![]() |
ÇARŞI ' nın Yerine Hangi Taraftar İsmi Gelecek ? Hepimiz çok üzgünüz açıklama tarihi hafizalarda yerini koruyacak . ama artık önümüze bakmalıyız . Alenle konuşan bir arkadaş karardan geri dönülmeyeceğini ve ÇARŞI nın yerine başka bir isim geleceğini söylemiş . . şimdi gelelim bu hangi isim olabilir . .İsim önemli değil aslında içerdeki insanların değişmesi lazım . ama Sizce yeni isim ne olacaktır. geriye dönüşü olmayan yolda : YENİ TARAFTAR GRUBUMUZ NE OLMALI YADA OLUR ? |
Çarşı hem sloganlarımızda hemde faaliyetliyle Beşiktaş ile anılan bir isim oldu.. Ben başka bir ismin bu oluşumda onun kadar etlili olabileceğine inanmıyorum şahsen. |
|
Alıntı:
|
öss bittikten sonra beşiktaşımızın her maçına gidecektim ve mümkünse efsane ÇARŞI GRUBUMda daima yerimi alacaktım... ne güzel hayaller dimi... keşke kapanmasaydı keşke bunlar hiç olmasaydı geri dönüşü yok diyorlar ama umarım bi mucize olur. |
bundan sonra isim misim istemiyorum yeni isim asla ba$arılı olamaz.Be$ikta$ taraftyarı olarak geçsin adımız. |
bence asi kartallar olabılır. |
carsi bitmez beyler hic telaslanmayin böyle konularda sacma millet galyana gelecek yeni tartisma ortamlari kurulcak sacma bence!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! herkez sunu bilsin HAYAT BITER ALEM BITER ORTAM BITER CARSI BITMEZ |
ALEM BITER ORTAM BITER CARSI BITMEZ alen bıter carsı bıtmez |
arkadaşlar mümkünse böyle saçma sapan konular açıp milletin aklını kurcalamayalım yeni isim ne olur dediğine göre sen şimdiden kabullenmişsin çarşının kapatılmasını ama gördüğün gibi kimse kabullenemiyo ve kabullenmiyecekte İmza Kampanyası sende gir destek ol... |
carsikapatilmasin girin destek olsun arkadaşlar |
unibjk altinda toplanilmali bence eger kapatiliyorsa gercekten ama hicbir kurum carsi gibi etkili bir karizma yaratamaz |
ya neye destek olacagız 2 kısı carsı kapandı dedıdıye carsımı kapanır kepenklerı ındırılıp onlar carsıyı baska carsılarla karsıtırdılar kımsenın oturdugu yer babasın yerı degıl oyle kafasına gore onu kapat bunu ac yok oyle iş bunlar yarın kulubude kpatırlar |
Çarşı kapatılamaz sana kim verdifesetme görewini senden once binLerce taraftar var. |
ya dogru soyleyen bı kısı cıktı kım neyı kapatıyor bu semt carsısı degıl 25 yıllık bır gelenek alen gıtsın işine baksın oyle dıyor evde karısın dıbınde cocukları ıle oynasın bu iş yurek ıster zoru gorunce kacmak bjk lıye yakısmaz |
Beyler ayıptır ya biz Çarşı kapanıcak die üzülürkenb siz isim arıyosunuz !! ÇARŞı her zamn ve her yerde ÇARŞI dır. Bu değişmez !!! |
ya kım ısım arıyor alen gıtsın kendıne yenı ısım arasın |
Alıntı:
|
çArsı çArsı olarak kalıcakdır bence bırakan bıraksın nereye gidecekse gitsin ama yanında bu kadar büyük taraftar grubunuda kendisiymiş gibi kapatmasın |
abicim onu bunu bilmemde cumartesi gunu barbaros parkında toplanılacak diye bir soylentı bunun dogruluk payı nedır kİ???? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çarsı bitmedi bitmeyecek bence hem bunu yapanlar bizi düşünmeden bu kararı aldılar ama biz herseye rağmen basımız dik olmalıyız çünkü biz beşiktaşlıyız |
Ç-A-R-Ş-I |
Alıntı:
Kimse böyle hevesler beklentiler içinde olmasın herkes gene eskisi gibi olduğu gibi desteğini verir.Kendinize isim mi vermek istiyorsunuz illa. |
başka bi isim ve oluşum ne düşünebiliyorum nede yakıştırıyorum. |
kapatılma sebebi neydi?? yeni bir isimle gelince yeniden kapatılmayacak mı?? :) sorun isimmiydi yoksa bazılarının beşiktaşı ikinci plana atmaları mı? |
biz başka bir isim istemiyoruz biz çarşı'yı istiyoruzzz :(:(:(:( |
bence alen abi\'nin içindeki istek,aşk bitti.benim görüşüm böyle |
Herkes yerinde olacak merak etmeyin |
carsı ısım hakkı alen yada bı baskasında degıl carsı yı kuran alen de degıl 90 yıllık bı efsana bjk esnafının bulmus oldugu bı ısım bjk taraftarı orda olajak dıo alen abı ama carsı kapatılmıstır dıo bence kapanmıcak kolay kolay unutulmas koskoca dunya ya kafa tutan carsı oyle bı kalemde bıtmess !!! |
Hayır yaa Bu kadar çabuk mu pes ettiniz?? ÇArŞıDan bahsediyoruz hani o Beşiktaş sevgisi hani nerde hemen bir günde kapandı dendi beN kabullenmem arkadaş çarşı kapanamaz.!. Komutan gidebilir ama ordu kalır bunu unutmayın |
çarşı aklımız erdiğinden beri hafızalarımıza mıh gibi çakılmış başka ismi kabullenmek zor........... |
çarşı ismi aynı kalsınn asırlardır bu böyle devam ediyor.ne olursaolsun ismimiz kalsın.ruhumuz yeter.ÇARŞIYIZ BAŞKA İSME KARŞIYIZ.başka isimlerede karşı çıkalımm arkadaşlar. |
Alen yazisinda bizimde dinlenmeye ve bizsizken neler yapildigini gormeye ohtoyacimiz var demis dinlenmek ile bitirmek cok ayri seyler bence CARSI adinin ustunu hemen cizmeyin |
varsa yoksa ÇaRŞı uLaNN....nedir bu isim kavgasıı...varsa yoksa ÇaRŞı uLaNN kimsenin gücü yetmez bu ismi değiştirmeye...ÇaRŞı kapalıda bir grup deil bir ruhturr ve ruhlar ebedidir... |
ANARŞİ GÜZEL OLURDUU ..!! |
ben daha 15 yaşındayım küçüklüğümden beri bjk maçına gidip çarşıyı izlemek istiyordum geçen sene e bu sene nasip oldu we gıttım .... tabi o trbün showunun içinde olmakda diğer hayalimdi arkadaşlarımla gidipi sesim kısılana kadar bagırmakdı peki abilerim ablalarım şimdi soruyorum size ÇARŞI fesetti kendini biz ne kadar istemesekte biz ne kadar inanmasakta weee son olarak benım hayallerım nolcakkk...:( |
HAYAT BITER ALEM BITER ORTAM BITER CARSI BITMEZ ALEM BUYSA KRAL BİZİZ |
Çarşı bir şirket veya bir dükkan değildir kapatılamaz. Çarşı bi ruhtur ruhuda kimse kapatamaz. Alen Makaryanada çok kızıyorum bu çarşı grubunu o şahısmı açmışta şimdi kapatıcam diyo kendisinin bir rahatsızlığı warsa bassın gitsin bu grup kapanmaz bu ruh hiç ölmez |
Türkiye`de Saat: 00:15 . |