![]() |
Nobre ile yollar ayrılıyor Gelecek sezon güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Beşiktaş, bir yandan dış transfer çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan verim alamadığı futbolcularla yolunu ayırmaya devam ediyor Siyah-Beyazlı takımda son olarak Nobre'den kendisine kulüp bulması istendi. İki sezon önce Fenerbahçe'den Beşiktaş'a gelen ancak Fenerbahçe'deki performansını Beşiktaş'ta gösteremeyen Nobre'yi teknik direktör Ertuğrul Sağlam gözden çıkardı. Önümüzdeki sezon sözleşmesi sona erecek olan Nobre'yi şimdi satarak para kazanmak isteyen Beşiktaş yönetimi, golcü arayışlarını da sürdürüyor |
kaynak ???? |
güle güle |
doğru karar... |
Aman ne güzel... Nobre iyi bir oyuncu değil. Kötü de olmadığı için iyi bir oyuncunun yerini doldurarak gelmesine mani oluyordu. Sevindim açıkçası... |
Valla bende nobreyi satmalarını bekliyordum nedenide bebe kesin gibi artık boboyuda yolluyacaklar büyük ihtimal yerine de insallah klasnic olur holosko klasnic bebe batuhan bebeyi bilmemde klasnic alınsa iddaa falan etmiyom holoskoyla gol rekoru kırarlar kesin bu arada bobonun satılmasını istemiyorum hani giderse diye yazdım :proud:saygılar |
Sanmıyorum, göndermezler Nobreyi...Zaten kendisi söylemiş, seneye ayrılacakmış Türkiyeden ülkesine gidecekmiş...Son senesi yani bizde, bu seneyi tamamlar yani...Öylede olması lazım zaten... |
bu sene giderse para kazanırız seneye beleşe gider sözleşmesi bitiyor çünkü |
pivot forvet arayacaklarsa sonradan hiç satmasınlar... |
He yaw satsak da bari para kazansak.Ayrıca Klasnic gelirse (ki bu yönetimden hiç beklemem böyle kaliteli bir transfer) bu ligin altını üstüne getiririz.İnşallah gelir.Nobreye de güle güle. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
oh gitya 16 yaşındaki emir bile senden daha iyi iş yapıyor adam 80 dakka yapamadığini batuyla emir yapıyor delgadoya top indirmek |
bencede nobre gitsin ben sevmiyorum ama sakinda bebbe yi almayin ya istemiyorum bebbe yi |
hata en basta fenerin cöplerini topladık simdide adamlara kulup bulun diolar Bu transfer en basından yanlıstı |
nobre para etmez bence satmazlar |
bir hafta oncesinde bebbe transferi cikinca basbas bagirmistim burda nobre yolcu anlasilan diye demekki dogru dusunmusum |
sanmıyorum.türk statüsünde oynuyor sonuçta,banko oynamasada çok iyi bir yedek olur |
:D paso yalan haber :D ama ii olur gitmeli .. |
nobrei oldum olası hic ısınamadım ztn inş dogru haberdir :) |
bebbe yi alan yönetim nobreyi yollamaz... bence yalan |
Nobre giderse yönetim uzun aradan sonra hayırlu bi iş yapmış olur .. Npbre, teknik yok, pres yok, hırs yok, ruh yok .. Bu adamın Beşiktaş'tan başka oynayabileceği birinci lig takımı bile yok ki Katar ligi dahil .. Anlayana .. |
ya arkadaşlar adam geldi galatasarayı yenmeye başladık. canıyla dişiyle tırnağıyla oynayan adamı hemen siliyorsunuz nedeni ezikden gelmesi. bence aldığı parayı sonuna kadar hak eden bir oyuncu, inşallah seneye kalır atacagı gollerle alacagımız derbi galibiyetlerini hep birlikte kutlarız.ona çok güveniyorum.forza nobre |
Fenerden gelmesi ile alakası yok, adamın istatistikleri ortada . Ha Gs'yi yendik diye elimizde adam tutacaksak, o da ayrı bi fantazi .. |
Alıntı:
|
saldıray dediklerinin noktasına virgülüne katılıyorum kardeşim.Eger nobre giderse (inşallah gitmez) görürüm bu takımın halini seneye bakalım kaç gol atıyo? sanki takım nobreye sagdan soldan orta kesiyorda adam kaçırıyor hepsini. |
Para kazanıcaksak hiç sorun yok bence. 2-3 neyse artık. |
???? neden ???? bebbe dahamı iyi |
bu hoca bu yonetgim bole i,şte en iyi adamını sat işte bole bunlar iyi adamlarını tutacagnaa satıyorsun bu naısl mantık anlamış değiliz hala |
Alıntı:
|
gidebilir. |
bence de gitsin....hem para kazanırız hemde takımda fazladan yer doldurarak belki de takıma fayda sağlayacak bir oyuncunun gelmesine mani oluyordu gtisin. |
Alıntı:
|
fenerden geldiği için hiç bir zaman içime sinmemişti ama bakıyorumda takıma onun kadar formasını ıslatanda olmadı neyazıkki |
Nobre out, mevlüt in... |
sanmıyorum nobrenin ayrılacağını..ayrıca ayrılmasında..iyi bir partneri olduğunda neler yapabileceğini gösterdi nobre..hem ligimizi biliyo..hem türk..daha iyisi alınamayacaksa gitmesin.. |
nobrenin yerini bir türk oyuncuyla dolduramazsınız mutlaka takımda tutulmalı,kimse de nobreye ahım şahım bir para vermez,nobreden para kazanalım diyenlere duyurulur |
satılmasın bence iyi yedek olur Nobre den.. Hem Türk statüsünde |
satılsın satılmasınadaa onn yerinee kim bilir nasıl forvetler alırlarrr bn güvenemiorumm wallaa |
nobre beşiktaşta fazla bişey yapamadı zaten. bence gitsin. |
Türkiye`de Saat: 12:22 . |