![]() |
Juventusun forması gibi , çubuklu , beyaz şort beyaz tozluk ... Siyah beyaz bir formanın en güzel formatı |
ahmet tasci ne demisti erkek adam renkli forma giymez |
ilk olarak umbronun yerine adidas olsun + turuncuyu ben sevmiyorum renklerin dışına çıkmayalım en fazla kırmızı olablirr ama turuncu olmasın |
siyah beyaz ölüm yaşam renk olursa ne söylenicek... |
Bence de siyah beyaz olmalı kesinlikle.Ren olacaksa bile Şanlı Türk Bayrağımızın rengi olan Kırmızı renk olmalı. |
Forma!!! Bence ilk önce umbro ile yollar ayrilsin adamlar benim kanaatimce anlamiyorlar bu isten her takim icin yaptiklari fomra birbirine benziyor ondan sonra forma bence siyah beyaz kalsin ve cok ince bir cizgi ile kollardan asagiya türk bayragini temsilen kirmizi bir cizgi cizilebilir bence. |
bende colaturka yazısını hiç sevemedim ayrıca çubuklu hariç diğer formaların dizaynıda pek hoşuma gitmedi bence artık umbro değişmeli |
RENKLİ FORMAYA HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR |
Umbro`ya karsi Kampanya yapmamiz lazim, bu Anlasma`ya tazminat ödenmesi gerekiyorsa ödensin, zaten baska yere harciyacaklar yine. Cola Turka Yazisinin siyah beyaz olmasini saglayan Taraftar tepkisi bunu da basarabilir! Bu Umbro geleli bir tane bile Forma almadim, almiyacagim da! Turuncu`yu sevmem, Besiktas`a da yakismaz. Siyah-Beyaz`in yani sira koyu Kirmizi deseni güzel Forma olabilir, cünkü Kirmizi Puma Formamiz da vardi bilirsiniz.... |
beko geri gelsin yav colaturka olmasın yeter benim için... |
Türkiye`de Saat: 16:05 . |