![]() |
Aydın’ın biletini Üzülmez almış!.. KAPTAN yine kurtarıcı oldu. Siyah-beyazlıların genç yıldızı Aydın Karabulut’un imdadına Üzülmez’in yetiştiği ortaya çıktı. Sezon içerisinde Almanya’daki annesini ziyeret etmek için kulüpten para isteyen ancak olumsuz cevap alan Aydın’ın uçak biletini kaptan İbrahim Üzülmez’in aldığı öğrenildi. Bu olay karşısında çok duygulanan Aydın’ın, Üzülmez’e, “Kaptan dediğin böyle olur” şeklinde övgüler yağdırdığı belirtildi. |
Helal sana Deli İbo yürü be !! |
yönetim in böyle yaptığına inanmıyorum yok para ne yaparsan yap dergibi red etmemiştir |
helal olsun iboya...yuh olsun yönetemeyetime... |
Bu haber biraz yalan kokuyo sanki ;) |
ben bu haberi okudum ama bu haber gerçekse yönetim yanlış yapmış yakışmamış yönetime |
yönetimden para istemiştir ama yönetim sebebini bilmediği için para yok demiştir yanlız ibo durumu bildiği için parayı cebinden vermiştir |
tupcu kulaklarini cekerim adam gibi yonet yoneteceksen edemeyeceksen cekip git |
ulan bi deli kadar olamıyorlar :):) |
ibo delidir melidir ama adam yıllardır beşiktaşta ter akıtıyo kaptanlık yapıyo helal olsun iboya... YÖnetime ztn sözüm yok artık 2010 a kadar ümidimi kestim şampiyonlktan gelecegimiz gidiyo göz göre göre bişey yapamıyorz. |
Türkiye`de Saat: 05:11 . |