![]() |
keskeeeeee |
hyrlısı olsun... |
ne bu böyle (50.000 kişi hayır derse kapanmayacak) milletin nabzınımı yokluyorlar .Çarşı ne kadar seviliyor gibi.. |
asıl çarşı'yı görmeyenler kör. satılmış çarşı diye bağıran taraftarların beşiktaşlı olduğuna zerre kadar inanmıyorum.arkadaşlar biz desibel rekorları kırmışsak çarşı'nın sayesinde kırmıştırız.niye gs nin fb nin taraftarları gündemde değil çünkü çarşı gibi olamıyorlar neden hep çarşı'nın üzerine gidiliyor?çünkü çekemiyorlar kabullenemiyorlar tek büyük en büyük taraftar olmalarına beşiktaşlı arkadaşlar sizde böle konuşursanız el ne demezki? |
ben alen abi'nin yorulduğunu zannediyorum bencede dinlenmeye hakkı var ve onun yerini'de eğer kendi istemedikçe ve ölmedikçe kimse dolduramaz.ben biliyorum'ki 2 ay sonra yine toplanıp hep beraber maça gidicez.inönü'yü yerinden oynatıcaz... |
isim pekte önemli değil ama dağılmayalım tek yumruk olalım önemli olan bu... |
türkiyede 200 veya 300 bin bjk li var |
kapatılma geri alınsaydı alınırdı bundan yeniden varız demek saçma olur ÇARŞI sözünün arkasındadır kapanmasını bende hiç istemedim ama kapandı ÇARŞI artık bitti önemli olan yine aynı şekilde tek yürek olmamız bu dağılmadıkça değişen bişey olmayacaktır ÇARŞI ve ÇARŞIlılar dönek değildir ÇARŞI yeniden varız diyemez bu yüzden |
arkdaşlar o lınkın altında ya Cem Yakışkan abimizin okuyun bı lutfen bence bana bıraz sçama geldı bu ımza kampanyası orda dio zaten bidaha kurlmz fln dıe |
kapanırsa kapansın ya bu kadar abartmayın çarşı olmaz ama ali veli gider yine bir grup çıkar merak etmeyin |
bu olay daha uzatılmamalı ÇARŞI artık bitmiştir |
umarım bi faydası olur |
oyumu kullandım devam edelim arkadaşlar çarşı kapatılamaz.. |
Alıntı:
|
birileri sayın başkan demirörene küfürler ediyordu sözünden dönen başkan istemiyoruz diye ama söz konusu çarşı olunca dönmeyi kabul ediyorlar bu ne yaman çelişkidir. |
ya arkadaslar bende oy kullandım ama bu bole olmaz çarşı bu şekilde internet üzernde kurulmadıki şimdide internetten kurtarılsın biten bitmiştir. |
Alıntı:
|
abi adamlar kapattık feshettik bitti demedi mi? ? ? bundan sonra eer sözlerinden dönerlerse sinan enginden demirörenden ne farkı kalır alenin?o da mı dansöz gibi kıvıracak yoksa bitti diyolarsa bitmiştir eer geri dönerlerse lafını yemiş olcak gerçi alıştık sinan engini demiröreni dansözlük yaparken görmeye alen de yaparsa yazık yani |
Bu ne ya arkadaslar 50bin olursa kapatılmazmıs nerden cıkarılıp uyduruluyor bombos bir site isterse 10milyon olsun yinede traş insanları kandırmayın ! |
KAPANMASIN ÇaRŞı yaaa !!! |
forum.forzabesiktasda bu tür sitelere inanmayın virüs gibi çoğalıolar dediler ve bende sizleri uyarıyorum böyle bişey yok karar verildi |
Herkes bilir ÇARŞI bitmez Kimseyi bırakıp da Gitmez burda oylama yapan 41.614 kısı Çarşı İçin göz yaşı döküyor Ve ÇARŞI bunların hepsini biliyor... |
coksevdikbeabi.com Arkadaşlar hedeflenen sayıyı(50.000) i aşan imza sayısı herşeyi ifade ediyor zaten. Dün Alen abimiz TV8'de yaptığı konuşmayla çArşı'ya sahip çıkan herkese teşekkür etti ve tekrardan dönüş sinyali verdi. Bazı arkadaşlar saçmalık diyordu umarım yüzleri kızarır. çArşı - Çok Sevdik be abi! - Beşiktaş - coksevdikbeabi.com da ki imza sayısı her geçen dakika artıyor. Bunun adı Beşiktaş sevgisi değildirde nedir...? Hep beraber daha nice desibel rekorları kıracağız! Çünkü Çok Sevdik Be Abi, Çok! |
bu başlığın silinmeli ve başlığı açanın Beşiktaş lılığı sorgulanmalı diye düşünüyorum... |
ali |
50.000'den fazla kişi http://www.coksevdikbeabi.com/imza/d...mza_banner.jpg diyor... eee 50 bin oldu hani noldu ? :D kilit please . . palavra , reyting dalavere ne ararsan var sitede |
52bin küsür oldu ne olcak şimdi |
Alıntı:
|
yaw nerden uydurdunuz 50.000 olursa kapanmaz dediğini, ne adamlarsınız ya. Bak bugün Hürriyet'e Cem abi ne dedi? Dediki Aziz Yıldırım için 5.000 kişi yürüdü geri döndü. çArşı için 5.000 kişi yürürse belki bişey değişmez ama 35.000 kişi yürürse İŞ O ZAMAN FARKLI OLUR. AYNEN DEDİĞİ LAF BU! AL İŞTE BU TİP SİTELERDE BU İŞE YARAR. BU SİTENİN DEMESİYLE DEĞİL AMA BURAYA YAZAN BİNLERCE KİŞİNİN SESİ ELBET DUYULUR! |
Alıntı:
|
42338 |
50 DEGIL REKEORU DA KIRARIZ CARŞİYI KAPATIRMAYIZZZZZZ |
ELVEDA MAHALLENİN KÖTÜ ÇOCUKLARI çarşıyı yeni açık ve eski açık tribünden 1989 yılından beri seyreden biri olarak üzüldüm tabiki,onlar dinmeyen bir koroydu,BAZEN SEVİNÇ BAZEN KEDER BEŞİKTAŞLI OLMAK YETER,TEZAHURATLARIYLA GÖNLÜMÜZÜ FETHEDEN VE SADECE SİYAH BEYAZ RENKLERE TUTKUN ASİ RUHLARDI ASLINDA ONLAR BEŞİKTAŞIN ÜSTÜNE ÇIKMAK DEĞİL AKSİNE HEP GERİDE KALIP ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ RUHUNU TAŞIYAN DEDİKLERİ GİBİ"MAHALLENİN KÖTÜ ÇOCUKLARIYDI" ÇARŞINI "A" SI ANARŞİZMDEN GELSEDE ONLAR ANARŞİZMİ ŞİDDET ANLAMINDA BIRAKALI UZUN SENELER OLDU. BİZLER ONLARA BİZE "LİVERPOOL" MAÇINDA YAŞATTIKLARI İNANILMAZ ORTAM İÇİN HAKKIMIZI HELAL EDİYORUZ ÇÜNKÜ O MAÇ TÜRK SPOR TARİHİNİN BİR DAHA YAŞANMAYACAK TRİBÜN DEVRİMİYDİ SAĞOLUN ABİLER,KARDEŞLER EMEĞİ GEÇENLER. BAYRAĞI DEVRALANLAR OLUCAKMI BİLMEM AMA KARAGÜMLÜKLÜLER VE KASIMPAŞALILAR BU AĞIR YÜKÜ KALDIRIRMI BİLEMEM |
Alıntı:
|
kapansın yav ne yapalım biz varız sanki çArşı kapandı diye kimse maça gelmicek karagümrüklüler ve kasımpaşalılar yok sadece o tribünlerde kartalizma var üniversiteliler var antipati var var oğlu var yine örgütlenilir hakkımızda helal olsun hepsine ne yapalım biz herşeyden önce BEŞİKTAŞLIYIZ... |
Alıntı:
çarşı kemik tayfa olmazsa üst taraf bu tribün yıllarca kendine gelemez .. ama biyere gittikleri yok onun icin rahatız .. carsı her zmn besiktasın oldugu heryerde |
çArşı yeni sezona güzel bir başlangıç yapacakl |
katıldım ben bu olaya çok iyi bir şey bu olay |
| Türkiye`de Saat: 09:29 . |