![]() |
biraz uçuk ama nasıl bi kadro olurdu?* yeni bir kaleci m. sedef-------i.toraman--------yeni bi defans---- tello MEHMET TOPUZ--delgado--- s. kurtuluş------aydın --------------------bobo-----holosko----- mehmet topuz olmazsa s. özkan olabilir ya da serdar solda oynayabilir ya da sol beke bi transferle tello sol kanatı kapatabilr kadro çok da fena değil aslında sadece kaliteli yedekler lazım.. nobre her an 11de oynayacak kapasitede şımarık batuyu da adam edebilsek koray affedilse 2-3 transfer özümüze döndürür hem genç hem koşan bi takım istiyoruz alt yapıya güvenelim bence_?? |
çok mu uçuk?? |
hayır da mehmet sedefin sağ bekte ne işi var?... |
1) Yeni kaleciyi ne yapacaksın bizim sorunumuz kaleci değil defans... 2) Sedefin sağbekte işi ne... |
uçuk değil ama mehmet sedef olmamış onu kadrodan çıkart ali t. fln koy oraa:D |
cisse bile gönderilebilir sağ we sol bek bi de sağ kanat hatta sadece defans alsak yeter |
kardeş belli sen anlamıyon galiba mehmetin ne işi war sag bekte ama asıl anlamadıgım bu kadronun neresi ucuk |
oynar sağda da bn pafta izledim sağ kanat we sağ bek de oynayabiliyo |
bi yere uçmadan düşmüş arkadaş...:D bir de kaleci lazım değil 2 kalecimiz de milli... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yani uçuk derken saçma olabilir anlamında demiş... bence de çok iyi değil ama bu senekindne iyi olur çünkü topuz var ve stoper yeni ... |
sol sağ bek lazım kesin |
Alıntı:
|
saçmadan ziyade şampiyonluğa oynar mı anlamında |
rüştü s.kurtuluş toraman colybaly kadlec m.topuz cisse sivok tello holosko bobo |
ama çok bariz puan kyıpları yaşatmadılar mı? kalecilerden iyisi belki at. mad.de leo franco alınsa ii olur abbiatinin yedeeği kalmaktan sıkıldı arjantnn kalecisi |
Alıntı:
|
bnce s. kurtuluş önliberoda daha ii sağbek bulsak daha süper olur? |
sivok hem defans hem ön libero oynayabiliyor :) |
doğru ya ben karıstırdım önlibero di mi haklsıın |
......................Rustu....................... . S.Kurtulus...Toroman...Rozehnal....Kadlec .......................Sivok...................... . .....Topuz.............................Tello.... ....................Delgado.................. ...............Holosko....Klasnic.......... |
vittekle karıstırdım:S |
mehmet sedefin sag bekte isi ne bizim orta sahamız gucsuz dioruz sen gidiosun serdar kurtulusla delgado yu koyuyosun artık gunumuz futbolunda orta sahada oynayacak 2 adamında hem hucumunun hem savunmasının iyi olması gerekio simdi bakalım serdara defansı fena diil ama agır bi adam hucumu dersen hic yok hele delgadonun kaptıracagı toplarla ugrasmaktan, bu sene nasıl porto macında tansiyonu dustu bu sefer cıkarmı dusermi sen karar ver gelelim delgadoya hucumu nispeten iyi nispeten diorum cunku kesinlikle bir 10 numara olmadıgı gibi cok top kaptırması ile bizim orta sah kevgire doner delgado cok yetenekli ama oyunun bir yonunu zor oynuo ikisini birden oynaması imkansız senin bu kadro ucuk diil de kacık olmus :) :) |
Önce futbolu ve hangi futbolcunun hangi mevkide oynadığını öğren ondan sonra kadro kur bence. fifa manager oynamaya benzemez bu işler. |
Alıntı:
|
ayrıca fifa manager de oynamam hiç.. |
ki ayrıcaa sedefin kendi açiklaması war ben sağda daha iyiyim diye bjk tvde.. |
ama yine daha ii biliorm diyen warsa o da doğrudur yorum yapmam ama yorumcuların hepsinin toplamı kadar paf maçi izlediğime eminim.... |
Alıntı:
çıplak gözle de tv dende çok izledim , sedef a takımda oynaycak kalitede değil . sedeften ancak yedek olur. arkadaşım. |
bence delgado ile srdar kurtulus cok da ii olur serdar kendini geliştiriodu orda cocugu sag beke cektiler kendini geliştiremioki kendide önlibero istio zaten |
ayrıca s. kurtuluş koşamıyo diyosun ama bekin daha çok koşması lazım bence.. ön liberoda oynayınca ne kadar ii olduunu herkes bilio serdarın.. |
Alıntı:
Kardeş " Koray affedilse... " diyosun, iyi de Koray bi suç mu işlemişti? Neyin affı bu? |
vestele gitmedi diye pafa atıldı tazminatı ödenip a takımda oynatılabilir.. |
Baba naptin sen ya? senin bu kadrodaki amaç UEFA'ya katilmak mi? |
geleceği kazanmak denebilir? |
Alıntı:
|
kaleciye gerek yok1. sedef solda oynar2. ayrıca biraz daha ucman lazım :D |
bu kadroyla seneye 6. oluruz en fazla |
Ewet, tebrik ederim çok uçuk olmuş... |
Türkiye`de Saat: 21:09 . |