![]() |
bırakın gitsin ben tutmuorum kaşı çok kırmızı görmeye müsait bi topçu getafeyi küme düşürmezse iidir seneye :) |
Kendisinin kalmasını isterimm ama gitmeyi kafasına koyduysa kimse tutamazz |
Alıntı:
|
kaç gitti zaten işlem tamam dönüşü yok artık |
Futbolcularin d biraz vefali olmalari gerekli.Seni yetistirmis bu kadar emek vermis bir takima dogru dürüst A takimda oynamadan Hoscakal deyip gidiyosan ,sana söyleyecek bisey bulamam arkadas. Bana Profesyonellikten bahsetmesin kimse,herhalde kimse Del Pierro dan daa Profesyonel degildir,adamin takimi ligden düstügü halde birakip gitmedi Juventus u: Birakin giden gitsin bize gercekten yüregini ortaya koyacak Besiktas icin yirtinacak futbolcular lazim.. |
evet gerçekten kaliteli bir futbolcu hemde altyapıdan gelen bir yetenek biz ne futbolcular yetiştirdik nihat alpay ve niceleri ibrahim kaş da bunlar gibi gidip bizi temsil edicek |
Yöneticiler kadar onun da suçu var.Madem hasta Beşiktaşlı, madem takımına o kadar bağlı, sezon bitmeden kimseylen görüşmeseymiş.Kulübe gelip, bana ispanyadan teklifler var, sözleşme yapalım da bare bedavaya gitmeyeyim deseymiş.Bunlar bu kadar zor mu, Beşiktaş'a para kazandırmadan gidecek adam.Ben neyleyim böyle topçuyu, gitsin, yolu açık olsun.Hiç sanmıyorum ama... |
adam coştu yaw gelde üzülmeee |
Kaşı her zaman savundum adam şahane bir futbolcu çok güçlü bence. |
böyle gitmemeliydi,ve eğer bizde son maçlarda iyi performans göstermeseydi biz de bu kadar üzülmez bu kadar farkında olmazdık ibrahim kaşın,biz kendi futbolcumuzu görmezken allahın ispanyasından nasıl farkediyorlar bu oyuncuyu anlamıyorum |
Türkiye`de Saat: 18:56 . |