![]() |
50.000 Kişi Hayır Derse... Kapanmayacak Çarşının kapatılması kararına karşı 50.000 kişilik bir kamuoyu yaratılırsa eğer çArşı kapanmayacak... Resmi site: çArşı - Çok Sevdik be abi! - Beşiktaş - coksevdikbeabi.com BUNU BAŞARABİLİRİZ! |
saçma geldi . . karar verildi . burdan sonra eğer tekrar bu iş olursa o zamanda ÇARŞI ALENE karşı olur ! |
Alen abi lütfen dinle!!!!!!!! ABİ HANİ HAYAT BİTERDİ ALEM BİTERDİ ÇARŞI BİTMEZDİ...NE OLDU? BU KADAR ÇABUK PES ETMEK YAKIŞIRMI BİZE,SİZE... |
Çarşı bitmez çarşı gibisi gelmez.... |
Çarşı Bitmeyecek, Göreceksiniz, BİTEMEZ |
Çarşı herkese karşı ama kurucularına ve önderlerine herzman saygılı... |
Bence de saçmalık.... |
carsının vede alenin bırakacağını znanetmiyorum buradan konusmasıda cok kolay carsının nasıl var olduğunu vede bunun için ne kanlar aktığını herkes cok iyi biliyor evet abilerimizin üstüne cok gittiler vede sonucunda bu sekilde karar cıktı ama ben bu kararın geri adım olarak geri geleceklerini düşünüyorum |
Nesi saçma, çArşı kimsenin babasının malı değil! |
valla çarşıyı pek sevmem şahsen ama siz kardeşlerim madem çok üzülüyorsunuz bende oy kullandım. yav yeni bir lider seçin devam ettirin alen belki yorulmuştur adam dinlensin biraz bırakında |
Çarşı dönecek hemde alen başta olacak... die biliyorum ben... |
|
sacma bole bırsey ımkansız..gerı doneceklerse bole donmezler yok 50 bın mın bu kadar ucuz deıl |
ya ne ucuzu bi git ya, biz kurduk çarşıyı biz, babalarının mallarımı! |
millet sitesine hit kazandırma derdinde... |
Alıntı:
|
alen demedi zaten, ama bu gücü görmeleri lazım! |
kımdedı ozaman ben demedım |
böyle bişey yoq kolpa haber... böyle bi haber doğru olsaydı ilk önce forzada çıkardı.o açıklamada forzaya werilirdi. |
ya kimse böyle bişey demedi ki sadece bu imza kampanyasını yapan sitenin hedefi... Not: çaRşı yöneticilerinin olduğu söyleniyo |
ya neye destek olacagız 2 kısı carsı kapandı dedıdıye carsımı kapanır kepenklerı ındırılıp onlar carsıyı baska carsılarla karsıtırdılar kımsenın oturdugu yer babasın yerı degıl oyle kafasına gore onu kapat bunu ac yok oyle iş bunlar yarın kulubude kpatırlar |
Alıntı:
senın dediğin o iki kişi grubu kuran kişilerdir . Bunu bilmiyorsan çarşı nasıl kuruldu diye bi araştır o zaman .. |
neyse imzaladık |
ÇARŞI KAPANMAMALI BASKILARA BOYUN EĞMEYECEĞİZ |
Alıntı:
Dünyanın hayran olduğu dünyanın en ateşli taraftar grubunu neden pek sevmediğini anlayamadım |
Bir açıklama yapan olacaktır elbette ama bize düşen görev elimizden geldiğince yapılan kampanyalara destek olmak... |
Beşiktaş Taraftarlarından Büyük Kampanya Beşiktaş'ın dünyaca ünlü taraftar grubu Çarşı geçtiğimiz günlerde kendini feshetmişti. Bu kararın üzerine hemen bir imza kampanyası başlatan grup üyeleri Cumartesi günü de saat 19.00'da Beşiktaş Barbaros Parkı'nda toplanacak. Çarşı'nın ünlü liderlerinden "Optik Başkan"a ithafen söylenen "Çok sevdik be abi" sözünden hareketle kurulan coksevdikbeabi.com isimli kampanya sitesinde kısa süre içerisinde binlerce imza toplandı. İmza Kampanyası'nın gerekçesini yazılı bir metinle açıklayan grup üyeleri şöyle diyor: "50.000 kişi Hayır derse… Sitemiz çArşı grubu adına konuşan bazı kişilerin feshinden sonra artık çArşı'nın gayriresmi web sitesidir. Amacımız çArşı'yı tekrar varedecek 50.000 imzaya ulaşmak. Bu sayıya ulaşabilirsek eğer artık çArşı fiilen varlığını hep beraber Beşiktaş'a gönül verenler olarak ilan edeceğiz! Sitemiz'in linkleri de 50.000 kişi bizimle aynı fikirde oluncaya dek açılmayacaktır. " 50.000 kişi hayır derse... sloganı ile devam eden kampanya bu sayıya ulaştığında resmi olarak Çarşı'nın isim ve tüzel haklarını talep edeceğini duyurdu. Çarşı grubu adına alen Makaryan imzalı olarak yapılan açıklamaya büyük tepki gösteren taraftarlar kulübe yakın internet sitelerinde Çarşı'yı yaşatmak için yeni kampanyalar hazırlıyor. Milliyet Spor |
çarsısız beşiktaş , beşiktaşsız carsı olmazzzzz... o ruhu insan nası bırakır hani biz kötü günde hep omuz omuzaydık... |
Alıntı:
|
hade hayırlısı |
keşke istanbulda otursam |
Valla agam carsi kapanir kapanmaz bilemem ama besiktasli gercek taraftarlar takimlarini asla yanliz birakmazlar adi carsi olur pazar olur beni alakadar etmez klubume zarar vermesin, taraftarlik gorevlerini yerine getirsin baska bisi istemem |
ya bencede bi iki kişinin demesyle kapanmazki koskoca çarşı.çarşı beşktaş taraftrın malıdır bizlerin sevgisinden oluşmuş bişey kapatmaya ne hakları varki.bizler istemedkten sonra nenden böle bişey oldu. bütün beşiktas severler çarşıyada gönül verdi.yani bizleri bu sevgiden mahrum etmeye kimsenin hakkı yok.zaten zor günler yaşadık hep bu zor günlerde kendi kendikendimiz birlk olup ayakta kalmasını bildik çarşı olsun tafartar olsun birbirimize destek olaraktan ayakta kaldık.kaç yıldır şamp. olamamış takımımz başımzda lanet olası bi yönetim var bunlara boyun eğmeyip yine destek olduk birbirimize hakmler mhk tff hepsi bize karşıydı yine yılmadık yine yılmadık.ama bide çarşıda böle yaparsa bırakıp giderse işte o zaman yılmanın zamanı geliyo demektir. çarşı buna izin vermemeli ve tekrar toplanmalı.yaa bu zamana kadar hep üzerimzden oynandı pes edilmedi şimdi durup dururken nerden çık tı pes etmek yani.bu sevda kolay kolay bitmezzzzz. |
kesinlikle başarıcas |
wala kapatılmıcaksa 1000 tane yere imza atmaya razıyım. |
b,r, demiş sitesine hit yapma peşinde die mükemmel yorum . ayrıca forzada bununla ilgi bir konu mevcut değil . yani o site 1-2 gencin kurduğu ve meşhur olma çabası içinde olan bana göre insanlar . 50 bin 100 bin olmuş farketmez . geriye dönüşün olacağını bilsem bin oy veririm ama erkeklik gururu ve çarşı geriye dönmez bu yolda . |
Verilen karardan vazgeçildi diyelim.Şuan bile hala bırakıp gitmelerine rağmen rahat bırakılmayan insanlar ne kadar zor durumda kalıcak hiç düşündünüzmü.Başkanımız sözünü yedi.Bari taraftarına yedirmeyin.Madem çok bağlıydınız takımınıza niye çarşılı olmak yerine Beşiktaşlı olmayı tercih etmediniz.Beşiktaş forması yerine çarşı poları giymeyi tercih edenler fazla çabalamasınlar.Onlar ve onun gibi düşünen insanlar yüzünden böyle olmuştur. |
gerekirse,isterse bu taraftar 100.000'de toplar ama banada saçma geldi ne bu reyting'mi topluyoruz??? |
arkadaşlar kiminiz varsa yollayın atsın imzasını bu gece en geç yarın bitiriyoruz hadi arkadaşlar haydi kartallar:) |
Ya ne saçmalıyorsunuz! Bu adamların amacı açık yazmışlar ya sitelerine 50.000 imza toplarsak birileri sesimizi duyar, amacımız bu diye 50.000 imza olursa kamuoyu yaratılabilir diyorlar. Hit alsa ne olacak imza sitesi değilmi sonuç itibari ile ya bence sizin gibi adamlar yüzünden zaten abilerimiz yanlız kaldı, çarşı shipsiz kaldı... Bişey demiyorum ya işinize bakın.... |
Türkiye`de Saat: 04:29 . |