![]() |
Pato, Jo, Eder, Ederson gibi isimler varken forma şansı bulması çok zor.Ama kadroya çağrılması bile önemli tabii... |
gitsin ya değrlenir bu şekilde D:D |
satilsin satilsin herkez satilsin diyor adama hayret ediyorum ya simdi satacaz bunu 10 milyona alan gecirecek baskasina 40 milyona sonra yonetime sovmeye mazeret cikacak herkeze birakin kardesim ya adam akilli bi adam yakaladik onuda bedavaya vermeyelim kapisi 20 milyondan acilmali islerine geliyorsa brezilyadan biz kimi almaya kalksak baska takimdan en az soylenecek rakam budur bizde bunun altina dusmemeliyiz yada illede satacaksak bu civarlarda satmaliyiz 17 ile 20 arasinda bedavacilar yapismis yine marsilya falan 8 vercekler 25 e satcaklar serefsizler |
satmasinlar boboyu holosko ile buyuk isler basaracaklar nobre ve batuhanda iyi yedekler simdilik ayirca biri milanli patodan bahsetmis bobo ondan 5 kat iyi izledim ben o patoyu birseye benzemiyor |
bu adamı satarlar bu gidişle ama ucuza gidecek diye korkuyorum...bi kerede zarar etmeyip para kazanalım yaa 10 tane oyuncu alıyoruz zarar...eğer bi oyuncu satacaklarsada onların zararlarını en aza indirecek bi maliyetle satsınlar.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bana kalırsa satılamsı tam zamanı...futbolu bizde bırakmaz nede olsa...talipleride var bundan sonra başarılı olmaz bence |
15 milyona bobo yu sat 5 milyona saviolayı al yönetim acıcık uyanık ol ya püfff :( hiç basmıyo kafaları |
Helal olsun |
Türkiye`de Saat: 17:10 . |