![]() |
siyah beyazdan baskası yalan.ama cola turka yerine baska bişi olsa süper olcak |
Alıntı:
Aynen katılıyorum kardesm geçmiş yıllarda turunjulu bi forma giymişleri tek kelimeyle iğrençti renkli formayla baskalarına özenmeye gerek yok biz BESiKTAS ı bu haliyle tanıdık ve cok sevdik saçma sapan değişikliklere gerek yok bizim için en guzel değişiklik yeni stad oda cok guzel olucak inş. |
beko lu olsun sarı laci olsun:Ddermişim banlanırmışım:Dbeko olsunda nasıl olursa olsun.100 yıl formamıza benzesin bence |
beşiktaşlı olan renkli forma giymez |
Düz Beyaz Forma ve Çubuklu forma yada Siyah forma dışında deplasmanlarda Gri renkli forma kullanılabilir ayrıca ben kırmızı rengin siyah ve beyaz formalarda çizgi şeklinde kullanılabileceğini düşünüyorum |
puma gusel forma yapıyordu ya gerı anlassalar keske... |
Alıntı:
|
SIYAH olsun Beyaz olsun ve cubuklu olsun |
Öncelikle Umbro'dan kurtulmamız gerek. Cola Turka'dan kolay kolay kurtulamayız söyleyeyim. Umbro yerine Nike çok daha iyi olur. Nike design konusunda bir numara bence. Veya illa Umbro ile devam edilecekse, değişik bir design kullanmalılar.Şahsen ben bu seneki formaları çok basit buldum. Çubuklu dışında diğerleri berbattı.Değişik design olarak Celtic'in forması gibi düşünülebilir... |
siyah düz,beyaz düz, çubuklu siyah beyaz hepsi var enine çubuklu yok...celtic in forması gibi enine çubuklu çok güzel gözüküyo bence...hem değişik bi tasarım olur hemde bence çok satılır... |
Türkiye`de Saat: 13:23 . |