![]() |
Alıntı:
|
İki tane fotomontaj resimi proje diye yutturdun , bazılarıda buna inanıp seni destekledi ya helal olsun Demirören... HER TOPLUM LAYIK OLDUĞU BİÇİMDE YÖNETİLİR . Şu çöküşü göremeyip adam gibi bir tepki gösteremedi ya bu koca camia , helal olsun sana devam et layık bu camia senin yönetimine |
YAp artık demirören yap |
Ben demiştim ilk başta bu adamlar stad yapamaz diye.. Galiba haklı çıkıorum :( |
ya sunu en az 50000 kisilik yapsinlar 42 az olur izinleride koparamadilar bir turlu |
Alıntı:
Hacı,demirörenin kafasındaki adam yoksa senmisin :D |
Bu stadin yapimini ozellikle geciktiriyorlar gibime geliyor.Stadin bitimini 2010 kongresine denk getirip secim yatirimi olarak kullanmak istiyor olabilirmi yoksa ben fazla komplo teorisi kitabimi okuyorum. |
tüpçü izin çıkmıyor diye bütün başarısızlıklarını unutturmaya çalıştığı uydurma projesi ile tüm BEŞİKTAŞ taraftarını oyalamaktadır. |
ßiran önce ßasLansada ßitse diodum ßu yönetimLe ßaakaLim ne zaman ßasLick ßitcek hayirLisi oLsun |
Elimize yüzümüze bulaştırdık demiyoda Beişktaşlılar engelliyo diyo...Sağa sola saldırdığı yetmedi şimdi Beşiktaşlılara giydirmeye başladı...Ne kadar icraattan yoksun bir adam bu ya.. |
Türkiye`de Saat: 15:51 . |