![]() |
bebbe yi alan yönetim nobreyi yollamaz... bence yalan |
Nobre giderse yönetim uzun aradan sonra hayırlu bi iş yapmış olur .. Npbre, teknik yok, pres yok, hırs yok, ruh yok .. Bu adamın Beşiktaş'tan başka oynayabileceği birinci lig takımı bile yok ki Katar ligi dahil .. Anlayana .. |
ya arkadaşlar adam geldi galatasarayı yenmeye başladık. canıyla dişiyle tırnağıyla oynayan adamı hemen siliyorsunuz nedeni ezikden gelmesi. bence aldığı parayı sonuna kadar hak eden bir oyuncu, inşallah seneye kalır atacagı gollerle alacagımız derbi galibiyetlerini hep birlikte kutlarız.ona çok güveniyorum.forza nobre |
Fenerden gelmesi ile alakası yok, adamın istatistikleri ortada . Ha Gs'yi yendik diye elimizde adam tutacaksak, o da ayrı bi fantazi .. |
Alıntı:
|
saldıray dediklerinin noktasına virgülüne katılıyorum kardeşim.Eger nobre giderse (inşallah gitmez) görürüm bu takımın halini seneye bakalım kaç gol atıyo? sanki takım nobreye sagdan soldan orta kesiyorda adam kaçırıyor hepsini. |
Para kazanıcaksak hiç sorun yok bence. 2-3 neyse artık. |
???? neden ???? bebbe dahamı iyi |
bu hoca bu yonetgim bole i,şte en iyi adamını sat işte bole bunlar iyi adamlarını tutacagnaa satıyorsun bu naısl mantık anlamış değiliz hala |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:07 . |