![]() |
Son Dk..!Günün bombası Da geLdi..! az önce lig tvde marsilyanın beşiktaşın ünLü Forvet oyuncusu bobo için 11 milyon euro önerdigi söylendigi açıklandı...Ve beşiktaş kulübü ile marsilya külübünün anlaştıgı ortaya çıktı...Bir öteki haber ise Brezilyalı bobonun yerine bebbe alınacakmışŞ..! |
bebbe :D allahım yaa |
yok artık ya kalpden gidicez... |
şaka olmalı bu... formamı rafa kaldırma sebebimdir, samimiyim. |
Eger satildiysa onun yerine cok iyi bir forvet alinmasi lazim. Bence Klasnic iyi olur. Seric ve holoskoyla iyi anlasirlar. |
bobo ver bebbe al . bebek zekası bu olsa gerek . |
Forza Bobo !.. |
işteee bizim yönetim salak yaa boboyu ver bebbeyi al.! |
bobo'yu satmayınnnnnn başkan eğer öyle bir hata yaparsan ve bobo'nun yerini bebbe'yle doldurmaya kalkarsan bırak ve git artık sabrımız kalmadı.kafanıza göre iş yapıyorsunuz yeter... BOBO'nun tek alternatifi'i WAGNER LOVE'dur. |
Alıntı:
|
FOREVER BOBO bobo bizi bırakmaaa duy sesimizi... |
bebbe kamerun da oynayacağından almazlar ,bobo nun yerine klasnic iyi olur bonservis bedelsiz olması da ayrı bi güzellik tabiki |
yok ya biz adam gibi transfer yüzü göremeden ölces :D |
DOGRU ISE SAMPIYONLUK YARINLARA KALDI |
noluo ya birden:S bebbe'ymiş:S bobooo gitmeeeeeeee:S |
ya ne bebesi sinir krizimi geçirtceksiniz adama :mad: |
bu gidiş hiç hayrı alamet değil yönetim takımı yönetemiyor salk salk şeyler yapmaya başladı bobo satılır mı ya bebbe kim alahın bebesi iyi adamı satıyolar kötü adamı alıyolar:saint: |
Beşiktaş bobo'yu satmak istiyor cunku ciddi bir sakatlıgı var hala gecmedi cok söylenmek istenmiyor bu aldıgım bilgilere göre .. ama bobo giderse yerine klasnic icin urasılacak yada daha kaliteli flaş bir transfer yapacaklar bebe fln olmaz |
kardesim, anlamiyorum, hani 15 istiyodunuz, milli takimada secildi, 11 az bence, ve de basin niye bu kadar sacmaliyo yaa, biri eto'o diyo biri bebbe haha :D |
DALLAS & YÖNETİM :D başka birşey demiyorum |
besiktas gelen teklifi kabul etmis bir sitede okudum satılınca yerine klasnic veya love alınacak eger olmazsa alternatif olarak caner erkin ve ya martins icin devreye girilicekmis |
nerde okudun kardes? ama biz simdi bobonun yerine love gibi bir star alirsak kesinlikle kar elde etmeyiz, mesela bobo yilda 1milyon aliyodu, o 3 ister..... |
ya arkadaşlar klasnic'in yaşı genç değil klasnic'bize ancak yedek olur.bobo giderse yerine wagner love veya adriano alınsın... |
Bence bobo giderse klanic alınsın 28 yaşında gayet iyi durumda ve üstelikte sözleşmesi bitiyor.Orta sahaya da cisse satılırsa topuz alınsın yoksa ole bebbelerle uğrastırmaısnlar bizi.Zaten bir yabancıyı elden cıkartmak sart.Aslında bence ön liberoda cisse sivok oynamalı ama malesef yabancı kontenjanına takılıyo adam napalım onu gönderirsek topuz sart ama!Bence şu kadrp kurulmalı mutlaka ....................................Rüştü......... ................... Serdar........Zan/Toraman...........Zapotocny......Tello ..........................................Sivok... .................... ..................Topuz........................... ................... Holosko....................Delgado................ .....Serdar Ö. .............................Klasnic.............. ..................... |
yaw ilgilendigimiz futbolculara bak bebbe falan tam anadolu takimi olma yolundayiz |
Alıntı:
|
klasnic yaşlı degil cok iyi futbolcu aynı sekilde wagner love da öyle satacaklarsa bunlardan birini alsınlar .. boboya 11milyon euro iyi para .. ama boboyu cok seviyorum cok kararsızım yerine star almayacaklarsa cok kötü olur basarım klub binasını |
bobo nun yeri ne eğer inter ile anlaşmazsa etoo gelecek bebbe değil . |
biraz mantıklı düşünün yaw adrianoyu hanqi parayla alıcakLar. bizim yönetimin tek bildigi şey yeteneklileri satmak.! |
bobonun yerine bebbe çok uyumlu |
bu konu diğer yerdede vardı bobo gitmesin demiştim ordada ama yönetimin kakasının dikine gitmekten başka yaptığı bişşi yok |
tabi Bebbe'de de b harfi varya alın isim yakın olsun bari:D |
daha kaliteli biri lazım bize bebe den daha kaliteli ve savunmayı rahatsız edecek tek vuruşları iyi birisi gerekiyor |
vaybe transfere bak bebe hani eto yu alıyorduk |
Yine Bobo ... http://img218.imageshack.us/img218/9...0520106zm8.jpg http://img218.imageshack.us/img218/9...d2bd198e61.jpg Beşiktaş'ın golcü futbolcusu hakkındaki transfer dedikoduları bitmek bilmiyor. Son olarak bir Fransız internet sitesi Brezilyalı futbolcunun Fransa'nın Marsilya kulübüyle ile ön portokol imzaladığını iddia etti. Haberde, Marsilya'nın Bobo için daha önce önerdiği bnoservis bedelini 1 milyon euro daha arttırak 11 milyon euro'ya çıkardığını, Brezilyalı golcüye ise yıllık 3 milyon euro vermeye hazır olduğu ifade edildi. Kaynak: DHA |
Alıntı:
|
Eğer Bobo'yu veripte Bebe'yi alırlarsa bunun ismi BABAYI ALDIK anlamındadır.. Tüühhhhhh... |
İNANMAK İSTEMİYORUM BÖYLE BİRMANTIK OLAMAZ KESİNLİKLE....ULAN BÜTÜN ÇAPULCULARI KULUBE DOLDURDUNUZ YA YETER YETER ARTIK YA NE BEBBESİ YA ULAN ELİNDE BOBO GİBİ GÖLCÜ VAR...BARİ MARSİLYAYA VERİYORSAN 11 AVROYA YERİNE KLASNİÇ İYİ OLUR AMA BOBOYU SATIP EGER BEBBEYİ ALACAKSAN İNTİHAR EDERSİN...(YÖNETİM ŞAŞIRMA SABRIMIZI TŞIRMA) |
ulan varya... sat bobo'yu satma demiyorum da yerini eto'o,klasnic veya vagner love ile dolduramıyorsan satmak niye kim gol atıcak bebe kimdir ya anadolu takımları bile talip olmadı... |
eto'o haberleri son derece ciddi ya sevindim sonunda vitrindeki bir futbolcuya talip olduk diye,alamasakta bu bile birşeydir... |
Türkiye`de Saat: 23:12 . |