![]() |
Filmin sonu şimdiden belli... |
4 = 60 diyorum gerisini size bırakıyorum |
plan ve programdan yoksun atılan adımlar, dolayısıyla tutadabilir, tutmayadabilir, yani işimiz yine şansa kaldı... |
Dün sinan engin bjk tv'de konu$tu, çok emin transferden ... ben güveniyorum ... Herkes kiziyor yönetime, ibrahim ka$'i kaçirdi diye ... ibrahim yillik 1.5 trilyon istemi$ ... bence yönetim en iyisi yapti ... en az 3 sene kontrat yapacakti 4.5 trilyon alacakti ka$ ... |
Yine bekleyip görücez kimsenin içi rahat değil. |
sinan enginin neyine güveniyosunuz anlamıom :( sampion oldugumuz senede luce almısdı topcuları o deil ama yinede ii basarı gidip yunan liginin üzülmezini alıp geldiler :) |
2 tane çek savunmacı alıyosunuz. Hiç umudum yok ama italyada oynamaları bi avantaj gibi gözüküyo. Ama yinede 2 çek alıcagına 2 tane italyan savunma oyuncusu alsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum. |
bekleyip gorecegiz italya liginin ust duzey takimlarindan biri sayilir udinese bundan stopere adam aliyorsan demekki birseyler var demektir bekleyip gorecegiz ben guveniyorum bu sene ertugrul hoca toparlayacaktir bu takimi sadece zamana ihtiyaci var |
bu iş böle geldi böle gider demirören gidene kadar başarı beklemeyin sinan gibi ertuğrul gibi vizyonsuz adamlarla iş yapamayız ancak böle transfer yapılır |
aslında alınan oyuncular kötü değil ama ideal de değil.yine de bu adamların italya gibi zor bir liğin deneyimini taşımaları güzel.ayrıca bu oyuncular izlenerek alınmış sinan engin öyle dedi.ama yine de bir takımın başından gordon diatta gibi facialar geçerse elbette bir tedirginlik hali oluyor.artık bekleyip görücez umarım bu sefer tongaya basmamışızdır. |
Türkiye`de Saat: 14:40 . |