![]() |
bende varim! carsi alen'e karsi! |
birşey sorabilir miyim ,iki farklı adres mi war |
|
bende varim CARSI kapanmasin imza... |
bir adresde toplanmamız lazım iki site var ikisindede hemen hemen 20.000 kişi imza vermiş. |
Bu sevda klavyeyle yazılmadı..Klavyede azalmaz!!! |
21080 kişi olduk .) bu aşk bu kadarla kalmaz |
çarşı yı kuranlar kapatmak istiyo bunda ne var tamam çarşı olarak çok şeye imza attık ama her olay artık çarşıya bağdaşlaştırılıyo çarşı kağıt üstende fes edilir bırakın edilsin ruh olarak kalsınnn çarşı bir grup veya marka değildir zaten bir ruhtur bırakalım beşiktaşlılık ruhu olarak kalsınn düşüncem bu kimse yalnış anlamasın |
arkadaslar bide coksevdikbeabi.com war ordada baya oldu oy weren |
selam arkadaşlar nasılsınız |
çarşı asla kapatılamaz benden 2 oy biride kardeşim için |
Bırakın imza atmayı çarşı da toplanıp yürüyelim |
Hemen oğlum ile eşim atıldı bizim içinde gönder diye bende yolluyorum |
Hayat Biter,Alem Biter,Ortam Biter,Ç@RŞI Bitmez |
arkadaşlar bu linklerden haberi olmayanlara msn yardımıyla beşiktaşlı ws. takımları tutan herkeze atın |
alen abi sana sesleniyorum dünyanın en iyi taraftarı dünya efsanesi bir çırpıda yok edilir mi yapya birak bu işeri bizi çarşısız birakma(İNÖNÜ BEKLE BİZİ GELİYORUZ) |
arkadaşlar bu lınklerı msnden herkeze atın |
haydi beyler imzaya dewammm |
amigo musun kebapçı mısın yoksa reklam yıldızı mısın anlayamadık sen ne ayaksın alen abi sen manyakmısın ? Bi karar almissin arkandaki yüzbinlerce taraftari hice saymisin .... Bizim tanidigimiz alen bu deill :thumpdown: |
ben imzamı çoktan attım bir gurubu değil bir ruhu silmeye kalkılmamalı |
ben bayaaaa bi imza attım:) 30.000 olmuşuz biraz daha gayret hadiiiiiiiiii dvm yollayın heryere facebook fln... |
Alıntı:
|
Ligtv.com.tr - VideoHaber - İşte Çarşı'nın yürüyüşü !.. izleyin arkadaşlar :(:( |
ya neresine imza vercez yaaa |
jubile macinda gordunuz carsi yine yerinde kendini fes ettigini soylese bile biz taraftarlar olarak kendimize icimizdeki besiktas sevgisine nasil engel olacagiz.yine kapaliya gider gorevimizi yapariz.carsi olsa veya olmasa birsey degismez.ruhu yeter. |
Türkiye`de Saat: 15:04 . |