![]() |
Alıntı:
bizim şu an antreman formalarında sanırım vişne gibi koyu bir renk ile kırmızı zaten kullanılıyor... kırmızıdan başka renk giremez formaya onuda armadaki Türk bayrağından alıyor.beyazın patentine gelince saçmalama çünkü beyazı sadece ezikler veya şaibesaray kullanmıyo hem öyle bir patent de yok.alırsan ancak ismin patentini alırsın(barcelona gibi). forma konusunda dediğim gibi kırmızıdan başkası ters bize.kırmızıda armada olduğu için,Türk bayrağında olduğu için girebilir formaya... |
nike olsun adam gibi bir reklam olsun.3-4 forma almaya razıyım. |
umbro-cola turka olmasın veeee SİYAH BEYAZ olsun...başka renge ne gerek var... |
bence sadece SIYAH-BEYAZ olsun bi de formalari Nike yapsin Umbro degil |
başka renk bizi bozar belki bir formada kırmızı kullanabilirler hem eski rengimiz hem bayrak rengimiz diye turuncu falan olmaz kesinlikle |
siyah beyaz başka renge hayır............. formalar parlak olsun bide şu barcayı yendiğimizde gitdiğimiz reebok formaları gibi |
renklerle ilgili sorunu olan bu takımı tutmasın.. erkek adam renkli takım tutmaz dedik siyahına beyazına gönül verdik dedik.. bizimkisi bir aşk hikayesi siyah beyaz film gibi biraz dedik.. Siyahınla yaşıyorum Beyazına tapıyorum.. |
bence de renkli forma olmasın. siyah beyazın yanına en fazla gelse gelse kırmızı gelebilir. o da kırmızı beyazın öneminden dolayı. ayrıca niye nike falan yapsın ki formaları. illa pahalı ve yabancı olması şart mı? versinler tekstille uğraşan bir Türk vatandaşına, istenilen ürün ortada olduktan sonra ne farkeder ki. ben yabancı firmalara para dağıtılmasına da sonuna kadar karşıyım. |
yahu biz istiyoruz yok şu marka olsun yok bu marka olsunda ne paralar ne anlaşmalar yapılıyo bu sponsorlarla. Pumayla kötü ayrılan Beşiktaş bidaha puma olmaz. ama gönül isterki kappa olsun. gerçekten çok harika formalar yapıyolar. 2 sezon önce trabzonsporun formalarını kappa yapmıştı o formaları siyah beyaz hayal ettim durdum body tarzı vücudu saran formalar harika olur siyah beyaz olunca. Reklama gelince gerçekten colaturka çok kötü duruyo ama bekonun karizmasıda bir başkaydı ya. yine öyle elektoronik markası olabilir ne bileyim avrupa kulüplerinde samsung sony philips reklamları çok şık duruyor. tabi arkadaşlar bunlar fantaziden öte bişey değil dediğim gibi yıllarca süren uzun sponsorluk anlaşmaları var ortada. gerçi bilmiyorum umbro ve cola turka nekadar süreyle güzel formamızı işgal etmeye devam edecek bilen varmı? |
forma beyaz şort siyah olsun |
Türkiye`de Saat: 02:31 . |