![]() |
Zapotocny,Sivok ve Kadlec gelirse... Zapotocny,Sivok ve Kadlec gelirse... Yabancı kontenjanında değişiklik yapılmalı. Delgado, Tello, Cisse, Bobo ve Holosko arasında bir seçil yapmak zorunda. Mehmet topuz veya onun ayarında bir Türk oyuncusu aldık diyelim. gerçi onun ayarında yok ama Uğur inceman diyelim. Tandoğan(Toraman)---Sivok---- Zapotocny------Kadlec Mehmet Topuz ------ Cisse-----Serdar Özlan----Tello Bobo( veya yerine iyi bir yabancı)---- Holosko Bu şekilde 7 yabancı oluyor o halde Kadlec veya 2 çek oyuncudan biri alınmayacak veya Bobo satılacak. Bence Sivok ve kaldeç alınmalı Zapotoncy'den vazgeçilmeli. Sivok ve Kadlec Milli takımada seçildi. Tabi izleyenler daha iyi bilir. Kadlec'dende vazgeçilebilir Tello sola çekilebilir. Tandoğan(Toraman)---- Sivok---- Zapot-----Tello Mehmet Topuz------ Cisse----Serdar özkan---Aydın Bobo-----Holosko Bence Aydın'ın Tecrübe kazanması lazım İlk 11 oyuncusu olamaz. Serdar Özkan sene başında yıldız dedik sıradan bir oyuncu gibi oynuyor. bence hem Mehmet Topuz hemde Uğur inceman alınmalı... Nasıl bir oyun sistemi ve hangi oyuncular ilk 11'de olacak merak konusu. Tello sol bekte defansif anlamda yararlı olmaz. O halde sağ bekte Toroman oynamalı... Tek bir oyuncu üzerinden takım oluşturmayın. Bazıları tandoğan'ı sağ bek tello'yu sol bek düşünüyor. böyle bir takım defansif anlamda sorunlar yaşar. ikiside rakipten top çalamıyor. Delgado'Dan sonra sanırım Tello BJK'dE en az top çalan oyuncu koşuyor ama boş... Tandoğan(kurtuluş) Gökhan--- Zapot----Kadlec Topuz------- Sivok ---Serdar özkan --- Tello , Bobo--- Holosko ayrıca delgoda'ya kadroda yer vermedim bence delgado ilk 11 oyuncusu değil... ikinci yarılarda oyuna girmeli... SİNAN ENGİN BÜYÜK ÖLÇÜDE İKİ ÇEK OYUNCU İLE ANLAŞMIŞ... EĞER ANLAŞTIYSA BEN BİRAZ ÜZERİNDE DÜŞÜNDÜM.... BAKALIM DEREYİ GEÇMEDEN PAÇALARIMI SIVADIK MI YOKSA... |
sivok gelirse yüksek ihtimal cisse satılır.sivok hem önlibero hem defansın ortasında oynayabiliyor.ayrıca olursa m. topuz olmazsa da uğur inceman transfer edilerek sivok a alternatif yapılabilir.zaten sinan engin de cisse yi satmayı düşünüyor galiba.geçen o türden açıklama yaptı. |
Alıntı:
söylediklerin akla yatkın geliyor.... Bazen gaztelerde veya bazı Beşiktaşlılardan saçma şeyler duyuyorum. Gökahn zan defansta oynar cisse gider yerine sivok oynasada olur. |
Alıntı:
|
M.Topuz'u alabilirsek Cisse'ye gerek kalmaz bence, M.Topuz-Sivok ikilisi harika bir ikili olur ortasahada, hatta Delgadoya bile gerek kalmayabilir o zaman...Sağda Serdar Özkan, solda da Tello oynar, ileride de Holosko-Bobo ikilisi...M.Topuz'u alamazsak ise Sivok ve Cisse gibi iki tane adam takımda bulunmalı kesinlikle, birisi yedek kulübesinde olur, o da bence Cisse olur...Bir yabancıyı daha kulübede oturtmak gerekiyor, bu da maçına göre Kadlec, maçına göre Delgado olabilir bence...Şu fikrine katılmıyorum ama, Tello savunmada çok daha iyi oynar bence.Zaten gerçek mevkiiside orası, çok hızlı, zor adam geçirir o...Arkada Tello, önde Aydın ikilisininde çok can yakacağını düşünüyorum, anadolu takımalarına karşı böyle oynanabilir bence.Derbilerde de Kadlec ve Tello ikilisi daha uygun olur sanırım...Ama 8 tane iyi yabancımızın olması da iyi, sonuçta yedek kulübemizde çok sağlam oalcka, ligde veya avrupada başarıya ulaşmamız daha kolay olcaktır böyle...Tabiiki bazı sorunlarda çıkabilir bu açıdan, Cisse yedek kalmak istemeyebilir veyada yeni gelen yabancılardan biri...Holosko, Bobo(satıldığı takdirde onun yerine alınacak bir golcü veyada), Sivok, Zapo, Tello vazgeçilmez yabancıalr olmalı.Son yabancı hakkıda maçına göre değişir bence... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Galiba gelmiyorlar... Bugünkü Hürriyet'te Sivok ve Zapotocny ile anlaşamadığımız yazıyor.Doğru mu acaba? |
Alıntı:
bencede. herkes akılcı yorumlar yapıyor bu da hoşuma gidiyor iki arkadaşın yorumlarıda süper... en azından akılcı... |
Alıntı:
bence 6+2 gereksiz, 6+1 bence iyidi. yabancı oyuncunun yedek oturması doğru değil. zaten yedek olarak alıyorsan neden aldın... şimdi orta sahada Sivok oynar cisse yedek beklerse, ben cisse'nin kalmasına razı değilim. geldiği paraya satılsın. Türk selçuk inan onun yerine alınsın... |
Alıntı:
takımıyla anlaşılmış.... oyuncuları ikna etmeye çalışıyorlar... para işi çözer... zaten Türkiye'de vergi oranları düşük... Üdinese ile Beşiktaş arasında pek ayrım yok sadece Biri İtalya ligi diğeri Türk liginde... Ligler arasında hayli fark var... İşte bu yüzden Transfer zorlaşıyor, millet kolay zannediyor transfer yapmayı... Bizim Türk halkı ha diyince alınacak zannediyor oyuncuyu... Fenerbahçe bile çok yanlış tarnsferler yapıyor bizden daha iyi bütçesi olmasına rağmen maldonado, kezman, bunlar sıradan topçular avrupadan topçu gelincede genelde böylesi geliyor... gerçi maldonado güney amerikalı... |
Alıntı:
|
delgadoyu yedekmi bırakıyonuz |
Bence Sivok ve Cisse beraber oynamalı..Çünkü modern futbolda baktığımız zaman orta sahada ki ikilin iyi olduğu zaman oyun üstünlüğü sana geçiyor.Onun dışında stoper ikilimiz belli gibi sanki,orda Toraman la Zapotacny oynar.Aynı şekilde forvetimizde de Holosko ve Bobo oynar.Yani bana göre şu anda kadroda belli olmayan yerler sağ ve sol kanatlar.Sağ bek ve sağ açık yerli olacak gibi görünüyor.Sağ bek e Antalya dan Uğur Kavuk düşünülebilir.Sağ açık hakkında benim pek bi fikrim yok açıkçası onu burada tartışabiliriz..Sol kanata gelince;Tello yahut Kadlec in yedek oturcağı kesin benim düşünceme göre.Hangisinin yuna sonradan gireceğini sezon içinde ki performansları gösterir.Fazla alternatifimiz olmadığı için sol açıkta Aydın oynar gibi geliyor..Bana göre takımda yedek kulübesinde oturması gereken 1. yabancı Delgado dur.Sansasyonel goller atıyor olabilir ama takıma zarar verdiği kesin.. Tabi burada,3 çek oyuncunun alındığını varsayarak,kendi kafamızda ki kadroları söylüyoruz.Sezon içinde yaşanan sakatlıklar,Sağlam ın düşünceleri vs. kadroyu şekillendirir elbet.Daha ne gelişmeler olur kimbilir. |
Alıntı:
|
delgadosuz kadro kurulmamalı bence ozellikle inonude |
......................Rustu............... Kurtulus..........Zapo(ZAn)......Toraman.........K adlec .....................Sivok........................ .. .....Topuz......................................Te lllo ....................Delgado(Pascal)............... . ........Holosko.........Klasnıc(Nobre) |
....................rüştü......................... ....... kurtuluş....toraman....zapo............kadlec m.topuz.....sivok....inceman..........tello ............holosko.....bobo.................. |
Alıntı:
evet ben teknik direktör olsam kesin yedek bırakırım. tabi satarım ben olsam ama kadroda varsa yedek bırakırım. geçen sergen'in roportajını dinledim. Bjk taraftarını kandırıyor, bir fener, bir gs maçında delgadoyu sahada göremezsiniz diyor. doğru söylüyor. modern futbolda delgoda gibi oyuncular yok. var olanda çok yetenekli... |
Alıntı:
|
Alıntı:
KÜÇÜK TAKIMLARA KARŞI OYNATILABİLİR AMA GÜÇLÜ RAKİLERE KARŞI ASLA. İNÖNÜDE KÜÇÜK TAKIMLARA KARŞI OLABİLİR... |
Alıntı:
MANTIKLI AMA BENCE GÖKHAN'IN GÖBEKTE , TORAMAN SAĞ BEK, SOL BEK TELLO OLURSA, TELLO RAHAT İLERİ ÇIKABİLİR. BENCE SERDAR KURTULUŞ KİRALİK VERİLEBİLİR... |
Alıntı:
aslında bu şekildebir orta saha kuvettli oluyor ama bence defans kısa kalıyor... zapot kısa toroman kısa... kurtuluş çok sert oyuncu değil karşısında çalım atan bir oyuncu olduğunda çok yıpranıyorç. marsilya maçında niyang perişan etmişti. ertuğrul hoca farketmiş yerine ibrahim kaşı almış. niyang etkili olamamıştı. mesala uğur boral oynasa veya colin kazım yıpranır serdar... |
valla defansı bu kadar kuvvetli kurup delgadoyu kadro dışı bırakmak garip olmuş biraz bence bu kurulan kadroların çoğunda arkadan desteklenen bir delgadonun yaratacılığı üst düzeye çıkacaktır e böyle bi delgadonun neler yapabileceğini de biliyoruz. Delgado yu kenara atmak çok yanlış çok ihtiyacımız olacak ona... |
Rüştü İ.Toraman - Sivok - Zapotocny - Kadlec Topuz - Cisse - Tello Holosko - Tekke - Aydın Bobo gidecek zaten. Yerine Tekke alınmalı. Delgado veya Zapotocny yedek kalır. |
Alıntı:
...................Rüştü.............. Serdar......Zan.....Zapotocny.....Kadlec S.Özkan....M.Topuz.....Sivok.......Tello Holosko.....Bobo(Klasnic) Uefada Büyük takımlara karşı (yabancı sınırlaması olmadığı için 7-8 yabancı oynayabilir ve derbilerde de 6 yabancı ile bu taktik oynanabilir.); ....................Rüştü............... Serdar......Zan......Zapotocny....Kadlec .................Cisse....Sivok................. Holosko(Topuz)....Delgado........Tello(Serdar) ..................Klasnic(Nobre) Küçük takımlara karşi İnönüde; ............................Rüştü................. .......... Serdar...........Zan......Zapotocny.......Tello Topuz.................Sivok...............Serdar Özkan ............................Delgado............... ....... ...................Holosko.........Klasnic........ ..... Sene içindeki sakatlık ve ceza durumlarını dikkate alıp bu taktiklerini denersek başarıya ulaşacağımızı düşünüyorum tabii takdir sizin... |
Alıntı:
öyle birşey ki kadro kurmak herkesten bir ses çıkıyor. aslında herkesin söylediği mantıklı o yüzden bu işi hocaya bırakmak lazım ama hocanında saçmalamaması lazım. mesela mehmet sedef geçen sene bir kez ilk 11 de sahaya çıktı o da liverpol maçıydı... |
Alıntı:
kadrona kurban olayim |
Zapotocny'niyi en verimli Zanın sakat olmadığı dönemlerde kullanabiliriz bence Toraman zapotocny ikilisi aksaklıklar verebilir ancak mecbur kalındığında hoca bu ikiliye görev verir. M.Topuz Sivok ikilisi ön liberoda iki taraflı çok ii olur.Kurtulusun çok kolay çalım yediğini söylemesemde çalım yediği takdirdede oyunu rakibe bayağı bi daraltıyo nerde duracağını biliyo adam en azından. tandoğandan daha fazla hücuma katkı yaptığınada kesinlikle inanıyorum bek olarak.Delgado tam istediğimiz gibi olmasada onun gibi başka bi adamımız yokken 11 de yer alması kaçınılmaz bence. forvet konusuysa alınan yabancı oyuncu sayısına gör deişecektir türk olması özellikle isteniyo bence.İmza atmadan transfer olmaz ama oldu varsayalım:) Rüştü Kurtulus Zapotocny Zan Kadlec M.Topuz Sivok Holosko Tello Delgado Nobre |
Bence Boboda Cisse de büyük hedeflere oynayacak takımın adamları değil. Eğer iyi teklifler varsa hemen satılmalılar. Tabi yerlerine Klasnic gibi kaliteli adamlar alınabilecekse |
ben cisse satilcaksa sivokun alinmasina karsiyim zaten kardesim neden takima oturmus adami satip piyango cekelimki o zaman sivokla cisse kalsin bosa para harcamayalim o zaman ayrica cisse orta sahanin o bolgesinde 3 5 tane eder bu sivoktan |
Alıntı:
senin bu takımın koşan takımlar karşısında biter. orta saha ve forvet mekinde tek top çalabilen adam sivok oluçr geçende topuzu izledim kupa maçında o da artık koşmuyor çok. ayrıca top çalmakla koşmak ayrı şeyler. |
Alıntı:
işşte Sivok'un nasıl bir oyuncu olduğunu verirsek karar verileceğiz ama onu bilmiyoruz izleyen var mı aranızda... stoperde oynabildiğine göre hucum özelliği olmayan bir oyuncu. Ayrıca ertuğrul hoca stoperde oynatabilir... |
Beşiktaş'ın ana sorunlarından biride takımda rakipten top çalan adamların yeteri kadar olmayışı. Defansta Gökhan Zan, Toroman, Orta sahada ise Cisse dışında rakipten top çalan oyuncu Beşiktaşta yer almıyor. ibrahim üzülmez deseniz yarım adam gibi oldu son dönemlerde. rakibi geçiriyor. Ali tandoğna keza öle. Serdar özkan Tello koşmlarına rağmen rakiten topu alamıyorlar. Beşiktaş bu sebeple yumuşak oynuyor. Beşiktaşın agresif oynamaı gerekli, hatta yöneticilerden biri bayan futbol takımı gibi oynuyor demişti Beşiktaş takımı. fenere ve gsye göre eksi yönlerimizden biri... fbde aurello, maldonado, edu, vederson, gökhan gönül, lugona top çalabiliyor... gsde servet, emre, hakan balta, mehmet topal, barış, kısmen ayhan ve sabri bunlar rakipten top çalabilen futbolcular.... Bizde bu sayı az.... kimileri nobre'de top çalabiliyor diyebilir ama bir forvet oyuncusu geniş alanda rakibe basdığı için top çalma adedi maç boyunca 1-2 taneyi geçmez... |
arkadasim iyide hep sagbekte ali tandogani komussun bence besiktas takiminin oyuncusu degil 3. lig te oynar ancak , mehmet topuzu almak rüyadan öte birsey degil ,serdar kurtulusu kazanalim en iyi transfer olur bence , birde bobo , tello ve holosko haric tüm yabancilar satilabilir , bence iyi bir kaleciyede ihtiyacimiz var eger rüstüyle devam edeceksek seneyede sampyionluk hayal olur....yaptigi hatalari amatör bir kaleci bile yapmiyor yedek bile olamaz hemen gönderilmeli gerci kimse almaz ki |
Hayal görmeyin arkadaşlar bu yönetimin Sivok ile zapotocny'i alacak maddi güce sahip olmadığını biliyorum.Eveleyip geveleyip kör-topal acayip transferler yapacaklar göreceksiniz. |
Alıntı:
zapot ve sivok dünya yıldızı değilya... holoskoya 5 milyon euro verdiler 5 milyon euro'ya ne topçular alınır. carew geldi bu takıma... zapot sivok kimmiş... |
Alıntı:
yok ben Ali'Yi sevmiyorum o bölgede toroman oynamalı bana sorarsan ama iş olsun diye koydum... |
tuna kadroda yok :D adam yerine koymuyomusunuz...? |
Delgado gibi bir adam yedek kalırsa çok sorun çıkarır.Ben Gaziantepspor-Beşiktaş maçını tribünden canlı izledim.Oyunun 60. dkkasında oyundan çıkınca çok tepki gösterdi.Alacağımız oyuncular kaliteli oyuncular.Ve bence şimdiki kadromuz UEFA kupasını alan zenitin kadrosuna benzettim |
Türkiye`de Saat: 06:43 . |