![]() |
Yeni Sezon Formaları nasıl olsun ? arkadaslar bence bırakalım bu renkli formaya karsı gelmeyi,turuncu-siyah-beyaz renk formamız olsa kötümü olur,farkedeceginiz gibi basarılı olunan donemlerde hep renkli formalar vardı ;Kırmızı falan sizce yeni sezonda değişiklik yaparak basarıya ulasmanın vakti gelmedimi ?? |
Ben renkli olmasına karşıyım... kendimi bildim bileli Siyah-Beyaz ım... başka bir takımı destekliyormuşum gibi hissederim.. illa değişiklik olması gerekiyorsa yönetim şu zihniyetini değiştirsin renkleri değil. |
bir zamanlar ilhan mansiz pascal amokachi giymisti kirmizi ile siyahti oda iyi durur bizim zaten kurulustaki rengimiz kirmizi beyazdir ama balkan savasi kaybedildikten sonra kirmizinin yerini siyah almistir siyah beyaza sadece kirmizi alternatif olabilir eziklere bakiyorum bazen mor sonra beyazi kullaniyorlar gslilerde esortmanlarda beyazi kullaniyor aslinda bizimkiler uyanik olsa onlar beyazi kullanamazlar beyaz sadece bizim rengimiz patentini alsinlar beyaz rengin |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
umbro hiç güzel formalar yapamıyo bence marka değişsin. |
başarının giydiğiniz formayla çok alakası yok:)..ama şık durması ve size itibar kazandırması açısından önemli...kupa maşlarında genelde kırmızı formayla çıkardık önceden...uğur getirdiğine inanırlardı:)...geneldede hep kazanırdık...kırmızı eski rengimiz zaten...olabilir,kullanılabilir...ama başka renklere karşıyım bende...hem siyahla beyazdan daha güzel renk olabilir mi ya? |
Slogana ters düşer zaten renkli forma Biz kendimiz demiomuyuzz ''Erkek Adam Renkli Takım Tutmaz'' die |
bence marka değişmeli renkler güzel marka berbat . |
umbro olmasın, önünde cola-turka yazmasında nasıl olursa olsun! |
Türkiye`de Saat: 18:11 . |