![]() |
CarsiKapanmasin.Com Bir İmzada Sen At Arkadaşlar yeni bir site açtık. çArşı kapatılmasın diye . İmza kampanyası başlattık sizlerde girip destek veriniz.Tüm Beşiktaşlılara gönderin bu linki. Duyanlar duymayanlara duyursun ! çArşı Feshedilmeye Karşı ! www.carsikapanmasin.com |
CarsiKapanmasin.Com Bir İmzada Sen At CarsiKapatilmasin.Com Bir İmzada Sen At İmza Kampanyası İmza topluyoruz arkadaşlar, herkez katılsın.. beşiktAŞK Şekil için atkı polar yapmaz ÇARŞI rakip takım atkısını takmaz ÇARŞI Para için falan filan yapmaz ÇARŞI yasa masa kural mural takmaz ÇARŞI Aşkı için ölümlerden kaçmaz ÇARŞI doğru bildiği yollardan sapmaz ÇARŞI Beşiktaştan başkasına tapmaz ÇARŞI padişahım sen çok yaşa yapmaz ÇARŞI Özgürlükçü demooratik ruhtur ÇARŞI iyi okuusunlar ulan BUDUR ÇARŞI ... [/b] |
Ben varım arkadasım .. |
arkadaşlar başlık çarşıkapanmasın.com olucaktı yanlıs yazdım yönetici arkadaslar düzeltebilirlerse sevinirim |
imza |
evet 275 kişi su anda herkes oraya ... |
|
carsiyi kapatmaya dagitmaya kimsenin gücü yetmez carsi ruhtur haydi kartallar haydi carsiyi dagitmalarina izin vermeyelim hepimiz el ele |
Alıntı:
imza . |
333 Kişi Olduk ... |
“çArşı Feshedilmeye Karşı ! ” İmza Kampanyası Bir çok engeli grurla aşmış ! Yanlış giden her bi' halta dimdik KARŞIYIM! diyebilmiş ! Amerika'ya bile posta koymuş ! Kaç taraftar grubu tanıyorsunuz ? Dil , Din , Irk ayrımı yapmadan Eto'ya bile tezahurat etmiş ! Dünya ses rekorlarını egale etmiş ! Takımı pespaye edenlere bile saygıda kusur etmemiş ! Alnınız ak , yüzünüz kızarmadan yürüyebilecek misiniz sokaklarda ?Kaç taraftar grubu tanıyorsunuz ? Dünya'da eşi benzeri görülmemiş hatalar yapan takımına , oyuncularına ve yönetimine Asla ve Asla ihanet etmemiş , sırtını dönmemiş , küfretmemiş ! Şimdi ayak üstü dedikodularınızda ; " Satılmış çArşı " cümlesini telafuz ediyorsunuz ya ! Hiç aklınıza gelmeyecek mi bu kadar insanı ne basiretsiz bi' şekilde üzdüğünüz ! Kırdığınız ve hatta AĞLATTIĞINIZ ! İnadına Siyah ULAN ! İnadına Beyaz ULAN ! çArşı Kapatılmaya KARŞI ! Eğer bu bildiriyi onaylıyor ve Türkiye'nin en değerli , Avrupa'nın en tanınan gruplarından olan " çArşı " 'nın kapatılmasına siz de KARŞI çıkıyorsanız lütfen İMZA KULLANIN ! Bu Sevda Böyle BİTMEZ ! Hiç aklınıza gelmeyecek mi Sevenleri Ayırmanın GÜNAH olduğu ! |
345 kişi |
carsı KAPATILMASIN.!! |
369 Kişi Olduk |
en üstte benim adım yazıyor şu an 348 kişi olduk... |
387. sırayı aldım |
arkadaşlar bende attım herkes buraya gercekten bjkliym diyen herkes buraya... |
helal alsın ımzaları beklıyoruz ÇARŞI BIR HAYAT FELSEFESIDIRR !!! |
bndende imza bunca yıllık çarşı bir anda sönmemeli |
mod arkadasın biri baslıgı düzeltebilrimi çarşıkapanmasın.com olucak imzalara devam |
girmiyor bu siteye ? |
bende varım!!! |
Haydi Kartallarim! |
beşiltaşım oleeyyy |
iyide acilmiyor bende bu site nasil imza atacamki |
Bende imza bıraktım ama bu işler böyle çözülemez.. Çözülecek olsa demirörenistifa.com a on binlerce imza bırakıldı ama sonuç sıfır... |
demirören istifa için yaklaşık 40 bin imza toplandı bence bu işte bunun gibi olur . |
çarşıya uzanan eller kırılsın... |
tmmdr attım imzamı.. |
Teşekkürler 909 oldu |
980 oldu |
29.05.2008 saat 12:11 itibriyle 1243 kişi |
1517 kisi su anda |
1527 kişi mümkün olduğunca yaymaya çalışalım hadi beyler... |
ya 8taş yazıolarr burayaa başlarım biz burda ne için uğraşıoz imkan varsa çıkartın |
Çarşı Feshedilmeye Karşı - İmza Kampanyası Akadaşlar az önce bir arkadaş linki verdi çarşının kapatılmasına karşı büyük bir imza kampanyası başlamış. hemen imzalayalım! çArşı - Çok Sevdik be abi! - Beşiktaş - coksevdikbeabi.com |
anlaşıldı imza gidiyor şimdi. |
ßn verDm::D |
1899 oldu |
nerden oy verıyoruz |
Türkiye`de Saat: 18:45 . |