![]() |
beşiktaşımız için hayırlı olan hangisi ise o olur inşallah |
bakiyorumda sponsorlara ne olduklarina, hepsi de yani iyi para verebilirler allianz: alman sigorta sirketi emirates: bildigim kadariyla seyahat sirketi vodafone: cep telefonu operatörü bence ücünle de olsun ya ne olmus?:D |
sozlesme bizim lehimize daha cok maddelerden olusmali belirli bir sure sonra stadi yapacak sponsor firma sadece reklam geliri aktarmali klube sponsor oldu diye klubun anahtari birakilmamali |
çok dikkat edilmeli zarara uğramak war bi de sponsor iiyi seçilmeli |
Kazanılacak parayı adam gibi kullanamadıktan sonra ne yapayım ben sponsoru... |
bu yönetimin yaptıgı hiç bişi basarı getirmicektir cok gec deil bugün tepki koyarsak hersey düzelecektir hiç deilse dier takımlara bas kaldıran klüp kimligimize geri döncegizdir inş bugün macta tepki konulur yoksa 2010 kadar basarıya ac ondan sonrada borcları silmekle urasıcaz gelen yönetimler bnları tamin etmek hiçde zor deil |
Alıntı:
|
yılan hikayesine döndu bu stad olayı |
bakalm para kazandırsın da |
benim kafayı karıştıran bir sey var haziran başında Hok sport bunu yapacak ama hala adamlardan bizle ilgili bir duyuru yok adamlar diğer takımların yapacağı stadların duyurularını bile yapmış düşünün.Biri bizi feci kekliyor gibi gelmeye başladı insallah yanılırımda başlarlar ama sanmıyorum bu yönetimimn bu işi yapacağını |
Türkiye`de Saat: 08:05 . |