![]() |
Arkadaşlar aranızdaki tartışmayı hayretler içerisinde okudum. Beşiktaş taraftarı diğer takım taraftarları gibi birbirine kırıcı olmaz olamaz ve kötü söz söylemez diye bilirim. Nicedir maçlara gidebiliyorum çünkü 3 senedir İstanbuldayım ve her gittiğimde merdivenlerde maçlarımızı izleyebiliyorum. Çünkü paramı semtte yiyip son dakikalarda stada giriyorum ve benden sonra gelen onlarca beşiktaşlıyı onlara sarılarak merdivenlerde karşılıyorum yer veriyorum...Kimini önüme, kimini yanıma kimilerini ise arkama alıyorum. Dörtbir yanım karakartallarla çevrili olduğunda işte budur Beşiktaşlı olmak budur diyorum. Bunun gerçek anlamda karşılığı = KARDEŞLİK Elbette fikirler tartışılır ama eğer karşı görüşte isen neden o görüşü savunduğunu anlatmalısın, hakaret ile veya karşındakini yererek konuşman sadece senin BASİTLİĞİNİ gösterir ki işte bu noktada ben seni BİZDEN saymam sayamam. Bu sözlerinizi de yaşlarınıza veriyorum. Lütfen önce tarihimizi okuyun sonra Beşiktaşlı abilerinizle, abilerimizle konuşun ondan sonra klavyede parmak sallayın... Ben AŞKIM hakkında konuşmadan önce onların sözlerinin bitmesini bekler sonra 3 kere düşünüp 5 kez tarttıktan sonra kelam ederdim. Bu konudaki yorumum ise şudur; yeni stad bence de yapılmalı ama kökten yıkılırak diil...Bence modifiye edilmeli, mesela arkadan çelik konstrüksiyonlarla desteklenerek tribünler yükseltilmeli ve stadın üzeri kapatılmalı...Haa arka tarafa da caféler, lokantalar ve alışveriş mağazaları inşa edilebilir. Ben doktorum mimariden anlamam bu işi mimarlara mühendislere bırakmalı ancak bunu da mimarlık ve mühendislik fakülteleri öğrencilerine bir yarışma projesi sunarak belki olabilir. Son alarak da illa silbaştan yeni stad yapılsın (ezikler ve gayseler gibi) diyenlere cevaben Hakan kardeşimin söylediği " 4- O yalan vaadlere kanacağınıza önümüzdeki Büyük Beşiktaş Taraftar Projesine sahip çıksaydınız! " sözüne dikkatinizi çekerim. Bence çok haklı hem de çok... Tahammül ederek yazımı okuduğunuz için herkese teşekkür ederim... |
Böyle yazılar sevgi saygı barındıran yazılar herzaman okunur.. |
Türkiye`de Saat: 09:33 . |