![]() |
samnpıyonluk gıttıksen sonra nedelım bız yonetıme tepkıyı |
çarşı son yıllarda beşiktaşımızın onune geçmiş durumda geçtiği içinde birtürlü özlenen başarıları yakalayamıyoruz gbi geliyor bana eskiden boyle değildi çarşı gene vardı ama çarşının yapısını değiştirdiler buda beşiktaşa zarar veriyor açıkçası...süleyman seba gittikten sonra çarşı grubu telafuz edilmeye başlandı ve tanınan bir taraftar grubu oldu ....zaten o zamandan beride takımın elle tutulur bir başarısı yok....çarşı grubu şapkasını önüne koyacak kabuguna çekilip biraz düşünecek |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yav vallahi bıktım artık nefret ediyorum önüne gelen kendini çarşı avukatı sanıyor önüne gelen ben çarşıyım diyor , Yav yeter be ,ben bunun yüzünden ban cezası aldım ama olsun düşüncem aynıdır yine söylerim ,ÇARŞI ASLA BEŞİKTAŞ MARKASININ ÖNÜNE GEÇEMEZ GEÇMEMELİ , EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ . Beşiktaş artık bir semt takımı DEĞİLDİR ARTIK BİR DÜNYA TAKIMIDIR , BEŞİKTAŞ SADECE BEŞİKTAŞ SEMTİNDE YAŞAYANLARIN TAKIMI DEĞİLDİR .Beşiktaş dünya da ki bütün ben Beşiktaşlıyım diyenlerin takımıdır. |
Alıntı:
|
1.Çarşı gibi dünyaca ünlü bir gruba sahip olmak hem bizlere güven veriyor, hemde sportif başarıların olmadığı son yıllarda TEK ÖVÜNÇ KAYNAĞIMIZ unutmayalım.. 2.Satılmış olan Çarşı değil, bazı şahıslar. orduda hain çıkınca tüm orduya hain diyebilirmiyiz? 3.Kendine bile karşı olan bizlerin manisa maçında, kendi üslubumuzla tepkilerimizi veremememiz herkezi HAYAL KIRIKLIĞINA uğrattı.benide isyan ettirdi!bu da gayet normal.o maçta asi ruh değil pısmış bi ruh vardı. 4.Çarşı ya tepki verenler, biraz insaflı ve yapıcı olsun, çarşıyı savunanlar da, çarşının şapkasını önüne koyup düşünmesi gerektiğini,aralarındaki çürüklerin elenmesi gerektiğini düşünsün. |
Alıntı:
Beşiktaş pekala çArşı'sız da yapabilir... Türkiye'nin en büyük kulübü 1903'te kurulmuştur. Türkiye'nin en büyük taraftar topluluğu ise 1983 yılında olusturulmustur. Bu gercek Beşiktaş'ın çArşı'sız var olduğunu anlatmaya değil kanıtlamaya yeter. |
arkadaşlar dikkat ettiyseniz herkes göreve konusunda da bu konu konuşuluyordu ve konu kapatıldı metin arkadaşımız tarafından bende son kez tekrar ediyorum bu ayrım yapıldıkça bu konu konuşuldukça işin içinden çıkılmaz hale dönüşecek ve herkes bu işten zararlı çıkıcak gelin bu konuyu kapatın artık hepimiz BEŞİKTAŞLIYIZ bu konuda birleşin son kez söylüyorum artık bu konuda yorum yapmayın yapanlarıda uyarın kaile bile almayın |
Türkiye`de Saat: 01:29 . |