![]() |
evet aynen katılıyorum kardeşim sana katılıyorum terimden bi bok olmaz parasına bakıyor bişe yaptığı yok o mili takımı daha berbat hale getiricek rezil edicek türkiyeyi görücez |
İbrahim toramanı özkanı niye almadın terim olmadık admaları almıssın da toramanı mı unuttun |
bu terim dengesiz ulan sanki biizm futbolcularımız başka ülkede oynuyor her zaman stada cıplak gözLe izLiyon daha ne istiyon toraman neden kadroda yok ? sen oturda bu saatten sonra ne yapıcanı düsün maL herif... |
aorelyoyu milli takıma aldığından beri nefret ediyorum bu fatoştan.. |
oha haberin kolpalıgına bak ya :D bu kadar yalan olur anca neresinden tutsan kolpa bi haber |
kazımı takıma alan terim istifaaaaaa.......Ertuğrul hoca doğrusunu bilir senle ne konuşacakmış.git işine terim.... |
neden muahtap olsun zaten sırf tepki görmemek için laf olsun diye oyuncu alıyorsun bizden şimdi kendi suçunu hocaya yıkmak için böyle şeyler söylüyor konuşsa sanki 6 oyuncuda bizdenmi alacak yürü terim git işine |
deyuz sen gıt kızını kıme verdıysen onun yanında dur bıde konusma gayse sevgısı gs den gelen hıyarlar bıle mıllı takımda oynuyo gruptan cıkmanız ımkansız |
sanki körsün toramanı almamış hala konuşuyor.... |
Seninle konuşamaya ne gerek var.sanki konuşunca bişeymi değişecek.yine alırsın kadroya tümeri,emre aşık ı,sabri yi..geçen sene serdar kurtuluş bu sene mehmet topalın yaptığı çıkışın 2 mislini yaptı.adam 30 küsür maç yüksek performansla oynadı.kaç kere çağırdın?? bunun için teknik drektörle konuşamaya ne gerek var..karaktersiz.. |
Türkiye`de Saat: 16:41 . |