![]() |
bencede beko olsun yakısıyoodu o bıze bnecde |
yahuu takımın rengi değişsin demiyorum,sadece renk falan katılsa aralara hoş olurdu |
abartılmadığı sürece, 3. renk olarak kırmızıya devam edilmeli. turuncu turkuaz falan olmaz.. umbro nun formalarıda güzel değil |
adidasla anlaşılmalı bence cok iyi forma yapıyorlar renklı forma istemiyorz! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ |
renk değildew adam gibi bir sponsor bulsunlar ne o öyle copla turka falan hiç yakişmiyor |
yav ne turuncusu arkadaşım gs turuncu forma yapıyor hayret bişey . siyah beyazdan başka renk forma olmaz. |
bence marka değişsin igrenç bir marka |
nike istiyorum.umbro çok kalitesiz.trabzon kadar olamıyor yöneticiler. |
umbro guzel forma yapamıyo nike yada kappa yapsın bence fulhamın forması cok guzel sıyah beyaz yakalı bıda werderın ole olsaguzel olur |
Ya arkadaşlar siz formamızı kalitesi içinmi sponsoru içinmi yoksa amblemimiz içinmi alıyorsunuz.. Üstünde amblemimiz olsun takımıma katkım olsun çöp poşeti versinler onuda alırım ben.. Ama görüyorumki çoğu kişinin fikri bu yönde değil maalesef.. |
Juventusun forması gibi , çubuklu , beyaz şort beyaz tozluk ... Siyah beyaz bir formanın en güzel formatı |
ahmet tasci ne demisti erkek adam renkli forma giymez |
ilk olarak umbronun yerine adidas olsun + turuncuyu ben sevmiyorum renklerin dışına çıkmayalım en fazla kırmızı olablirr ama turuncu olmasın |
siyah beyaz ölüm yaşam renk olursa ne söylenicek... |
Bence de siyah beyaz olmalı kesinlikle.Ren olacaksa bile Şanlı Türk Bayrağımızın rengi olan Kırmızı renk olmalı. |
Forma!!! Bence ilk önce umbro ile yollar ayrilsin adamlar benim kanaatimce anlamiyorlar bu isten her takim icin yaptiklari fomra birbirine benziyor ondan sonra forma bence siyah beyaz kalsin ve cok ince bir cizgi ile kollardan asagiya türk bayragini temsilen kirmizi bir cizgi cizilebilir bence. |
bende colaturka yazısını hiç sevemedim ayrıca çubuklu hariç diğer formaların dizaynıda pek hoşuma gitmedi bence artık umbro değişmeli |
RENKLİ FORMAYA HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR |
Umbro`ya karsi Kampanya yapmamiz lazim, bu Anlasma`ya tazminat ödenmesi gerekiyorsa ödensin, zaten baska yere harciyacaklar yine. Cola Turka Yazisinin siyah beyaz olmasini saglayan Taraftar tepkisi bunu da basarabilir! Bu Umbro geleli bir tane bile Forma almadim, almiyacagim da! Turuncu`yu sevmem, Besiktas`a da yakismaz. Siyah-Beyaz`in yani sira koyu Kirmizi deseni güzel Forma olabilir, cünkü Kirmizi Puma Formamiz da vardi bilirsiniz.... |
beko geri gelsin yav colaturka olmasın yeter benim için... |
siyah beyazdan baskası yalan.ama cola turka yerine baska bişi olsa süper olcak |
Alıntı:
Aynen katılıyorum kardesm geçmiş yıllarda turunjulu bi forma giymişleri tek kelimeyle iğrençti renkli formayla baskalarına özenmeye gerek yok biz BESiKTAS ı bu haliyle tanıdık ve cok sevdik saçma sapan değişikliklere gerek yok bizim için en guzel değişiklik yeni stad oda cok guzel olucak inş. |
beko lu olsun sarı laci olsun:Ddermişim banlanırmışım:Dbeko olsunda nasıl olursa olsun.100 yıl formamıza benzesin bence |
beşiktaşlı olan renkli forma giymez |
Düz Beyaz Forma ve Çubuklu forma yada Siyah forma dışında deplasmanlarda Gri renkli forma kullanılabilir ayrıca ben kırmızı rengin siyah ve beyaz formalarda çizgi şeklinde kullanılabileceğini düşünüyorum |
puma gusel forma yapıyordu ya gerı anlassalar keske... |
Alıntı:
|
SIYAH olsun Beyaz olsun ve cubuklu olsun |
Öncelikle Umbro'dan kurtulmamız gerek. Cola Turka'dan kolay kolay kurtulamayız söyleyeyim. Umbro yerine Nike çok daha iyi olur. Nike design konusunda bir numara bence. Veya illa Umbro ile devam edilecekse, değişik bir design kullanmalılar.Şahsen ben bu seneki formaları çok basit buldum. Çubuklu dışında diğerleri berbattı.Değişik design olarak Celtic'in forması gibi düşünülebilir... |
siyah düz,beyaz düz, çubuklu siyah beyaz hepsi var enine çubuklu yok...celtic in forması gibi enine çubuklu çok güzel gözüküyo bence...hem değişik bi tasarım olur hemde bence çok satılır... |
çubuklu formalar benim en çok hoşuma giden formalar çubuklu olsun rengi siyah beyaz olsun markası ne olursa olsun |
Türkiye`de Saat: 11:07 . |