görüldüğü üzere. Kıçtan ısıtmalı pis bir ucubenin kutsanması kuyruğu gitgide uzamakta. Umutlarımı sardığım bir tek kök kalmış ki sıkıca ona sarılmışım kendi adıma. Görmekteyim ki endüstriyel saldırı da ilk ele geçirilecek olan genç kardeşlerimiz direnmekte ağırlıkla. Kendilerini tüm kalbimle selamlıyorum. Hakan Kirezci |
Metin saol yazı için. Ben şahsen Kasımpaşa stadı olayına inanılmaz tepkiliyim ne işimiz var bizim Kasımpaşanın stadında allah aşkına. Yalovaspor un stadı da yakın tesislere gidip bir sürü stad var kala kala kasımpaşa ya kalmışız yazıklar olsun Vefa var, yalovada oynasak yemin ediyorum giderim maçlara ama Kasımpaşa' ya gitmem. Ayrıca ben stadımdan memnunum kardeşim kim ne derse desin. Beşiktaşı bozuyor bence bu adamlar bir şekilde. Bazı kulüpler değerleiryle vardır, mesela ben Karagümrüklüyüm. Karagümrüğün yeri 2. ligdir, 3.ligdir. Birinci lig değildir. Bununla biz gurur duyuyoruz. Beşiktaşında onurlu gururlu bir duruşu vardır. Bir yerde başarıyı parayı pulu da kapı dışarı etmeliyiz bunu gururu korumak için. |
kardeş iyide stadyumun yıkılması lazım maddi ve manevi açıdan gerçekten yıkılması lazım ayrıca 2 sene değil1 sene stadımızdan ayrı kalacağız gülü seven dikenine katlanır 1 sene idare edicez artık ama yeni modern bi stadyum gerçekten lazım... |
Alıntı:
En iyisi sen bi bit yat kendine gel yada git istanbulspor veya baska bir mahalle takimi tut.Burasi Besiktas ve Taraftarlari hep daha büyügü düsünmersi lazim. Umarim stad en kisa zamanda yapilir ve bütün dünya Besiktas´i konusur!! Senin kafana gitsek 5 sene sonra 3.ligde oynariz!!! |
mehmet yazıyı nerden buldun bilmiom ama çok duygusalca artık kimse böyle şeyleri yemiyor be dostum emin ol yemiyor . boş sallamayla duygu dolu yazılar yazmayla bu işlerin yürümedğini bilmen lazım . tmm koydun yazıyı bu yazıyı yemeyenler çıkacaktır . ve karşıt görüş olarak ne söylerlerse söylesinler haklılar . çok saçma yazılar var yine gündemde . . yeni stad yeni stad ismi BİZE ŞART . ha daha fazla olabilirdi o tartışılır ama stad lazım bize. aslında neyi konuşuyoruz ki karar alındı . stad yıkılıyor . . tartışmaya gerek yok . Alıntı:
|
valla ne düsüncemi bilmiyorum. ama sonucda besiktasim icin önemli bi gelir kaynagi olacakmis bu stat projesi eyer büyük kalmak ve büyüklerle yarismak istiyorsak madi durumumuz iyi olmasi lazim bence |
Alıntı:
2.O stad ile Beşiktaş J.K nın geleceği değil gelen paraların ve gelen Beşiktaş lı müşterileri düşünecek! 3.Amaç taraftar profili değişecek 4.O yalan vaadlere kanacağınıza önümüzdeki Büyük Beşiktaş Taraftar Projesine sahip çıksaydınız! 5-O stadın yıkıldığı gün mabedimde orda barikat olarak duranlardan biri olurum. |
Alıntı:
Stad yapılacakmış mışta dünya konuşacakmışta..Avrupa ya bak dünyaya bak en iyi stadlar kimde ve başarılarına bak ondan sonra bildiklerin ile bildiklerine bilgiçlik tasla.Ben her gece yatarım dua ederim kendim için değil Beşiktaş için Allah'ım ne olur şöyle olsun böyle olsun diye savrulurum yatağın bir ucundan bir ucuna birgün dualarımın kabul olmasını bekliyorum olmadı olmuyor.Bazen de bu dilediğim duaların niye olm adığını sorguluyorum kendimde ne gühan işledikte olmuyor diye.ama bundan sonra yatağımda dua'nın benim yerimde olmadığını anladım.Keşke herkez benim kafamda olsa da onca yazılanı çizilenleri okusa. Birgün herşey çok geç olacak ama bu resim size neyin göstergesi sormak lazım. http://img233.imageshack.us/img233/7239/protestoqj7.jpg Endüstriyel futbolun göstergesi! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaş beşiktaşı sosyeteleştirİyorlar beşiktaş halkın,ezilenin,köylünün,işçinin,memurun,Emekçinin takımıdır,,,,LÜMPENLEŞMEYE,BURJUVALAŞMAYA GEREK YOK..... |
Gerçekten bir çok kişiyi anlamakta güçlük çekiyorum. Bir kulübü ayakta tutan nedir? Gelirleri. Bu gelirlerin başında da stat gelirleri gelir. Bir takım insanlar göremiyorlar ki stst gelirlerinin arttırıması gerekiyor bunun bir tek yolu var yeni stat. Yeni stada karşı çıkanlar Beşiktaş'ın büyümesinden korkuyor, gelişmesinden. Kafaları hala 1940 larda kalmış bu insanların. Günümüze gelemiş. Bir zamanlar 600.000 pound bonservis ile dünya yıldızları transfer edilirdi dünyada, şimdilerde ise 100.000.000 eurolardan bahsedilir olurdu. Bunu anlamıyorlar. Profesyonellikten habersizler. Bence bunu onlarda biliyorlar ama güçsüzleşecekleri düşünüyorlar. Eskisi kadar rahat hareket edemeyecekler belki de. Beşiktaş Kulübünden eskisi kadar rahat geçinemeyecekler belki de. Bir ruhtur tutturmuşlar. bilmiyorlar ki yapılara ruh kazandıran kişilerdir. Büyük Beşiktaş taraftarı yeni stada da ruh katacaktır. Anıların arkasına sığınıp bunca anı ne olacak diyorlar. haberleri var mı ki eğe Beşiktaş gerekli atılıpları yamazsa iyice güçsüzleşecek. Bir zamanların Vefa takımını düşünün, yada şimdi ki Göztepe nin durumunu. Arsenal yeni stad yapmış maç başına 6.000.000 € kazanıyor.Benim Beşiktaş'ım sezonda 10.000.000 € kazanıyor. Bunu biliyorlar mı ki? Senin rakiplerin gelirlerini arttırıyor, benim taraftarım gelirlerimi azaltmaya çalışıyor. Osmanlı da bu şekilde çökmedi mi? tüm yeniliklere kapattılar kendilerini, sonra ne oldu o muhteşem saltanat sona erdi. Bizde de var yeniliklere karşı çıkanlar. Fb stadından yılda 30-35 milyo kazanacak, Gs yeni stadından 30-35 kazanacak, Beşiktaişş'ım stadından yılda 10 milyon u zor kazanacak sonra da, bu stada karşı çıkanlar yönetimleri istifaya davet edip, tesisleri basmaya gidecek yada stadda küfür edecek. Böyle taraftarlık olmaz. Bu topuzun ayarını kaçırmaktır. Bir tabir vardır, değişim rüzgarlarına karşı aptallar duvar örer, akıllılar yel değirmeni yapar diye. saygılarımla... Yeni stad yapılsın. taraftar profili değişsin. |
Alıntı:
|
Yılların Tarihi eserini yıkmak istiyorlarsa onların tarihi eserlere verdikleri değerler ortada demektir. Yıkılması için izin almak gerekiyor bildiğim kadarıyla. İzin almışlar mı peki? Bu kadar da saçmalık olmaz!! |
stat dedigin 50 bin kisilik olmali en azindan burasi bize yetmiyor artik baska takimdan misin nesin boyle yaziyi koyuyorsun buraya neymis uzak kalacakmisiz bir sene iki sene uzak kalmaya raziyiz yeter ki sonunda ortaya bir saheser ciksin stadin ustunde kartal amblemi olacak muthis olacak futbolcular isinmayi yan cizgilerde yapacak artik kale arkasi sahaya cok yakin olacak muthis bir gurultu olacak rakip takimi baski altina alacagiz |
Ben başından beri karşıyım stadın yıkılmasına.... |
Alıntı:
kasımpaşa stadı yeni , kayseri yeni stad yapıyor hala galiba süper oluyormuş gerçekten , gs yeni stad yapıyor , febe kapasiteyi yükseltiyor . . . eeee mehmetcim biz nie birşeyler yapmayalım artık . onlardan geri mi kalıcaz yani . bunu mu istiyorsun . sırf çekirdekçiler gelmesin die mi vazgeçecez yani . rakiplerimiz süper stadlar yapıyorlar .biz nie yapmayalım . yetmiyor işte yetmiyor . bu stad beşiktaşlılara dar geliyor . % 100 yeni stad yapılması lazım . çok şükür karar alındı da yapılıyor . . .fazla sözü uzatmaya gerek yok . kapalı aynı yerinde olacak emin ol . bu sefer uçak sesinin 2 katına çıkacağımızdan da eminim. kutu denilen yerdeki cigara saranlarda inşallah temizlenir böylelikle . :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
birilerine benzememek için gelişmeyi bi kenara itmek cok sacma... |
Alıntı:
Bugün ama maalesef Sanayi ve Futbol icice ve Avrupa da Külüpler bunun önderligni yapti, ucuk Fiyatlara Transferler ve daha büyük Stadlar insa ettiler örnegin. Ben bu stadin yapilmasini istiyorum, ama bunun Bedelini Taraftara ödetmemek sarti ile! Yani yeni stad yapildi diye Ates pahasi olmasin Biletlerin fiyati. Halkin Takimini oldugnu unutmasin Yöneticiler ve ona göre kabullenebilir sartlarda bu stadi finanse etsin. Onlar Fenerbahcelestiremez bizi, onlar yeni Kurallar cikarsin, biz yinede Oyunu kazanmaya bakalim. Besiktas`in Vizyonu genis, yakinda Avrupa da bir Numara olacak. Avrupa da da örgütlenmeyi sürdürsün, bak Halkin Takimi, Külübü neler neler yapiyor. |
Saka yapyosunuz herhalde!! Keske bir an önce yıkılıp yenisi yapılabilse |
herkese selamlar, Konuyu tartışmak bile bence gereksiz, gereksiz ama bilmenizi istediğim bir detayı sizinle paylaşmak isterim. 91 senesinde lisede okurken Çarşı tribününe takılan aradan geçen 15 senenin sonunda hasbel kader şu anda maçları bu beyaz Türkler diye tabir ettiğiniz B11 locasından izliyorum. Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Beşiktaşlılık değerlerinide kimse bana anlatmasın çünki ben o değerleri oluşturan jenerasyonun elinde yetiştim.o şarabı paylaşmanın Küplüceden Rahmetli Süleyman Abi ile fenerlileri denize ben attım, hikaye faslı bu kadar. Şimdide gerçeklerden bahsedelim; adamlar milyar dolarlık bütçe planları yapıyorlar, biz statımız yenilensin yok olurmu öyle şey tartışması yapıyoruz... Bakın sevgili Beşiktaşlı kardeşlerim; Binalar içlerinde yaşatacak ruhları olmayında beton yığınından başka değildir. İnönü Stadı eğer taraftarı olmazsa beton yığınından başka bir şey değildir. Son bir ata sözünü hatırlatmak isterim, Ne elbiseler gördüm içinde adam yok, ne adamlar gördüm üstünde elbise yok. Biz üzerimizde elbise olan adamlar olalım... |
bugunun futbolunda ve bugunun sartlarinda futbol bu duruma gelmisse ben yeni stat olayini destekliyorum artik sart oglu sart bence kimse bosa konusmamali artik futbol romantiklikten cikti futbol artik para oyunu sirf uzerine oynanan kumarin parasiyla 20 tane ulke kurarsiniz bu sartlarda hala romantik futbolda kalalim demek bana gore altini cizeyim sacmaliktir rekabet etmek icin yeni stat sart eger biz bu ulkede fenerle galatasarayla rekabet etmiceksek avrupada sampiyonluk icin caba sarfetmiceksek o zaman kapatalim sadece amator branslarla ve sirf ogrenci ve egitim okullariyla devam edelim yolumuza ama biz bu rekabetlere gireceksek yeni stadi istemeyenlerin hepsi bos konusuyor bence |
ya fenerbahçelileşme falan diye gaza gelmiş arkadaş da fenerbahçe taraftarı asla beşiktaşlılaşabilecek seviyeye ulaşamadı ki onlar hep vasattı hep sıradandı aziz yıldırımda onlara bi meziyet katmak adına müşteri taraftar profilini oluşturdu. Bu fenerbahçe yapısına çok uydu ama asla BJK taraftarı bu yapıya girmez girmeyecek. Bunu yapmak için stad değiştirmenin yeteceğini düşünmek bence biraz saflık oluyor. BJK taraftarı bu yapısına kolay ulaşmadı bunu staddaki betonlar 100 yıllık tarihi eser meser sayesinde yapmadı bunu içindeki ruhla yaptı. O ruh beden değiştirse de baki kalacak. Bu stad yapma işini politize etmek son derece yanlış. Ben de endüstriyel futbolun futbolu domine etmesinden hoşnut değilim olamam da ama. Stad yapmayla bunun bir alakası yok tabii stadın ismi dediğin gibi cola turka falan olursa o zaman iş değişebilir. Ama stad yapımına karşı olma gerekçen bence mantıklı değil. Sonuçta dünyadaki bir çok bizim yapımızdaki takım stad değiştirdi klübümüzün büyümesi için stad yapımı şarttır. Taraftar asla fbli ezikler gibi olamyacaktır korkun olmasın... |
Bence artık yenilenmesi gerekiyor stadın cünkü biizm gibi büyük taraftara yetmiyor stad hem ekonomik olarakda büyük katkı saglayacagı ortada daha ne olsun biz dünya devi bir takım olmak istiyorsak ilk önce stadımızın dünya capından bir stad olması gerek bir söz vardır "Aslan yattıgı yerden belli olur " diye bu söz cok acık bence |
Alıntı:
Eski trübün tarihi alan içinde kalıyor (tarihi eser değil, inşaat izni sadece eski trübüne verilmiyor), stadın geri kalanına inşaat yapılabilir. Mevcut haliyle İnönü stadı miyadını doldurmuştur. yeni bir stada gerek var yoksa 4-5 sene içinde zaten stadda maç yapmaya izin vermeyecekler. Bazı arkadaşlar İnönü stadında taraftar profilinin değişmesinden korkuyorlar. Gelecek olan taraftar fb li mi olacak? hayır gene Beşiktaşlı olacak. Sadece standartlar artacak. Stadın gelirleri artacak, Beşiktaş a gelen yabancı oyuncu kalitesi artacak, trübün gelirleri artacak. Bunu kimler istemez? Sadece mevcut durumdan çıkarları olanlar istemez. insanların bazı konularda bilgisi az olunca onları yönlendirmek kolay olur. O yüzden araştırma yapıp karar vermek gerek. Eğer biraz futbol ile ilgisi olan arkadaşlar Beşiktaş'ın mevcut stad gelirlerini inceleyebilirler mi? Beşiktaş'ı zirvede görmenin ilk koşulu güçlü olmaktır? Güçlü olmak için güçlü ekonomik şartlar gerekir. Beşiktaş'ın temel gelirleri nelerdir? temel giderleri nelerdir? Beşiktaş'ın hedefleri nelerdir? Bunları düşünebilecek kadar kapasitesi olan birileri stad pojesinin gerekliliğinide anlayacaktır. Kulüp niye borçlanır; gelirleri giderlerini karşılayamadığı için borçlanır. Beşiktaş'ın ana giderleri de oyunculara verilen paralardır (bonservis, transfer gibi). Ana giderleri kısamayacağımıza göre ve oyuncu kalitesi arttırmak gerektiğine göre otomatik olarak da giderler artacaktır. Artan giderleri karşılamak içinde gelirlerin daha çok artması gerekir. Sponsor Cola turca diye forma almayanlar var. İnönü stadın da biletleri pahalı bulanlar var. Yönetime kızıp kombine almayanlar var. Taklit ürün kullananlar var. Fulya projesine karşı olanlar var. Yeni stada karşı olanlar var. Maça bedava girmek isteyen var. Beşiktaş'ın her gelirine karşı çıkacaksın, başarısız sonuçlarda yönetim istifa diyeceksin; Beşiktaş niye borçlanıyor diyeceksin. Mevcut taraftar profili ile hersene Beşiktaş'ın stadı kapanıyor, Beşiktaş taraftarı şov yapmaktan takımı desteklemiyor. Maça gelen taraftar profilinin değişmesi lazım. Stad değişmese bile. Stad yeniden yapılmalı. Maçlar Kasımpaşa da oynanmasın. 17 maçı en az 10 farklı yerde yapalım ki, Beşiktaş sevgisini yayalım. böyle bir fırsat 100 yılda bir gelir. bunu değerlendirelim. |
umut tacirine sonuna kadar hak veriyorum stad olayı olmasa daha iyi olur... stad yıkılmadan da büyütülebilir...örnek olarak St. James Park:Newcastle United stada bi bakın ingilterenin ayakta duran en eski stadı bu... ve olağan üstü bir atmosferi var... yeni stadlar oturan tiyatro gibi maç seyreden taraftar için değil seyirci,figüran içindir... Türkiye'nin tek "taraftar"ı olarak buna karşı çıkmalıyız... umut tacirinin dediği gibi newcastle united stad turizmi de yapmaktaydı sanırım ve bu eski mimariler çok ilgi görüyor bütün dünyada... biz şimdi bunu yıkarsak emin olun üzerimize bir bez kapatacaklar ve sesimiz olimpiyattaki gibi havaya uçup gidecek... şu an beton var üstümüzde ve böylece çok daha süper bir ses yansıyo sahaya... ben bu "tarihi güzelliğin" kalması taraftarıyım... yıktırmayalım derim ben birileriyle ........ yarıştırcaz diye... bırakın onlar entel stadlara çıksınlar biz böyle mutluyuz hem ne çabuk unuttunuz 100.yılı,o yıla ithafen yapılan o güzel tabloyu o tablodaki stadı yıkmak bir tarihi yıkmaktır... hükümetin nasıl izin verdiğine gelince zaten tarihi sarayların üzerine rezidans diken adamlardan ne bekliyon!... ben hertürlü kültüre sanata ve tarihe sahip çıkalım derim... yapılacak olan stadın bütün sorunlarının giderilmesi olmalı ve tribünlerden birazı yükseltilerek kapasite arttırılabilir dert kapasiteyse hem onca anıyı ve BEŞİKTAŞ kültürünü yıkmaktır bu stadı yıkmak... seneler sonra dolmabahçeden geçen torunlarımız "yav stada bak kaç senedir ayakta helal olsun ne stadmış neler görmüş bir dile gelse!" deseler fena mı olur hala BEŞİKTAŞ orda aynı yerinde olsa... bi de bu konu sabitlenebilirse futbola çok iyi olacak kanısındayım çünkü büyük bir kampanya başlayabilir bununla... |
Alıntı:
kardesim güzel konusuyorsun ama eger biz stadı büyültmessek yeni kaynaklar bulmassak bu takım nasıl avrupa düzeyine cıksın bak sıcak para bulunamıyor diye bobo satılıcak halbuki stad olsa gelirler 2 katına cıkacak senin suan ki savundugun durum varya osmanlının avrupa devletlerinden büyük bulusları almayıp yine eski düzen devam etmesine benziyor... tabiki bende üzülürüm stadımızın yıkılmasına ama bu stad artık bize yetmiyor her yönden |
saçmalıklarla dolu bir yazı, futbolun tamamen endüstriyelleştiği şu zamnlarda herkesin yapmaya çalıştığı ve hedefleri olup da bizim gibi yeni yapmaya çalışanların tek bir düşüncesi var, böyle modern bir ortama elit kısmı çekerek gelirleri tavan yaptırmak, yok ruhtur yok bilmem nedir, bırakın artık şu saçmalıkları, maçı bedava veya ucuz fiyata izlemek dururken nerden çıktı değil mi bu modern stad işi, 17 maçın tamamını izlemezsin 5 maç izlersin, başkasıda 5 maç izler, tapuladınız sanki o stadı, tabi ama kapalı sizin dimi, kimseye bıramkazsınız, paranız yok ama o statta her maçı izlersiniz, geçiniz efendim, böyle modern, içerisinde cafe, restaurant, sinema salonu, alışveriş merezi tarzı yerler barındıran stadlar, kulüplerin gelirlerinin yarısından çoğunu elde ettikleri stad gelirlerini arttırmak için yapılır, bunun için de ruh değil paralı müşteri lazımdır, yoksa nesi var inönü stadının, haa tabi bir başka konu; bugün çarşı denen grupla arasından su sızmayan sayın demirören'in bu stadı yapıp bugünkü kapalının olduğu yeri makul bir tarifeyle! yine onlara vermesi ihtimalini düşünecek olursak doğru demiş bu yazıyı yapan, bu stad yapılmasın...... |
Alıntı:
yani kapasite arttırılır illaki yıkmak gerekmez,bi de gelir filan artmaz yeni stadla zaten 4 sene avucunu yalıycan etmeyin eylemeyin onarılsın güçlendirilsin yenilensin,büyütülsün ama yıkılmasın... gel anlaşalım Metin bey...:shakehands::D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
vizyonsuz ,misyonsuz taraftar olmaz olsun . STAD YAPILCAK İŞTE O KADAR . BEŞİKTAŞIMIZA YAKIŞAN BİR STAD OLACAK AYYAŞLAR SÜRÜSÜ STADIMIZA GİREMEYECEK. |
Alıntı:
|
Düzenleme UMUT TACİRi! |
Türkiye`de Saat: 15:10 . |