![]() |
sinan iyidir laf yok seneye görürüz taraftarı ama göremeyebilirizde stad değişecek heralde oraya giderler mi |
dua ediyorum sen git diye...... |
Alıntı:
:D:D:D aaa bakk olmadı smdi :D gordonu aldık yaaa o biziiimi içiin büyükk bi kazancc o olmasaa napardıkkkk (!) :D:D:D:D komikhaber.com a koysak bu haberiii :D |
kardeşim sen kimsin bjk sizin malınız diil ben sadece başkana hesap weririm dyosun yaaa niyetini acıkca belli ediyosun bu takıma gordonu bomba diye getren sen diilmisin bide cıkıp utanmadan transferde bize güwenin biz kendimiz izliyoruz diyosun , herşeyden önce şunu bil bu takımın sahibi ne sensin ne demirören bu takımın sahibi hermaça gidip orda gırtlagı patlayana kadar bagıran halktır.beşiktaş halkın takımıdır senden başkanının olcak o tüpçüde bize karşı sorumlusunz herşey cok güzeldide seyirci kendi keyfinden mi protesto etti ... bu seyirci size cok bile dayandı yeter ulan artık yetr... |
Yaa adam gibi bi transfer bütçesi belirlese başkan, Sinan Engin adamın kralını alır getirir ama nerdeee!..Diyolar Sinana, Sinan bonservisi elinde futbolcu bul veyada bonservis bedeli 2 milyon Euroyu geçmeyecek futbolcu bul.Sinanın yerinde kim olursa olsun bu şartlarda nasıl başarılı olsun, nasıl adam gibi transfer yapsın? |
lafla peynir gemisi yürümüyo, istemiyodum yine kaldılar. seneye görecez, başarılı olmayınca neler olacak. hesap sormaya yüzü kalacak mı yoksa hesap vermeden gidecek mi? |
Adam açık açığa tehdit etmişş görevi bırakınca halledecem die :(:( |
kop git ya yd yide al |
sinan iyidir zamaninda cok iyiligi olmustur herseyin basi baskandirrrr |
çünkü biz kötü günde demişiz iyi günden ziyade...cefakarız demişiz...dua edelim sinan engin gitmesin...bizde cefakar çizgimizden kopmayalım... |
Türkiye`de Saat: 10:27 . |