![]() |
Sağlam tarihi fark istedi! Beşiktaş’ın hocası, V.Manisa maçında UEFA şansı için fark atmaları gerektiğini söyledi SİYAH-BEYAZLI takım, hafta sonunda Süper Lig’in son karşılaşmasında Vestel Manisa karşısına tarihi fark atmak için çıkacak... Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın antrenmanlarda futbolcularına “Sadece yenmek bize yetmez. Rakibimize fark atmak için sahaya çıkacaksınız. Daha sonra da Sivas’ın alacağı neticeye göre kaderimiz belli olacak” dediği öğrenildi. Futbolcuların dün yapılan antrenmanda oldukça hırslı oldukları öğrenildi. |
Afedersin ama hocam buzamana kadar aklınız neredeydi sormazlarmı sen bu söylediğine inanıyormusun hocam Allahtan holosko geldi ikinci yarı gelmeseydi averaj ne olurdu bilmem |
iyi bir skor alırız umarım |
bu taktiklemi fark :)) kanatlarımızda böle oyuncular varken zor abi forvetlerimiz napsın. fark zor |
artık 3 tane atıp gol yemezsek buna fark diyoruz ya:( |
kaç senedir 4-5 farklı galibiyet göremiyoruz inşallah bu maçta görürüz. |
10 tane yemeden atariz heralde tarihimizde ornegi var zaten |
en son 04-05 sezonu sebata 6 tane attık :D kaç senedir gol kısırlığı var hiç sanmyorum fazla gol olacağını umarım yanılırım |
Darmadağın ederiz be Manisa yı :D |
Biz fark atsak nolacak sivasta en az bizim kadar atacaktır... |
8 tanemi attrcan hoca? |
gol yağmurunu bekliyorum ben şahsen . |
inş adana demirsopor gbi olur o zmn kesin uefadayıs:D |
en son 4 farklı skoru lucescu döneminde almıstık sanırım...zor ama imkansız deil... |
Manisa düşmüş bir takım, bu maça nasıl bakacakları, nasıl bir kadroylan çıkacakları önemli.Sonuçta kendi sahasında tamam ya da devam maçında Kasımpaşaya yenilen bir takımdan bahsediyoruz...Fark olabilir bence, neden olmasın.Zaten bizdeki bu hücum hattıylan, kendi evimizdeki maçlarda 3 ve üstü gol atamamamız anormal bir durum bence... |
Ne mutlu ki bizimkilerin aklı başına geldi... ligin son haftasında biraz geç oldu ama olsun... |
çeeeeeeekk adanademirspor skoru olsun:D:D:D |
saldırın ulennn yıkın tarzanları :D |
hayirlisi allahtan ben uefaya direk katilmalarini istemiyorum bu futbolcularin aklini basina getirir onumuzdeki sezon icin erkenden gelip calismalara baslansinlarda o zaman gorurler gunlerini |
4-5 forvet oyuncu ile oynayacağız belli. Bence çok karambol olucak bu maçta şansımız yaver giderse 6-7 tane atabiliriz hiç belli olmaz. |
FARK ATARSAK KAN EMİCİ MEDYA ŞİKE YAPILDI DER YAPMASAKTA DER |
haydi bakalımm....göreceğiz farkı |
Tarihi farklar bizim işimiz ,malesef :) bu sefer lehimize olsun bari |
bizde istioruz tarihi farkı onun gibi kenardan izlemekle yetinecez anca |
Herkes fark ister sevgili Sağlam..Mesela biz deli gibi şampiyonluk istedik olmadı bakalım sen isteyince olacak mı? |
ehh...simdiye kadar niye fark icin oynamiyoruzz...hep 1 gol at geri cekil ..ne anlam vericem... |
valla fark olurda... ama unutmayalimki sivasda yorgun bir genclerbirligi maci oynuyacak insallah fark atariz ama basta yapamadigimizi son haftalrda yapmaya calisiyoruz anlamadim gitti CARSI HERKESE KARSI... |
ben bu maci göztepe macina benzetiyorum azcik insallah farkli yeneriz hafta sonu kuponumda zaten iki farkli yenecek diye oynayacagim |
hadi bakalım kartalım yüzümüz son macta kara cıkartma son kez yanındayız inönüde... |
avcumuzu yalayalım atamayız gençlerde kupdan elendi 120 dk ve 14 penaltı zor işleri |
Alıntı:
bencde sımdıye kadar nıye uyuduk merak edıyorum.. |
ah hoca ah sen yenil bu zamana kadar bu duruma getir herşeyi bir anda da fark iste ya hoca sen hocaysan daha şimdiden ayarlarını yapıp eger gelecek sezon da kalcak gibi gorunuyorsan şimdiden kalacak olan futbolcuları oturtmaya çalışırsın dağtmaya değill hele taktiğin filan olmadan fark atamazsın hiç bir takıma.. |
fark atmak ne mümkün ya 10 -0 maç yıllarca biraradaoynayan istikrarlı birtakımın eseridir biraz zor olur |
söyle bi düsünüyorum en son ne zaman 5-0 yendikde aklima bile gelmiyor,onu birakin bizim takim gol yemeden maci bitirecegini bile inanmiyorum!! |
ne farki hocam ya? daha 8-0 unutmadik |
bence sivas bi farkla yener biz sıksan 4-0 yeneriz inter totodan atta uefa ya :D |
11 tanemi istiyosunuz yani.... hayır ben istemiyorum.... kimsenin agız kokusunu çekemem,şaibe yaptınız diye... inşallah sivas puan kaybedipte uefaya gideriz yoksa çok adam döverim.... |
inşallah hadi bakalım |
Atabileceğimiz gol sayısı belli.Bizim beceriksizler en fazla 3 atar maçın sonlarına doğruda 1 tane yeter.Ancak 2 farklı yenebilir bizim beceriksizler. |
Ben bırakın farkı zor yeneceğimizi düşünüorm.Uçmaya hiç gerek yok.sivas puan kaybetmezse %99 totodayız... Bu kadar basit. |
Türkiye`de Saat: 09:04 . |