![]() |
ulan demirören ve saz arkadaslari simdiye kadar herseyi yüzünüze gözünüze bulastirdiniz bari su stat isini doru yapinda yüzümüz birazcik olsun gülmeye baslasin yaw allah askina |
Sonuımuz ne olucak biizm |
kapalıya loca yapmasınlar yeter |
Alıntı:
aynen katılıyorum:congrats: |
YA BANA BİR KİŞİ BİZİM STAT NEDEN 42 BİN KİŞİLİK YAPIYORLAR neden45 degil bilen varya yazsın |
Alıntı:
Neyleyim ben stadı ya güzelim stadımızı kapalımızı yıkıyorlar .. o akustik o kutu burda yaşanan onca sey tarih oluyor yazık ! 45bin yapıpta napıcaksın doldurabilecekmisin hayır o zmn ne gerek var bizim stadımız bize yter .. ZTN BUGUNKİ MACTA BAGIRILDI COK "STADI YIKANIN ANASINI ......." DİYE YANİ DEMİRORENE :) |
Fenerbahçeleşmeyelimde ... |
Sponsorlar stadı yapacağı için 3-4 sene kulübün kasasına para girmeyecek staddan gelen gelirleri stadı yapan firma alacak parasını aldıktan sonra da sponsorluktan çekilecek veya arsenal in yaptığı gibi stadın adı mesela 10 sene vodafone arena stadı olarak kalacak. Yani bu işin karı felan bence olmaz adamlar ya 10 sene sponsor olacak adını dünyaya tanıtacak ya da 4-5 sene stadın gelirlerine ipotek altına alırlar. |
Hayırlısı icraatı görecez bakalım |
bu yönetime yüz milyon euro versen yine bir ise yaramaz bebe mebe diye adamlara harcarlar. vermesin kimse bunlara para daha iyi. sizlerden öyle nefret ediyorum ki yönetim olarak. süleyman seba nin oturdugu koltukta simdi demirören in oturmasi her besiktasli icin bir utanc kaynagi olmali. |
Türkiye`de Saat: 06:48 . |