![]() |
Umbro olacak anlaşma yapmışlar ömür boyu devam :D:D Puma olsun isterdim. 1. Çubuklu 2. Parçalı 3. Siyah şort beyaz forma 4. Kırmızı veya baska bir renk. Alternatif olarak. |
komple kırmızı forma maalesef gs.yi cagrıstırdıgı icin olmaz bence ama azda olsa guzel bi dizaynla siyah-beyazın yanında kullanılabilir.benim yıllardır istedigim siyah-beyaz parcalı forma,siyah sort,yine siyah-beyaz parcalı coraplar.forma numaraları kırmızı.ne guzel olur bence. |
zevkler ve renkler tartsılmaz herkesin yorumu farklı olabilir |
Kesinlikle renkli olmamalı... Delikanlı adam renkli takım tutmaz... Sponsor da değişmeli hem Umbro hemde Cola Turka.... Eskisi gibi Puma ve BEKO olsa keşke. |
rengi ne olursa olsun... ama icinde RUHSUZ adam olmasin yeter |
Alıntı:
gerçekten umbro mu bu sezonda? gerçi kolay kolay değişmiyo ama ne bileyim bir umut değişir diyodum. oysa adidas bile olsa ne güzel forma yapardı. Newcastle adidas formasına bakınca nasıl iç çekiyorum. siyah beyaz nasıl kullanılmış çubuklu formada yahu.:congrats: |
çubuklu düz beyaz gri ve alternatif fantazi bir forma |
Alıntı:
al bendende o kadar..BEKO ile Beşiktaş özdeşleşmişti...benim gözüm BEKO yu arıyor...o başarılı günleri |
umbro felaket pumayı geri istiyorum.kırmızı olabilir ama diğer renkler asla. ve kesinlikle beko. |
beko nun reklamı olsun umbro değşsin nike verilsin bence |
Türkiye`de Saat: 19:44 . |