![]() |
çok saçma bir yazı tebrik ederim |
Alıntı:
|
bence tarihi dokusu korunarak büyütmenin yolu aranmalıydı...büyütülmeli modernleştirilmelimiydi evet...ama tarihi dokusuda korunmalıydı... 30 Fısıltı, sessiz konuşma 60 Normal konuşma, dikiş makinası, daktilo 90 Ağır vasıta trafiği, günlük maksimum insan 8 saat maruz kalmalıdır (insanların % 90′nını korur) 100 Elektrikli testere, asfalt delme makinası, (korunmasız olarak günde iki saat maruz kalınabilinir) 115 Yüksek sesli roket veya rock konserleri (günde maksimum 15 dakika maruz kalınabilir) 132 desibel...Beşiktaş taraftarının ses rekoru 140 Silah sesi, jet motoru, (korunmasız kulaklarda ağrı oluşturur. Kulak korunmadan bu sese izin verilmemelidir) geçemediğimiz sadece jet motoru kalmıştı...mimarisini düzgün yapın sayın yönetim...olmadı bu sefer jet kaldıracaz inönüden:D |
maçlar kasımpaşada olursa her maç biri bıçaklanır..karagümrük ve suadiye kasımpaşadan nefret eder... modern istiyorsunuz dimi siz kademe kademe yıkılamaz mı stadyum ? temiz hijyen istiyorsunuz illa stadyumumu yıkmak gerek ? otopark istiyorsunuz 1 ayda çözülücek birşey Peki stad yıkılırsa 2 sene daha geriye gitmicekmiyiz? demirörenle beraber bizde bitmicekmiyiz? Kapalının ortasına loca koymakta neymiş... BEN BEŞİKTAŞ COCUGUYUM STADYUMU NEYLEYİM... modernlik istiyorsanız eski açık tribünü yeni açık gibi yapılır...lavabolar yenilenir otopark yapılır hepsi 3 aylık birşey.... KİMSENIN 2 SENEMİZİ ÇALMAYA HAKKI YOK |
valla süper bi yazı yazmışsın hayran kaldım bi kere . İkincisi kesinlikle katılıyorum tüm yazdıkalrına. Bende stadın yıkılmasını istemeyenlerdenim. Bu büyümeye karşı anlamında değil. Sadece burası bir tarih..bu tarihi yıkmak kimsenin ahkkı değil olmamalıda zaten. Bana göre yeni stad yapıldıktan sonra taraftar profilinin değişeceğini bugün ezik bahçeliler gibi ellerinde çekirdeklerle 90 dk. çekirdek yiyecek bir taraftar geleceğini düşünüyorum.Biraz daha kalbur üstü insanları hedefliyorlar gibi geliyor bana. Ama bu burda yemez..türkiyede beşiktaş taraftarının büyüklüğünü herkes kabul etmiş durumda. Bu profili değiştirmeye niyetliler gibi.. ama olamayacak.... |
Millet daha büyük stad yapalim büyüyelim para kazanalim diye yirtiniyor,sen hayir kücük külüp kalalim öbürküler bize her anlamda fark atsin diyorsun yani. Visionu sifir olan biri daha!! __________________ |
Alıntı:
İyi taraftar olmak sadece maça gelip avaz avaz bağırmak değildir. |
Alıntı:
Birader kasımpaşada oynamak şart değil olimpiyatta da oynanır işin sonunda çok güzel bjk ye yakışır bir stadyuma kavuşacağımız için bu cefa çekilir , ayrıc bilmeden etmeden boş boş konuşuyorsun eski açığın yıkılmasına anıtlar kurulu izin vermiyor nasıl yıkıpta yapacaksın bu projede eski açık aynen kalıyor amfi tiyatro oluyor. Kapalı kimsenin babasının malı değil kulübün malı gerekirse para kazanabilmek için loca yapılacak . şu an kapalı ortada bulunan beleşçilerin tek kuruş hayrı yok bu kulübe bilakis zararı var her maç kavga var orda yeter artık kapalıda rezillik istemiyoruz . |
BLACK-EAGLESS İyi taraftar olmak sadece maça gelip avaz avaz bağırmak değildir. Demişşin ve çok yanlış düşünüyorsun yıllardır bu taraftar takımları için gırtlak patlatıyor ve desibel ses rekorları kırıyor , bu taraftar gırtlak patlatmasıyla ne maclar kazanıldı ve sen diyorsun ki taraftarlık avaz avaz bağrmak mıdır.Ve ayrıca bu şanlı beşiktaşımızın şanlı taraftarı hiç bir zaman avaz avaz bağırmamıştır.Bu taraftar marşlarıyla ve sesleriyle dünyaya ün salmıştır.Neyse böle söylemişin içim içimi yedi daha fazla konusmak istemiyorum.Ama bida kesinlikle BEŞİKTAŞIN ÇARŞI GRUBU VE TARAFTARI İÇİN avaz avaz bağrma lafını kullanma.... |
şuda varki...muhtemelen taraftarda bağırmasa Beşiktaş bu durumda bile olmayacaktı bunca yanlış politika ile...12. adamın aldığı maçları hesaba katmak lazım |
Alıntı:
klavye delikanlısı kendine çok güveniosan bana beleşçi damgası vuruosan adam olda gel manisa maçında stadyumun önünede yüzüme söyle gözleriniz körermiş sizin gel açılması icin ben sana yardımcı olurum... adam gibi konusun karşında cocuk yok bana boş konusuosun diyemezsin siz 90 dk desteklerken benım hayatım beşiktaşla geçiyor bilip bilmeden delikanlılık mı taslıyosunuz lan Gel şairlere gel kazana ve beleşçiler de bak ne oluyor yazıklar olsun be o kadar çabalarken bu damgaları yiyoruz |
kesinlikle katılıyorum ya..yıkmayın bizim mabedimizi.kasımapaşada oynarsak kulüp ne kazancak..taraftar hangi maçı izlicek allah aşkına ya. |
istemiyoruz yeni stad ama son macta da yanındayız kartalım... |
arkadaşlar stad yapılırken tabiki bazı şeylerden uzak kalacaz nedir o inönü mabedinden uzak kalacaz ama bir iki yıl içersinde tekrar orda olacaz eğerki yeni sıtadımızın bitmesini beklerken bazı sıkıntılar olacaktır ama bu sıtad bizim miladımız olacak başarıya aç olan takımımıza hırs olacak tutku olacak güzel günlerin başlangıcı olacak |
yeni stat yapılmasın para yok pul yok ne zaman yapılır burasi endişe verici kalsın yıkmasınlar... |
Yeni stadın iyi yanlarıda war stadın mevcudu artar fakat stad kesinlikle yıkılmamamalı bence, bu taraftar 2 sene ne yapacak az bi zaman değilki 2 sene , inönünün atmosferi unutulur gider 2 senede bence illa bişiler yapılıcaksa stad yıkılmadan tamirat onarım vs. başka birşeyler düşünülüp stadın mevcududa artırılabilir bence.2 sene bu hasret yer bitirir bizi geçmek bilmez zamanı gelince kötü bir gün olduğunda 1 gün bile geçmek bilmiyor 2 sene nası geççek yaa insanın morali bozuluo... |
hayırlısı olsun ben çok konuştum bir yere varamadım artık susuyorum ALLAH hayırlısını nasip etsin :( |
yeni stad sart bence her yönden |
Alıntı:
|
Alıntı:
kes sesini haddini bil be insanın karşısında ki nin yaşına hürmeti olur ,saygısız terbiyesiz herif . sen daha annenin karnındayken ben staddaydım . artis . kesin sesinizi oturun oturduğunuz yere bu stad yapılacak işte okadar. her maç kapalı ortada ayyaş kavgasından bıktık be yeter. |
Alıntı:
Gördük çarşı dediğiniz ama çarşı ile alakası olmayan kapalının ortasını işgal eden ayyaşları fener maşında çıt sesleri çıkmadı . |
Alıntı:
Sadece avaz avaz bağırmakla olmaz günümüz futbolunda para lazım . Beleşçi taraftara ihtiyacı yok Beşiktaşın. |
Bir arkadaş sormuş; "Para ile başarı gelecek mi bunamı inanıyorsunuz?" |
Alıntı:
hala sanaldan civalanıosun cok güveniosan manisa maçında görüşelim diyorum onada cvp vermiyorsun ee daha ben ne ediyim :) hadi yoluna yürü |
Arkadaslar inanılmaz yorumlar yapıyosun yahu stadın yıkılmaması ne demek,simdi yıkmazlarsa zaten bi gun tepemıze yıkılacak stadın alt yapısının hali icler acısıymis adamlar yabancı takımlardan utanyoruz lavobolar ellerinde kalacak dıye korkuyoruz diyo hala yıkılmasın dıyenler var ılgınc gercekten.Son yıllarda febe basarılı ne zamandan sonra basarıları geldi?Stadı buyuttukten,gelır getırmeye,tek basına mac almaya basladıktan sonra herhalde bunlar tesaduf diil basarının bu zamana denk gelmesi. Herkes tuturmus carsı carsı arkadaslar carsı diil BESIKTAS.Barcanın manun arsenalın ezıklerın gesenın febe nın carsısı yok ama isler tıkır tıkır yuruyo.Manısa macında kıyametler kopması beklenırken forzanın kapalı olması organızasyonun engelelnmesi anlatıyor herseyi bence |
Alıntı:
|
hala anlamayan arkadaşlar var kafalarına mı sokmak lazım anlamıyorum yeni stad niye şart : 1- ) stad 1999 yılında hasarlı raporu almış ve şu an yavaş yavaş kolonları bozuluyormuş ( bende daha yeni öğrendim ) 2 - ) en güzel manzarası seçilen stadımıza yeni bir stad yapılırsa bu ünvanı açık ara farkla koruyacağız . 3 - ) bu klubümüz açısından önemli bir gelir kaynağı olacaktır . 4 - ) modern stad görünümü sayesinde yabancıların klube bakışı değişecektir 5- ) bu sayede inanıyorum eskiden beleş giren insanlar paralı girecektir . bu da %50 bi stad geliri artışı demektir . 6 - ) rakiplerimizden aşağı kalmıcaz bu gelirle gs yeni stad yapıyor febe stadı genişletiyor . bize yeni stad lazımdır . . |
bunu yazan kesin fenerli veya gs lidir.sonra da niye iyi adam alamıyoz diyo yırtınıyonuz.kardeşim büyük düşünün ki büyük işler başarasınız. |
Alıntı:
Evladım senden 5 yaş büyük bir abin olarak sana diyorum ki efendi ol terbiyeli ol baban sana terbiye vermedimi . Türkiye içerisinde olsam şu an emin ol gelirdim manisa maçına , senden mi korkacam lan , beni mi öldürecen . ahlaksız. |
konu dışına çıkıldı kilitlenmeli . |
Sözlerinize dikkat edin unutmayın burası bir forum ortamı eger konu harici tartısacaksanız gidin özelden msn vs yerden tartısın... |
Alıntı:
|
Aslına bakarsanız stad çokda büyümeyecekmiş.Loca fln olucak.Bence 42 bin az olur en az 50 bin olmamalı ki beklediğin 18 aya değsin. |
valla kapalıya loca yapılmasın ki bütün çekirdekçi tayfası oraya toplanmasın ben beşiktaşın ruhunun o kapalıda saklı olduğunu düşünenlerdenim.eğer stad yapılır ve kapalıya sadece parası olanlar girip maçı izlerlerse şimdiki gibi tezahuratlar yapılmazsa ben hayal kırıklığına uğrarım şahsen.locaların kapalının ruhunu bozacağını düşünüyorum umarım kapalıya loca yapılmaz.onun dışında yeni stad bencede gerklidir ve mutkala yapılmalıdır... |
Alıntı:
|
Alıntı:
aynen dedigin gibi hepsi .. herkes dısardan eleştirmesini biliyor .. hayatında 1-2 kez maca gitmiş insanlar carsıyı eleştirir olmus ! |
Ya bırakın ya yeni açıktan başka istifa diye bağıran olmadı çarşı lütfen bir veya 2 kere artık görüntü olsun diye katıldı . |
Alıntı:
sen maca gitmedn hatta izlemedin bile senin gibisini ilk defa görüyorum :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bazaarinönü çar$ıdan ba$kasının sesi çıkmıyordu dersen herkesin hakkını yersin.yeni açık b blok numaralı kısmı ba$ta olmak üzere kapalı yeni açık eski açık ve özellikle belirteyimki demirörenin hemen önünde oturan numaralıdaki insanlar bile yeter yıldırım demirören diye bağırıyordu. SonaY arkadaşım sana bişi sölimmi tepki diyosunda?inan bana siwas maçında gösterilen tepkinin belkide üçte biri olmadı.yeni açıktaki mustafa abi zaten kendini iyice kaybetmişti ya..protesto edenleri susturmaya çalışıyodu.ben daha farklı daha büyük organize bişi bekliyodum.ama genede 'yıldırım demirören yeter''diyen herklezin ağzına emeğine sağlık diyorum kartalyurek1903 protestoları başlatan kapalıydı mac öncesi ve icindede .. yeni acıkta biz karışmayalım diye bagıranları susturuyorlardı .. yeni acıgın kapalıya yakın olan tarafı bagırdı .. ayrıca inönüdeki son mac yıkılıyor bırakında bir veda olsun .. ama carsıya satılmış damgası yapıstıran besiktas hainleri cevabını aldı ! EarthQuaker çarşı gereken cevabı vermiştir helal olsun ghost_tiger Maçda tam demirörenin oturduğu yerin karşısında kapalının ortasındaydım.ağzıma geleni gözlerinin içine doğru bakarak bağırmanın rahatlığı içerisindeyim.Çarşının hakkını yemeyeyim ilk önce onlar başlattı protestoyu sonra gerisi geldi.Ama asıl önemli olan bu kadar isyana pişkin ve umursamaz bir ifadeyle koltuğunda oturan demirörendi sanırım.Maçda en sevdiğim slogan şuydu !!!BU TARAFTAR BİRİNCİ SEN ÜÇÜNCÜSÜN!!!!!! SahEmre Valla benim beklemediğim kadar protesto oldu. Çarşı yaptı protestoyu. Yönetim İstifa Yıldırım Demirören Yeter. Fakat yazıklar olsun AntiPatiye Demirörenden mamayı almışlar, amigolar sürekli protesto edenleri susturmaya çalıştı. Gereksiz ve saçma sapan tezahuratlar yaptılar maç boyunca zaten kendi çaplarında takıldılar, biz yeni açık ön taraftaydık bir süre sonra kimse sallamadıonları ama bütün stad yapacağı protestoyu çok güzel yaptı. Çarşı yapacağını yaptı. Zaten Alen abi sinyali vermişti aksi olması imkansız gibi bir şeydi. MetiN Yeter Yıldırım Demirören yeter... çArsı ' gereken cevabı verdi bence ... daha var ama bunlar sana yeter..(ama yetmez biliyorum sana) Ve oturduğun yerden atıp tutma milleti kuşkulandırma. Dİyeceğim tek şey çArşı kadar başınıza taş düşsün. Ayrıca forzabeşiktaş niye kapandı biliyormusunuz.Sizin gibi adamlar yüzünden çArşı yı Beşiktaş'ın önüne getirdiniz nerdeyse abiler bundan rahatsız oldu.Ama üyelikler sıfırlanacak öyle önüne gelen giremiyecek oraya.Ve artık bundan sonra cevap vermeye bile tenezzür etmem değmiyorsun çünkü. |
Türkiye`de Saat: 20:09 . |