![]() |
çarşı ruhunu kimse silemez her şey aynen devam eder bence |
ÇARŞI bitmezz!!! |
Alıntı:
|
carsının yerine pazar nasıl :D:D:D:D yaa kapanmayacakk insallahh ne kapanması alen duy sesimizii |
ya arkadaşlar çarşıyı alen mi kurduki o kapattım diyebilio.. bunlar sadece laff çarşıyı kmse kapatamaz hadi kapattılar dielim sonuçta herkes geene bjknin maçlarına gelcekve çarşı dünya markası olmuş onlar kapttım desin dursun boşwerinn.. |
Alıntı:
arkadasım sen hala olayı anlamamıssın ALEN MARKARYAN sadece sözcü.. Bunu cok kişi anlamıyor alen konustu diye alen kapattı zannediyor ama bu onun kararı degil 20 kişiden fazla adam var orda carsının kurucusu onların ortak kararı alen abi orda sadece sözcü konusmakla görevli .. Ayrıcana alen mi kurdu demişsin ewt kurulurken vardı o da ama asıl kurucu degil ;) |
istemiyoum başka taraftar grubun sonunda başardılar yıkmayı efsane geri dönsün kimse tutamaz yerini |
Alıntı:
|
yeni isim çarşı olsun,nasıl fikir;) |
cogu arkadasın dedigi gibi ÇARŞI grubunu kuranlar fesih kararı aldı diye ÇARŞI ruhu bitmez.cem dizdarın dedigi gibi biterse zaten ortada ruh muh yoktur.artık 45 yas civarı olan abilerimize lutfen saygı gosterin ve onlar kim oluyorda kapatıyor muhabbetine sarmayın ne geldiyse zaten basımıza bu saygısızlıgımızdan geldi.artık cem alen ayhan ferhat ali cengiz vs.abilerimizin benim dilegim yas itibariyle kulupte degisik misyonlar ustlenme vakti gelmistir.birikimlerini yonetimsel bazda degerlendirmelerini temenni ediyorum.ayrıca bu 20 li yaslarında bitirmeyiz,onlara noluyor bize sordularmı havalarındaki genc arkadaslarada tavsiyem dırdır edeceklerine organize olup BEŞİKTAŞ askına kendi yeni catılarını olusturma vakitleri gelmistir.artık devir yeni sayfa acma vaktidir,sayfaları doldurmaya varmısınız yokmusunuz ondan bahsedin.... |
Türkiye`de Saat: 00:55 . |