![]() |
çarşı bitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzz |
kimsenin ism düşünmesine gereek yok çünk çarşı bitmez lütfen çarşıyı kapatmayalım gerekirse bu karrı veren kişilerlere bu soruyu soralım 25 yıldır bu isim değişmiyorsa 25. yıldada bıu isim değişmez |
ÇAR$I feshedilmeye Kar$I......!!! |
buldum yeni adı çarşı olsun değişmesin işte çarşı isminin yerini başka isimler dolduramaz çarşı bitmez bitmemeli |
çarşının yerini hiç bi şey tutumaz yeni isim aramak yerine çerşıya destek werip kapatılmasına kaşı çıkmalıyız |
bence yeni taraftar gurubu olmamalı yer zaman çarşı kalmalı en kısa zamanda çarşının geri döneceğine inanıyorum |
bencede yeni isim arayacağınıza destek verin imza atın 50.000 değil 100.000 olalım... |
çarşının ismini başka bir isimle örtpas edemeyiz edilmez. en kısa zamanda çarşı geriye dönecek çarşı bitmez. |
:S Yaa çarşı herşeye uyuodu bencede şimdiden bunları düşünmeyelim..eqer öle bişi gerçekleşirse (inş. olmaz) o zman knuşalm..!! ÇARŞI HEP ÇARŞI KALACAK merak etmein..! |
çarşı nın yeri doldurulamaz |
Bu konu kapatılsın artık.Biz BEŞİKTAŞLIYIZ.Çarşılı değil. Görülüyorki hala bazı insanların ağzında sakız olmuş durumda Çarşı Çarşı daha birkaç güne kadar satılmıştı ne değişti.Yoksa aranızda Çarşı poları giyemeyeceği için üzülenler mi var.Beşiktaş forması giymek zoruna giden mi var.Laf çıktı bir kere karardan dönülürse ne denileceğini biliyormusunuz.... Unutma milletin ağzına sakız olmuş bir oluşumdur bu ve çok doğru bir kararla isminden vazgeçilmiştir.Herkes tribünde olucak gene.Şu ruhu Beşiktaş için taşısaydınız belkide bu durumlarda olmazdık.Yazık. |
Yeni taraftar grubunun isminde Beşiktaş da olcak diye düşünüyorum değişik ve alışılagelmemiş bir isim taklitten arınmış bir isim olmalı zaten... Örn:BeşiktAşk - BeşiktAş ManiA...vs. |
ßen bi bjk forumunda 'AnTik' die bi grup açılıcagını duymuştum eski açıgın yeni grubu diee isimlendirmşler haTTa.! |
vegeta13 kardeşim doğru söylüyor biz çArşılı değiliz BEŞİKTAŞLIYIZ... Tamam çArşı önemli bir markaydı ama aslolan BEŞİKTAŞ'tır diyorum ben... |
isim ne olursa olsun Beşiktaş taraftarı her zaman ÇARŞI adıyla anılacaktır.. |
25yılını Beşiktaşa vermiş , sen evinde bi yerini yayarken , tribünde Beşiktaşı eşsiz benzersiz desteklemiş efsane bir oluşuma, ÇARŞIDA KİM BEN BEŞİKTAŞLIYIM dersen bunun adı nankörlüktür!! Beşiktaşlıymış çarşılı değil, hadi yaa !! biz ve semttekiler pendiksporluyuz bi sen Beşiktaşlısın! Çarşıspor-Beşiktaş maçı yaptırır sen gibiler |
bu kadarmı kör ve nankörsünüz ya günahıyla sevabıyla 0 sportif başarı içinde ayakta duruyorsak bizler ve çarşı sayesinde. ben çarşıya ruhların organizasyonu diyorum. o kadar ruh bir araya gelip ortak birşeyler çıkarıyorsa işte bu çarşı sayesinde.yoksa tribüne gelcek herkez Beşiktaşlı! yada ezik dediğimiz o susan, organize olamayan insanlarda fenerli. ama farkımız ruhların birliği |
bende toraman 18 arkadaşımıza katılıyorum imza kampanyasını katılın |
Alıntı:
işte daha şimdiden başlamış arkadaşlar ne taraftar grubu ya bi laf wardır daha 40 ı çıkmadan azıttınız diye. Sizde kapalı kutuda çarşıdan başka taraftar grubu olabilir mi olsa bile çarşı kadar iyi olabilir mi ? |
carsı kapalı ya sıkışmıs bır toplulukk değil.. carsı buyuk besiktas camiası keskee değişmese:( |
Beşiktaş ın taraftar grubunun adı da Beşiktaş olur yakışanı bu dur. Ayrıca birileri sayın başkan demirörene küfürler ediyordu sözünden dönen başkan istemiyoruz diye ama söz konusu çarşı olunca dönmeyi kabul ediyorlar bu ne yaman çelişkidir. |
simdiden gs ve ezik taraftarlar dalga gecmeye basladilar carsiyla , bu hallere bizleri düsürenler Allahindan bulsun sportif basari yok her sene boynumuz bükük onlara yenil bunlara yenil bir övündügümüz ve eziklerden cinconlardan üstünlügümüz TARAFTARIMIZ vardi onuda sayin demirören ile Alen sagolsun dagittilar simdi olduk trabzonspor seviyesinde seneye tam anadolu takimina döneriz ve türkiyede 2 büyük kalir bizim baskanimizda evet yinede yaziyorum KOCAKAFA TÜPCÜ de kina yakar biryerlerine.... ama BESIKTAS ASKI hicbirzaman bitmez |
çarşı çarşıdır abicim çarşı bi ruhtur ve kendinde o ruhu hisseden herkes çarşıdandır dendi sonrada çarşı bitti dendi ne şimdi o ruhu kimse yok edemez ya allah aşkına optik başkanın kemikleri sızlamazmı.... ayıptr yazıktır 25-26 sene ya az bi sure deil |
Arkadaslar biraz mantıklı olalımda konu acarken biraz düsünelim .. yok 50binde kararlarından dönücekmişte yok yeni isim ne olsunda biraz mantık .. öyle birsey yok ne ismi ya kendinize gelin .. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
;) |
birileri sayın başkan demirörene küfürler ediyordu sözünden dönen başkan istemiyoruz diye ama söz konusu çarşı olunca dönmeyi kabul ediyorlar bu ne yaman çelişkidir. |
Alıntı:
|
çarşı ruhunu kimse silemez her şey aynen devam eder bence |
ÇARŞI bitmezz!!! |
Alıntı:
|
carsının yerine pazar nasıl :D:D:D:D yaa kapanmayacakk insallahh ne kapanması alen duy sesimizii |
ya arkadaşlar çarşıyı alen mi kurduki o kapattım diyebilio.. bunlar sadece laff çarşıyı kmse kapatamaz hadi kapattılar dielim sonuçta herkes geene bjknin maçlarına gelcekve çarşı dünya markası olmuş onlar kapttım desin dursun boşwerinn.. |
Alıntı:
arkadasım sen hala olayı anlamamıssın ALEN MARKARYAN sadece sözcü.. Bunu cok kişi anlamıyor alen konustu diye alen kapattı zannediyor ama bu onun kararı degil 20 kişiden fazla adam var orda carsının kurucusu onların ortak kararı alen abi orda sadece sözcü konusmakla görevli .. Ayrıcana alen mi kurdu demişsin ewt kurulurken vardı o da ama asıl kurucu degil ;) |
istemiyoum başka taraftar grubun sonunda başardılar yıkmayı efsane geri dönsün kimse tutamaz yerini |
Alıntı:
|
yeni isim çarşı olsun,nasıl fikir;) |
cogu arkadasın dedigi gibi ÇARŞI grubunu kuranlar fesih kararı aldı diye ÇARŞI ruhu bitmez.cem dizdarın dedigi gibi biterse zaten ortada ruh muh yoktur.artık 45 yas civarı olan abilerimize lutfen saygı gosterin ve onlar kim oluyorda kapatıyor muhabbetine sarmayın ne geldiyse zaten basımıza bu saygısızlıgımızdan geldi.artık cem alen ayhan ferhat ali cengiz vs.abilerimizin benim dilegim yas itibariyle kulupte degisik misyonlar ustlenme vakti gelmistir.birikimlerini yonetimsel bazda degerlendirmelerini temenni ediyorum.ayrıca bu 20 li yaslarında bitirmeyiz,onlara noluyor bize sordularmı havalarındaki genc arkadaslarada tavsiyem dırdır edeceklerine organize olup BEŞİKTAŞ askına kendi yeni catılarını olusturma vakitleri gelmistir.artık devir yeni sayfa acma vaktidir,sayfaları doldurmaya varmısınız yokmusunuz ondan bahsedin.... |
Türkiye`de Saat: 06:24 . |