![]() |
Yeni Sezon Formaları nasıl olsun ? arkadaslar bence bırakalım bu renkli formaya karsı gelmeyi,turuncu-siyah-beyaz renk formamız olsa kötümü olur,farkedeceginiz gibi basarılı olunan donemlerde hep renkli formalar vardı ;Kırmızı falan sizce yeni sezonda değişiklik yaparak basarıya ulasmanın vakti gelmedimi ?? |
Ben renkli olmasına karşıyım... kendimi bildim bileli Siyah-Beyaz ım... başka bir takımı destekliyormuşum gibi hissederim.. illa değişiklik olması gerekiyorsa yönetim şu zihniyetini değiştirsin renkleri değil. |
bir zamanlar ilhan mansiz pascal amokachi giymisti kirmizi ile siyahti oda iyi durur bizim zaten kurulustaki rengimiz kirmizi beyazdir ama balkan savasi kaybedildikten sonra kirmizinin yerini siyah almistir siyah beyaza sadece kirmizi alternatif olabilir eziklere bakiyorum bazen mor sonra beyazi kullaniyorlar gslilerde esortmanlarda beyazi kullaniyor aslinda bizimkiler uyanik olsa onlar beyazi kullanamazlar beyaz sadece bizim rengimiz patentini alsinlar beyaz rengin |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
umbro hiç güzel formalar yapamıyo bence marka değişsin. |
başarının giydiğiniz formayla çok alakası yok:)..ama şık durması ve size itibar kazandırması açısından önemli...kupa maşlarında genelde kırmızı formayla çıkardık önceden...uğur getirdiğine inanırlardı:)...geneldede hep kazanırdık...kırmızı eski rengimiz zaten...olabilir,kullanılabilir...ama başka renklere karşıyım bende...hem siyahla beyazdan daha güzel renk olabilir mi ya? |
Slogana ters düşer zaten renkli forma Biz kendimiz demiomuyuzz ''Erkek Adam Renkli Takım Tutmaz'' die |
bence marka değişmeli renkler güzel marka berbat . |
umbro olmasın, önünde cola-turka yazmasında nasıl olursa olsun! |
Kimse bana kizmasin ama eziklerin formalari guzel, renk olarak demiyorum yanli$ anla$ilmasin ... design olarak diyorum Bu formanin güzelligini marka etkilemez, bence bu yonetimin i$i ... Ba$ka takimlarda görüyorum umbro markali guzel formalar ... Mesela fb'nin ve gs'nin formalari adidas ama fb'nin formalari daha guzel yani markayla fazla ilgisi yok ... bu design yonetimin i$i ... Ama nerde bizde formanin designiyla ilgilenen yonetim ... |
umbro bu işi bilmiyo.Yıllardır bu ülkede ama hep dandik formalar basıyo.Rebook bile ilk sefer de çok güzel formalar yapmıştı bize.Kappa ve puma olabilir. |
Siyah Beyaz dışında bir renkteki formaya HAYIR!!! |
bana göre formamızın icinde kırmızı renginde olması lasım cünkü kırmızı renk eskiden ana rengimizdi cubuklu formalara kırmızı rengide ekleseler rek renk formalarada kollarını kırmızı yapsalar güzel olur |
yaw güzel olsun da ne olursa olsun 2 sezondur dandik dundik formalar çıkarılıyo alamadım valla hiçbirini beğenmedim |
bi takimi takim yapan renkleridir siyah ve beyazin disinda renk istemiyorum formalarda renklere asigiz sizlere degil diyorsak siyah ve beyazdan baska renk kullanilmamali |
valla bu sezon kus da kondursalar farketmeyecek zaten gorursunuz tarihin en az forma satisi olacak buyuk ihtimalle, isimli bir oyuncu gelirse belki biraz haraketlenir. Onun disinda umbro nun turkiyedeki tum takimlar icin hazirlattigi formalar ikinci kalite acik ve net bu ingiltere milli takimi da umbro giyiyo ama kumasa dokundugunuz anda anlasiliyo kesinlikle formalar adidas ya da puma olmali , siyah beyazin icine hafif kirmizi detaylar yerlestirlebilir bence 2 sezon once yakanin onunde kirmizi ucgen vardi falan. Aama ilhan donemindeki kirmizi duz formada bence harika bir modeldi keske aynisinin siyahi yapilsa yakasi mukemmeldi |
Alıntı:
Yıllardır Beşiktaş’ın ilk renklerinin kırmızı-beyaz olduğu, Balkan Savaşı'nın kaybedilmesinin ardından siyah-beyaz olarak değiştirildiği söylenir. Beşiktaş tarihi ile ilgili bir çok kaynak böyle yazmaktadır. Ancak 100. yıl belgeselinin hazırlanması sırasında yapılan ayrıntılı araştırmalarda, kırmızı rengin kullanılmadığı, renklerimizin her zaman siyah-beyaz olduğu yönündeki belgeler ağırlık göstermiştir. Beşiktaş 100. Yıl Belgeseli yapımcısı Tuğrul Yenidoğan, yaptığı araştırmalar sonucunda bu tartışmalara noktayı koymuştur: Osman Paşa Konağı’nda başlangıçta ferdi sporlar yapıldığından herhangi bir forma rengine gereksinim duyulmadı. Ancak sporcuların sayısı her geçen gün yeni katılımlarla artmaya devam edince, eğitimini Fransız mektebinde tamamlamış Mehmet Şamil Bey kurucular heyetini topladı. Okul günlerinde kullandığı, okulunun renklerini taşıyan rozeti yakasından çıkardı ve gösterdi: “Bizler de tıpkı bu rozet gibi bir rozet yaptırmalı ve Kulübümüz’de spora devam eden her azayı bu rozeti taşımaya mecbur tutmalıyız” dedi. Toplantıya katılanlar Mehmet Şamil Bey’in teklifini heyecanla kabul ettiler. Toplantının sonunda rozette yer alacak kulüp renkleri de kararlaştırıldı. Tabiatın bütünüyle birbirine zıt iki ana rengi kulüp renkleri olarak seçildi: Siyah ve Beyaz... Beşiktaş’ın ilk rozetinin yapıldığı tarih, Fransız mektebindeki rozetlerden esinlenerek miladi yıl olarak “1906” yazıldı. Üstte Arap harfleriyle “Beşiktaş” yazarken, sağda “J”, solda “K” harfleri yer aldı. Rozetin arka yüzünde “Konstantinopolis”te yapıldığı yazılıdır ve iç tarafında rozeti yapan ustanın mührü yer almaktadır. Rozetteki armada yer alan yıldızın 6 köşeli olduğu dikkat çekmektedir. 2. Meşrutiyet’e kadar (1908) bu 6 köşeli yıldız kullanılmıştır. Bu rozet, İskender Yakak tarafından Onursal Başkanımız Süleyman Seba’ya hediye edilmiştir. |
ADİDAS'A GEÇMELİYİZ..! bide renkler siyah-beyaz işte okadar ! saçma sapan turuncu muruncu bunları geçsinler |
Bana göre en güzel forma Tarihimizdeki en güzel formamızı Puma yapmıştı. Chelseyi Londrada yendiğimiz maçtaki çubuklu formayı hatırlayanlar o formaya dikkatle baksınlar her ayrıntısı harikaydı. Umbroyo geçtikten sonra hiçbir formamız vasatı aşamadı. yani ben zevkle giymiyorum. oysa Kappa, nike, adidas veya puma olsa çok daha güzel formalar çıkar diye düşünüyorum. Bu arada farklı bir renk derseniz bir ara reebok gri forma yapmıştı hiçte fena değildi kırmızı ve gri dışında bir rengi bu forma kabul etmemeli. |
Alıntı:
bizim şu an antreman formalarında sanırım vişne gibi koyu bir renk ile kırmızı zaten kullanılıyor... kırmızıdan başka renk giremez formaya onuda armadaki Türk bayrağından alıyor.beyazın patentine gelince saçmalama çünkü beyazı sadece ezikler veya şaibesaray kullanmıyo hem öyle bir patent de yok.alırsan ancak ismin patentini alırsın(barcelona gibi). forma konusunda dediğim gibi kırmızıdan başkası ters bize.kırmızıda armada olduğu için,Türk bayrağında olduğu için girebilir formaya... |
nike olsun adam gibi bir reklam olsun.3-4 forma almaya razıyım. |
umbro-cola turka olmasın veeee SİYAH BEYAZ olsun...başka renge ne gerek var... |
bence sadece SIYAH-BEYAZ olsun bi de formalari Nike yapsin Umbro degil |
başka renk bizi bozar belki bir formada kırmızı kullanabilirler hem eski rengimiz hem bayrak rengimiz diye turuncu falan olmaz kesinlikle |
siyah beyaz başka renge hayır............. formalar parlak olsun bide şu barcayı yendiğimizde gitdiğimiz reebok formaları gibi |
renklerle ilgili sorunu olan bu takımı tutmasın.. erkek adam renkli takım tutmaz dedik siyahına beyazına gönül verdik dedik.. bizimkisi bir aşk hikayesi siyah beyaz film gibi biraz dedik.. Siyahınla yaşıyorum Beyazına tapıyorum.. |
bence de renkli forma olmasın. siyah beyazın yanına en fazla gelse gelse kırmızı gelebilir. o da kırmızı beyazın öneminden dolayı. ayrıca niye nike falan yapsın ki formaları. illa pahalı ve yabancı olması şart mı? versinler tekstille uğraşan bir Türk vatandaşına, istenilen ürün ortada olduktan sonra ne farkeder ki. ben yabancı firmalara para dağıtılmasına da sonuna kadar karşıyım. |
yahu biz istiyoruz yok şu marka olsun yok bu marka olsunda ne paralar ne anlaşmalar yapılıyo bu sponsorlarla. Pumayla kötü ayrılan Beşiktaş bidaha puma olmaz. ama gönül isterki kappa olsun. gerçekten çok harika formalar yapıyolar. 2 sezon önce trabzonsporun formalarını kappa yapmıştı o formaları siyah beyaz hayal ettim durdum body tarzı vücudu saran formalar harika olur siyah beyaz olunca. Reklama gelince gerçekten colaturka çok kötü duruyo ama bekonun karizmasıda bir başkaydı ya. yine öyle elektoronik markası olabilir ne bileyim avrupa kulüplerinde samsung sony philips reklamları çok şık duruyor. tabi arkadaşlar bunlar fantaziden öte bişey değil dediğim gibi yıllarca süren uzun sponsorluk anlaşmaları var ortada. gerçi bilmiyorum umbro ve cola turka nekadar süreyle güzel formamızı işgal etmeye devam edecek bilen varmı? |
forma beyaz şort siyah olsun |
Umbro olacak anlaşma yapmışlar ömür boyu devam :D:D Puma olsun isterdim. 1. Çubuklu 2. Parçalı 3. Siyah şort beyaz forma 4. Kırmızı veya baska bir renk. Alternatif olarak. |
komple kırmızı forma maalesef gs.yi cagrıstırdıgı icin olmaz bence ama azda olsa guzel bi dizaynla siyah-beyazın yanında kullanılabilir.benim yıllardır istedigim siyah-beyaz parcalı forma,siyah sort,yine siyah-beyaz parcalı coraplar.forma numaraları kırmızı.ne guzel olur bence. |
zevkler ve renkler tartsılmaz herkesin yorumu farklı olabilir |
Kesinlikle renkli olmamalı... Delikanlı adam renkli takım tutmaz... Sponsor da değişmeli hem Umbro hemde Cola Turka.... Eskisi gibi Puma ve BEKO olsa keşke. |
rengi ne olursa olsun... ama icinde RUHSUZ adam olmasin yeter |
Alıntı:
gerçekten umbro mu bu sezonda? gerçi kolay kolay değişmiyo ama ne bileyim bir umut değişir diyodum. oysa adidas bile olsa ne güzel forma yapardı. Newcastle adidas formasına bakınca nasıl iç çekiyorum. siyah beyaz nasıl kullanılmış çubuklu formada yahu.:congrats: |
çubuklu düz beyaz gri ve alternatif fantazi bir forma |
Alıntı:
al bendende o kadar..BEKO ile Beşiktaş özdeşleşmişti...benim gözüm BEKO yu arıyor...o başarılı günleri |
umbro felaket pumayı geri istiyorum.kırmızı olabilir ama diğer renkler asla. ve kesinlikle beko. |
beko nun reklamı olsun umbro değşsin nike verilsin bence |
Türkiye`de Saat: 18:07 . |