![]() |
Güleyimmi ağlıyayımmı |
Alıntı:
yalanmış ama ben söylemiştim ziyaret işini bence konu kapansın hatta topik silinsin |
genç oyuncu.güzel |
yakisir.. hatta mardinin köy-liginde bitane nurettin var onu da alalim tam olsun |
Bu adam bize acaip güç katacaktır..3. amatör kümeden Kuddusi Abuzeri de defansa aldıkmı kesin şampiyonuz.. |
yalanla,di haber serefsiz basin klubu ziyarete gelmis bir adammis :D basinimiza bakarmisiniz |
Haber yalanlandı çöpe atın konuyu. |
yalan haber |
adam ünlü oldu be şimdi transfer teklifleri gelirkendine 2. 3. ligden acaba bu adam basından tanıdığımı var bu haberi yaptırdı demek geliyor içimden ama ziyarete gelen birini detransfer etti demek herhelde ancak bizim basınımıza düşer bu yüzyılın gaflarından biri aslında |
ilk okudugumda isimleride gorunce kamera sakası olduunu anlamıstım |
vayy birinci sınıf transfer yapmışlar.hayallerimi süslüyordu bu adam.tebrikler:congrats: |
beşiktaşı bu kadar küçük durumlara düşürdün ya alacağın olsun başkan geçinen başkan müsveddesi. |
beınde alın bende ızmıtte amator kumede oynuyorum allah sızı davul etsın emı bu baskanla bısey olmaz carsıda yalaka olumus baskası olsa bagırırlardı ıstıfa dıey kesın bı cıkarları var |
ağlancak halimiz ya BU KONU GERCEKTEN DOGRUMU |
doğrı lig tv de gösterdi akşam mıllet deco etoo alır bız abdulmuttalıp mısdır nedır onları alırız umarım seneye dusmemeye oynamayızzz |
Haber yalanlandi bile, modlar kapatsin bu konuyu lütfen. |
bu nası iş anlamıom bn transfer sezonu açıldıın da yönetim DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZLAR alıcaz dedi ama sadice sözde kldılar |
İsma bak isme ABDULMUTTALİP KARAGÖZ BİZE DE BU YAKIŞIRDI HEM AMATÖR HEM ABDULMUTTALİP KARAGÖZ HERHALDE |
kamera şakası yaa öle olmalı yaa..:) |
bi durun ya belki iyi çıkar.. |
müthiş bi transfer bu wagner love'u alsalar bu kadar sevinmezdim:):):):):):):):) allah allah yaaaa deliriceeem |
Bu topik halen kapanmamis, modlara rica etsem: kapatsaniz? |
Böyle birşey hiçbir zaman gündeme gelmemiştir.Bu bahsedilen oyuncu sadece mutlu topçu yu ziyarete tesislere gelmiştir. Bizim bu taraftarımız iflah olmaz herşeye inanır.En ufak şeyde çekinmeden Beşiktaşı bile karalar. |
mutlu hoca bi bizim mahalede yetenekli cocuklar var bi el at onlara hazır mahale arasına girmişken allah rızası için :D |
Hey yafrum Hey c.ano ronaldo mubarek aldıgımız adam :D |
Bu topic taa ne zamanın topiği, yine mi hortladı ya... Ama baştan sona şöyle bi okuyayım dedim yine de, yarıldım gülmekten... |
Biri kapatsin sunu gözünüzü seveyim. |
gül gül gül bittim abi |
yokya böle bişi oldunu sanmıyorum ben |
adamlar emreyi aldı nihatı bitiriyo bz neler yapıyoruz |
allam ya ne bu şimdi yuvayamı döndük bi zamanlar gaziantep topluodu böyle tüm bçkemeceyi topladı smdi bzdemi sıra istemıoz öle adam adamda kondüsyon haytta olmaz ölür o adam sahada demedi demeyin:D:D:D |
jaspec hepimiz burdan yakınıourz bu transfer için sen nerde nbiliosun o adamı:D |
millet knoutelerle tomassonlarla uğraşır bizde böyle adı değişik ilginç addamlarla uğraşırız ilginç... |
Kaynak nedir? |
bu adamı aldıkmı akıbeti ne oldu |
Türkiye`de Saat: 16:39 . |