![]() |
Bu konu kapatılsın artık.Biz BEŞİKTAŞLIYIZ.Çarşılı değil. Görülüyorki hala bazı insanların ağzında sakız olmuş durumda Çarşı Çarşı daha birkaç güne kadar satılmıştı ne değişti.Yoksa aranızda Çarşı poları giyemeyeceği için üzülenler mi var.Beşiktaş forması giymek zoruna giden mi var.Laf çıktı bir kere karardan dönülürse ne denileceğini biliyormusunuz.... Unutma milletin ağzına sakız olmuş bir oluşumdur bu ve çok doğru bir kararla isminden vazgeçilmiştir.Herkes tribünde olucak gene.Şu ruhu Beşiktaş için taşısaydınız belkide bu durumlarda olmazdık.Yazık. |
Yeni taraftar grubunun isminde Beşiktaş da olcak diye düşünüyorum değişik ve alışılagelmemiş bir isim taklitten arınmış bir isim olmalı zaten... Örn:BeşiktAşk - BeşiktAş ManiA...vs. |
ßen bi bjk forumunda 'AnTik' die bi grup açılıcagını duymuştum eski açıgın yeni grubu diee isimlendirmşler haTTa.! |
vegeta13 kardeşim doğru söylüyor biz çArşılı değiliz BEŞİKTAŞLIYIZ... Tamam çArşı önemli bir markaydı ama aslolan BEŞİKTAŞ'tır diyorum ben... |
isim ne olursa olsun Beşiktaş taraftarı her zaman ÇARŞI adıyla anılacaktır.. |
25yılını Beşiktaşa vermiş , sen evinde bi yerini yayarken , tribünde Beşiktaşı eşsiz benzersiz desteklemiş efsane bir oluşuma, ÇARŞIDA KİM BEN BEŞİKTAŞLIYIM dersen bunun adı nankörlüktür!! Beşiktaşlıymış çarşılı değil, hadi yaa !! biz ve semttekiler pendiksporluyuz bi sen Beşiktaşlısın! Çarşıspor-Beşiktaş maçı yaptırır sen gibiler |
bu kadarmı kör ve nankörsünüz ya günahıyla sevabıyla 0 sportif başarı içinde ayakta duruyorsak bizler ve çarşı sayesinde. ben çarşıya ruhların organizasyonu diyorum. o kadar ruh bir araya gelip ortak birşeyler çıkarıyorsa işte bu çarşı sayesinde.yoksa tribüne gelcek herkez Beşiktaşlı! yada ezik dediğimiz o susan, organize olamayan insanlarda fenerli. ama farkımız ruhların birliği |
bende toraman 18 arkadaşımıza katılıyorum imza kampanyasını katılın |
Alıntı:
işte daha şimdiden başlamış arkadaşlar ne taraftar grubu ya bi laf wardır daha 40 ı çıkmadan azıttınız diye. Sizde kapalı kutuda çarşıdan başka taraftar grubu olabilir mi olsa bile çarşı kadar iyi olabilir mi ? |
carsı kapalı ya sıkışmıs bır toplulukk değil.. carsı buyuk besiktas camiası keskee değişmese:( |
Türkiye`de Saat: 00:52 . |