![]() |
Kartal'da sürpriz transfer... Siyah beyazlılar Bursa amatör lig takımlarından Robert Bosch'un 22 yaşındaki futbolcusu Adülmuttalip Karagöz'ü İstanbul'a getirdiler.oyuncunun orta sahada oynadığı ve Mutlu Topçu tarafından izlenip beğenildiği ögrenildi... |
tebrik ederiz...hay yarabbim |
:) hani sabah bi yazı vardı yaa "kartal artık uçmalı" başlığı altında orada yaptığım yorumu geri alıyorum :) :) bizim yönetim değişmediği müddetçe kartal uçamaz... |
kartalın kanatlarına ağırlık bağlayanlara teşekkürler:) |
:):):) artık gülüyorum başkada bişi düşünemiyorum..:):) allahım sen beşiktaşlı kullarına sabır ver yarabbiiiii. ya abi uğraştıkları şeylere bakarmısınız ya yemn ederim deli olmamak elde değil.ağlamak istiyorum yaaa..:( ...:( ...:( |
Alıntı:
bende arkadsıma katılıyorum... |
Hahahah abi bu kamera sakasimi ne bu? :D |
ilginc.... |
küçük takımlardan adam alırsınız...yaşı 16-17 dir...22 yaşındaki adam direk oynaması gereken adamdır...hangi akla hizmet böyle bir transfer yapılır ben anlamıyorum |
Tam isabet.. Ben de bu adamı bizimkiler ne zaman farkedecek diyordum... |
Halen gülüyorum, bu ne ya? KIMSENIN BIZI REZIL ETMEYE HAKKI YOK UTANMAZLAR! |
Ankaragücü'nden Bebbe'yi transfer etmek için girişimde bulunmasıyla dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ın ikinci hedefi yine sürpriz bir isim oldu. Siyah beyazlılar Bursa Amatör Lig takımlarından Robert Bosch'un 22 yaşındaki futbolcusu Abdülmuttalip Karagöz'ü İstanbul'a getirdiler !.. Lig TV'nin haberine göre daha önce yine Bursa Amatör Ligi'nde Oyak Renault'ta forma giyen Abdülmuttalip Karagöz'ün orta sahada oynadığı ve antrenör Mutlu Topçu tarafından izlenip beğenildiği ortaya çıktı. Bebbe'nin ise dünkü görüşmeden sonra Ankara'ya döndüğü ve bir yıllık obsiyonu nedeniyle kulübü Ankaragücü'yle anlaşmaya çalışacağı öğrenildi. Beşiktaş'ta transfer komitesi kurulurken de Menajer Sinan Engin ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın istediği oldu. Başkan Yıldırım Demirören'in komite için teklifte bulunduğu Mehmet Özdilek, Engin ve Sağlam'ı karşı çıkması nedeniyle komitede yer almadı. Transfer komitesinde Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam'ın yanı sıra Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ve Genel Sekreter Kenan Öner de yer alıyor. |
KoMeDiiiiiiiii |
Hayirli Olsun ... |
Alıntı:
|
şaka sandım gerçekmiş |
Izlemeden yorum yapmamak lazım holosko icin bobo icinde de neler diyenler vardı simdi yuzleri kızarıyodur herhalde köru körune yorum yapmayalım |
AH boşuna söylemiyorum Ertuğrul Sağlam'la bu iş yürümez; Ne futboldan anlıyor,ne futbolcudan; ne taktiksel zekası var,ne tekniksel diye ! Ertuğrul Sağlam'a destek veren arkadaşların neye dayanarak destek verdiklerini gerçekten merak ediyorum? |
Eger gencse ileriye dönelik alinmistir:Ilk 11 de oynasin diye degil. Ama ismi!!? Bana sanki bir saka yapiliyomus gibi geliyo.:) |
nie 10 senede 1 şampiyonluk var herşey ortada..allah belanı versn ertuğrul sağlam çok güzel adam bakıosun vizyonsuz herif çek git be...bukadar da alay edilmez bi taraftarla bu beşiktaşın ne büyüklüğü kaldı ne bişi tam reziliz ya tam rezilllll |
başarılı olur doğruysa umarım hayırlı olsun . hocam size güveniyoruz . |
Ne var bu kadar büyütülecek anlamadım, yabancı değil bir şey değil yahu...Almışlar işte 22 yaşında bir oyuncuyu, hadi 27-28 olsa anlarım.Direk oynayacak diyede almadılar herhal, yedekte bekleyecektir muhtemelen.Yozgatlıdan falan alamadığımız verimi bundan alabiliriz belki, nerden biliyorsunuz...G.Gönül'ü aldı ezikler, görüyoruz şimdi çocuğu.Avrupa onu izliyor, bırakalım bu işleri onun için...Yabancı transferlerinin böyle yapılmasını bende istemem, orası ayrı.Ama türk sonuçta... |
22 yaşındaki oyuncu genç oyucu değildir. Vizyonsuz, misyonsuz bir kulübün yapacağı hareketlerdir. Şu ana kadar yaptıkları bir tane isabetli transfer gönderirmisiniz? Ertuğrul sağlam'ın kovulmadığı her an Beşiktaş'ın kaybettiği zaman oluyor. Transferleri ile birlikte göndermek gerek Ertuğrul Sağlam'ı |
hissesli harikalar kumpanyası gibiler demek geldi içimden. benzerlikleri var sanki... |
|
yalan haber inanmayın. |
Allah akıl fikir versin bu zavallılara...! :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
dediğin görüntüleri ben görmedim.:mad: |
yahu onu alana kdr tepecik belediyespor da serkan diye biri var onu alsınlar daha iyi adam hem hırslı |
bu yönetimdende ancak böyle bir transfer beklenir mutlu topçuya haber gönderelim gelip vanda amatör ligde top koşturan futbolcularımızada bir el atsın lig bitti adam akıllı transferle yapılacağına herşey yine başa dönüyüor artık yeterrrrrrrr |
inş. iyi futbol oynar beşiktaşada yararlı olur inş.! |
Arkadaşlar adamı görmeden yorum yapmayalım belki adam iyi çıkar eğer mutlu beğenmişsse boş oyuncu değildir kanımca.Bekleyip görelim zaten bedava denecek paraya alınmıştır.Arsenal gibi takımlarda afrikanın köylerinden oyuncu getiriyor yıldız oluyor sonradan.Haksızmıyım? |
artık ertuğrul transferde hata yapmak istemiyor bunun için hedef türkiye ligleri, mahalleler arası futbol takımları yolda, futbol oynamaya çalışan çocuklar :))) aglanacak bir halimiz var sabır dilemekten başka çare yok |
BU KİM YA ALDIN BARİ GAZETELERE HABER YAPIP BİZİ REZİL ETME KOY ALT YAPIYA FALAN BELKİ İLERİDE OLUR BUMU KURTARACAK BİZİ BİRDE ANKARAGÜCÜNDEN BEBBE VAR KİM BUNLAR YA NERDE İLHAN GUİNTİ ZAGO PASCAL CORDOBA SIRADAN FUTBOLCULARIN OLDUĞU BİR TAKIMA DÖNDÜ KOCA KULÜP |
Genç oyuncuları falan filan desteklerim. Anccaaak bu ne yahu? Babam da halısahada maç yapıyor arkadaşlarıyla haftada 1. Ama klas oyuncudur , yaşına rağmen iyi mücadele eder. :D:D Bilmemne şehrinin amatör takımlarından birinden 22 yaşına kadar keşfedilmemiş bir oyuncu almaktan iyidir.. |
22 yaşında genç oyuncu mu olur be!o yaşta topcu gelişmini tamamlayıp direkt ilk 11 de forma giymesi lazım eğer geleceği varsa.Arsenal 17 yaşında 16 yaşında bulup getirip yetiştiriyor ancak ligdeki durumuda ortada.Planlı bir gençleştirme yapmak ayrı 22 yaşımnna kadar amatör kümede oynamış topcu(!) almak başkadır. "Transfer komitesinde Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam'ın yanı sıra Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ve Genel Sekreter Kenan Öner de yer alıyor."habere bak komite andavalları sizi... |
Alıntı:
belki iyi çıkar ....???????????????** gelecek sene birmaç kenerda Abdulmuttalip Karagöz xxxxxin yerine girecek ...Abdulmuttalip Karagöz topayağındaondan Gordon Schildenfeld e tekrar Adülmuttalip te top şut aut xxx Adülmuttalipe faul yapıyor...................... maç sonu mikrofonu açık unutan spiker ooofff ya beşiktaşın maçlarıda işkenceye dönüştü Gordon Schildenfeld Abdulmuttalip Karagöz bu ne işkence yahu bide tribüne nasıl çağırılacak Abdulmuttalip Karagöz gol attığını düşünelim karagöz tribünla abdulmuttalip isimle dalga geçmek iyi değil ama komiğime gitti sonuçta adamın adı ama ne bileyim |
şimdi gerçekmi bu haber şaka falan değil yani öylemi amatör kümeden oyuncu mu almışızzzzzzzz |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:58 . |