![]() |
Alıntı:
bencde sımdıye kadar nıye uyuduk merak edıyorum.. |
ah hoca ah sen yenil bu zamana kadar bu duruma getir herşeyi bir anda da fark iste ya hoca sen hocaysan daha şimdiden ayarlarını yapıp eger gelecek sezon da kalcak gibi gorunuyorsan şimdiden kalacak olan futbolcuları oturtmaya çalışırsın dağtmaya değill hele taktiğin filan olmadan fark atamazsın hiç bir takıma.. |
fark atmak ne mümkün ya 10 -0 maç yıllarca biraradaoynayan istikrarlı birtakımın eseridir biraz zor olur |
söyle bi düsünüyorum en son ne zaman 5-0 yendikde aklima bile gelmiyor,onu birakin bizim takim gol yemeden maci bitirecegini bile inanmiyorum!! |
ne farki hocam ya? daha 8-0 unutmadik |
bence sivas bi farkla yener biz sıksan 4-0 yeneriz inter totodan atta uefa ya :D |
11 tanemi istiyosunuz yani.... hayır ben istemiyorum.... kimsenin agız kokusunu çekemem,şaibe yaptınız diye... inşallah sivas puan kaybedipte uefaya gideriz yoksa çok adam döverim.... |
inşallah hadi bakalım |
Atabileceğimiz gol sayısı belli.Bizim beceriksizler en fazla 3 atar maçın sonlarına doğruda 1 tane yeter.Ancak 2 farklı yenebilir bizim beceriksizler. |
Ben bırakın farkı zor yeneceğimizi düşünüorm.Uçmaya hiç gerek yok.sivas puan kaybetmezse %99 totodayız... Bu kadar basit. |
Türkiye`de Saat: 23:15 . |