![]() |
Beşiktaş kampında yumruklar konuştu Beşiktaş kampında yumruklar konuştuSiyah-beyazlı takımın Avusturya kampı olaylı başladı.04 Temmuz 2008 / 07:36Beşiktaş takımının iki kaptanı İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman terlik yüzünden yumruk yumruğa birbirine girince kamptan kovuldu. Öğle yemeğine terlikle gelen İbrahim Toraman’ı İbrahim Üzülmez “Yemeğe neden terlikle geliyorsun, ayakkabı giysene” diye uyardı. İbrahim Toraman ise “Ayağım ağrıyor o yüzden terlik giyiyorum” yanıtını verdi. Üzülmez’in “Benim de ayağım ağrıyor ama ben terlik giymiyorum” sözüne İbrahim Toraman “Sanane” diye çıkışınca ortam bir anda gerildi. İbrahim Üzülmez “Ben bu takımın kaptanıyım” diye konuşarak ayağa kalktı. Toraman’ın “Ben de bu takımın kaptanıyım” savunmasını yapmasının ardından iki oyuncu bir anda birbirine girdi. Yumruk yumruğa kavga eden oyuncuları yemekteki diğer futbolcular güçlükle ayırdı. İkisi de yaralandı Ortalığın yatışmasından sonra idmana giden siyah-beyazlı takım daha sonra akşam yemeği için tekrar otele döndü. Yemekte bulunan Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin iki kaptanı barıştırmak istedi. Ancak iki futbolcu bir kez daha tartışmaya başladı, ardından tekme tokat birbirine girdi. Birbirine vurdukları yumruk ve tekmeler sonucu yaralandıkları gözlenen iki kaptanı araya girenler güçlükle ayırdı. Olaya büyük tepki gösteren Menajer Sinan Engin iki oyuncuyu İstanbul’a geri gönderme kararı aldı. Kamptan kovulan ve bugün İstanbul’a gelmesi beklenen İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman hakkındaki kararı Başkan Yıldırım Demirören’in vereceği bildirildi. İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toroman’ın yine kavga etmemeleri için aynı uçağa bindirilmeyeceği, birinin Salzburg, diğerinin ise Münih üzerinden İstanbul’a gönderileceği bildirildi Milliyet Engin'den kadro dışı açıklamasıMenajer Sinan Engin, İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman kavgasına açıklık getirdi. 04 Temmuz 2008 / 12:15Futbolda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta takım kaptanları İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman şoku yaşanıyor. Sezon başı hazırlıkları kapsamında Avusturya'nın Leogang bölgesinde kamp yapan siyah-beyazlı takımda dün kavga eden takımın iki kaptanı İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman'ın süresiz kadro dışı bırakıldığı açıklandı. Konuyla ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan siyah-beyazlı takımın genel menajeri Sinan Engin, İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın kampta kavga ettiğini belirterek, ''Bahsi geçen iki oyuncuyu da süresiz kadro dışı bıraktık'' dedi. Beşiktaş'ın resmi internet sitesinde yer alan habere göre Engin, Avusturya kampında dün akşam İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman arasında yaşanan olayların ardından bu sabahki çalışma öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şu bilgileri verdi: ''İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman kampta kavga ettiler. Bu olayın ardından dün gece uçak bulamadığımız için her ikisini de bu sabah çok erken saatlerde kamptan gönderdik. Beşiktaş ilkeleri doğrultusunda bizim için her şeyden önemli olan iyi ve örnek insan olmaktır. Futbolculuk bu kriterlerden sonra gelir. Bahsi geçen her iki oyuncuyu da süresiz kadro dışı bıraktık ve kendilerine daha sonra belirleyeceğimiz çok ağır para cezaları vereceğiz. Bu, aldığımız idari bir karardır. İlerleyen günlerde gereken uygulamaları yapacağımızı söylemek isterim.'' Bu arada süresiz kadro dışı kalan iki kaptan, ayrı uçaklarla İstanbul'a gelmek üzere kamptan ayrıldı. AA |
imam böyle yaparsa cemaat ne yapmaz...yeni transferlerede iyi bir örnek olmuş...geçen sene ikisi aynı mevkide yanyana oynadı...bizde şampiyonluk bekledik..yanarım kendimize... umarım yalan haberdir..hiç hoş değil..serdar özkanla aydın birbirine girse eyvallah..iki kaptan birbirini girdiyse bunun hoş görülür tarafı yok |
Arpaları fazla geldi demekki. |
Beşiktaş'ın kampında büyük kavga 04 Temmuz 2008 08:40 Beşiktaş’ın Avusturya kampında olay! Kaptanları Üzülmez ile Toraman terlik yüzünden kavga etti. Yumruk yumruğa giren iki futbolcu kamptan kovuldu. Yeni sezon hazırlıkları için Avusturya’ya giden Beşiktaş’ın kampı olaylı başladı. Siyah-beyazlı takımın iki kaptanı İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman terlik yüzünden yumruk yumruğa birbirine girince kamptan kovuldu. Öğle yemeğine terlikle gelen İbrahim Toraman’ı İbrahim Üzülmez “Yemeğe neden terlikle geliyorsun, ayakkabı giysene” diye uyardı. İbrahim Toraman ise “Ayağım ağrıyor o yüzden terlik giyiyorum” yanıtını verdi. Üzülmez’in “Benim de ayağım ağrıyor ama ben terlik giymiyorum” sözüne İbrahim Toraman “Sanane” diye çıkışınca ortam bir anda gerildi. İbrahim Üzülmez “Ben bu takımın kaptanıyım” diye konuşarak ayağa kalktı. Toraman’ın “Ben de bu takımın kaptanıyım” savunmasını yapmasının ardından iki oyuncu bir anda birbirine girdi. Yumruk yumruğa kavga eden oyuncuları yemekteki diğer futbolcular güçlükle ayırdı. İkisi de yaralandı Ortalığın yatışmasından sonra idmana giden siyah-beyazlı takım daha sonra akşam yemeği için tekrar otele döndü. Yemekte bulunan Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin iki kaptanı barıştırmak istedi. Ancak iki futbolcu bir kez daha tartışmaya başladı, ardından tekme tokat birbirine girdi. Birbirine vurdukları yumruk ve tekmeler sonucu yaralandıkları gözlenen iki kaptanı araya girenler güçlükle ayırdı. Olaya büyük tepki gösteren Menajer Sinan Engin iki oyuncuyu İstanbul’a geri gönderme kararı aldı. Kamptan kovulan ve bugün İstanbul’a gelmesi beklenen İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman hakkındaki kararı Başkan Yıldırım Demirören’in vereceği bildirildi. İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toroman’ın yine kavga etmemeleri için aynı uçağa bindirilmeyeceği, birinin Salzburg, diğerinin ise Münih üzerinden İstanbul’a gönderileceği bildirildi. Milliyet |
imam-cemaat ilişkisi diyorum sadece |
ne oluyo yaa :( |
yazık valla takımı kimlere emanet etmişiz umarım yalan haberdir.... |
Kaptanlar böyle yaparsa takım ne yapmasın |
İnsallah milliyetin yalanlarından biridir Tam hersey guzele gıderken olacak seymi bu??? |
çok acil açıklama gelmeli eger böyle bişey varsa oyuncular istanbula gelmeden açıklama gelmeli... |
mili takıma gidememeleri germiştir.lig başlayınca düzelirler. |
kolpa haberden başka birşey değil bence |
agir cza verilmeli her ikisinede tabii haber dogruysa bu arada deli ibo bu sene artik ilk onbirde baslamasin bu sende sac bas yolup cildirmayalim |
eger haber dogruysa hic yakistiramadim ikisinede , bence öyle bisey varsa derhal takimdan gönderilsinler zaten ikiside bir ise yaramiyor.... |
sözde 2 kaptan olacaklar ve gençlere örnek olacaklar...Bu mu sizin örnek davranışlarınız... Yazık ya... |
haber doğru bjk tv de söylediler...bunlar böyle yaparsa öbürleri ne yapmaz ki... :@ |
Hemen ikiside takımdan kovulmalı... |
arkadaşlar bu haber doğrumuuu:questionmark::questionmark::questionmark ::questionmark::questionmark::questionmark::questi onmark: eğer doğruysa ibrahim toroman gibi biri böle yaptıysa takımın vay haline:mad::mad::mad: |
Bu olay gerçekse her 2 sine yol verilmelidir ki Hiçbir futbolcunun vaz geçilemez olduğu ibreti aleme gösterilmelidir. |
Kavgaya bakın yaa etten puftan terlik kavgası, bunların başına sıcak geçmiş, bunlarda futbolculuk ruhu kalmamış, topla oynamayı bırakmışlar birbirlerine oynuyorlar, yuh artık yaaa, futbol bu kadar zevksiz bir oyunmuki birbirinize giriyorsunuz. (Ben o forma için şu yaşımla bedavaya oynarım, sizlerin aldığı paralarda çabası) Ahhh ne günlere kaldık, neler görüyoruz ahhhh.... Yazıklar olsun her ikisinede. Tek kelime ile müthişsiniz, yazıklar olsun vallaaaa..... |
bu olay gerçek midir değil midir bilemem o anlaşılır yakında da bir takımın kaptanı üzülmez veya toraman olmamalı onu çok iyi biliyorum... |
KOSKOCA BEŞİKTAŞI NE HALE GETİRDİNİZ DAHA 5 GÜN OLMADAN SORUN ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN SİNİRDEN ÇILDIRIYORUM ŞU ANDA BU MUDUR BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞLILIK AMA SUÇ SİZDE DEĞİL SİZİ KAPTAN YAPANDA ZATEN İBRAHİM ÜZÜLMEZ GİBİ BİR CAHİLİ KONUŞMAKTAN ACİZ BİRİNİ KAPTAN YAPARSAN KATLANIRSIN BÖYLE OLAYLARA SANA KALDI DEĞİL Mİ DİSİPLİNİ SAĞLAMAK BU ADAMIN ZİHNİYETİ BU: GEÇEN SENE BİR HABERİNİ HATIRLIYORUM..ÜZÜLMEZE SORARLAR BEŞİKTAŞA YENİ YABANCILAR GELİYOR NE DÜŞÜNÜYORSUN DİYE? ÜZÜLMEZİN CEVABI(ZİHNİYETİNİ ORTAYA KOYUYOR):GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER..!!BU NE YA KURTULUŞ SAVAŞINA MI GİDİYORSUN ARKADAŞ NE BU YA BİRİ BU ADAMA O GELENLERİN BEŞİKTAŞ TAKIMI İÇİN GELDİĞİNİ SÖLEMEDİ Mİ BU ADAM ZATEN ANLAYAMAZ...BİRİLERİ BUNLARA BEŞİKTAŞTA OYNADIKLARINI BEŞİKTAŞIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ ARTIK ÖĞRETSİN KAÇ SENEDİR HERKES İSTEDİĞİ GİBİ AT KOŞTURUYOR SONUÇ ORTADA ARTIK TAKIMDAKİ ARKADAŞLIĞI OTURTUN FENERBAHÇEDE BİLE OLUŞTU TAKIMIN HEPSİ YABANCI BİZİMKİLER BİRBİRİNİ YİYOR..BU ADAMLARI DA 1 HAFTA SONRA AFFETMEYİN SAKIN GEREKİRSE YOLLAYIN ÖRNEK OLMALI YÖNETİMİN ALACAĞI TAVIR..YETER ARTIK SORUNSUZ BEŞİKTAŞ İSTİYORUZ YETER.. |
İlk açıklama Sinan Engin'den!.. Beşiktaş'ta, Avusturya kampında takımın iki kaptanı İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman'ın kavga etmesinin ardından konuyla ilgili ilk açıklama Menajer Sinan Engin'den geldi. Sinan Engin ''İki oyuncunun arasında daha önceden gelen bir husumet varmış. Dün artık son noktaya geldi. Barıştırmaya çalıştık ancak olmadı. Bundan sonra böyle şeylere kesinlikle taviz vermeyeceğiz. İkisi de çok ağır para cezası alacak ve affetme durumu olmayacak'' diyerek İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'in süresiz kadrodışı bırakıldığını ve çalışmalarını takımdan ayrı olarak İstanbul'da sürdüreceğini ifade etti. Menajer Engin, iki oyuncu için teklif gelmesi halinde değerlendirebileceklerini de belirtti. İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman, Beşiktaş kampından ayrılarak, ayrı uçaklar ile İstanbul'a gönderildi. MARATON.COM.TR |
KOSKOCA BEŞİKTAŞI NE HALE GETİRDİNİZ DAHA 5 GÜN OLMADAN SORUN ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN SİNİRDEN ÇILDIRIYORUM ŞU ANDA BU MUDUR BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞLILIK AMA SUÇ SİZDE DEĞİL SİZİ KAPTAN YAPANDA ZATEN İBRAHİM ÜZÜLMEZ GİBİ BİR CAHİLİ KONUŞMAKTAN ACİZ BİRİNİ KAPTAN YAPARSAN KATLANIRSIN BÖYLE OLAYLARA SANA KALDI DEĞİL Mİ DİSİPLİNİ SAĞLAMAK BU ADAMIN ZİHNİYETİ BU: GEÇEN SENE BİR HABERİNİ HATIRLIYORUM..ÜZÜLMEZE SORARLAR BEŞİKTAŞA YENİ YABANCILAR GELİYOR NE DÜŞÜNÜYORSUN DİYE? ÜZÜLMEZİN CEVABI(ZİHNİYETİNİ ORTAYA KOYUYOR):GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER..!!BU NE YA KURTULUŞ SAVAŞINA MI GİDİYORSUN ARKADAŞ NE BU YA BİRİ BU ADAMA O GELENLERİN BEŞİKTAŞ TAKIMI İÇİN GELDİĞİNİ SÖLEMEDİ Mİ BU ADAM ZATEN ANLAYAMAZ...BİRİLERİ BUNLARA BEŞİKTAŞTA OYNADIKLARINI BEŞİKTAŞIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ ARTIK ÖĞRETSİN KAÇ SENEDİR HERKES İSTEDİĞİ GİBİ AT KOŞTURUYOR SONUÇ ORTADA ARTIK TAKIMDAKİ ARKADAŞLIĞI OTURTUN FENERBAHÇEDE BİLE OLUŞTU TAKIMIN HEPSİ YABANCI BİZİMKİLER BİRBİRİNİ YİYOR..BU ADAMLARI DA 1 HAFTA SONRA AFFETMEYİN SAKIN GEREKİRSE YOLLAYIN ÖRNEK OLMALI YÖNETİMİN ALACAĞI TAVIR..YETER ARTIK SORUNSUZ BEŞİKTAŞ İSTİYORUZ YETER.. |
aferin kaptanlarım benim aferin... |
ya hazır fırsat doğmuşken yollayın şu deliyi ama kaptanlara yakışmamış |
oh oh oh..hayırlı olsun:)...çok güzel kaptanlık yaptınız takım içi huzura katkınızdan dolayı sonsuz teşekkürler |
Alıntı:
|
üzülmez tamamda toromanda artık ona uyduysa bişi diyemem bence kadro dışı bırakılmaları doğru karar ama inş. üzülmez bu takımdan gider... |
üzülmez zaten bi halta yaramıyo hemde yaşlı koysunlar kapının önüne, toraman'ında 1 yıllık alacağı paranın yarısına el koysunlar! |
İ. Üzülmeze bugüne kadarki emekleri için teşekkür edilmeli, Toramana ise ağır para cezası yeter. Umarım S. Engin şovunu yapacak diye Toramanı da bitirmezler. |
Gule gule,hıc gözunun yasına bakmayın bu takımdan gökhan feyyaz oktay gönderildiyse sizin buralarda hic ollmamanız gerek |
Toraman bitirilmeyi hakediyorsa biter!!.Bu kadar basittir...Ayrım yapmaksızın her ikisinede ağır para cezaları verilmeli...Kampın ilk günlerinde olanlara bak, daha 2 gün önce bunlar değil miydi çok güzel bir kamp ortamı var, arkadaşlıklar süper, bu sene kadromuz çok iyi ve şampiyonluğun en büyük adayıyız diyen, bide kaptan olacaklar, ne diyimki!.. |
Bugun onlara acırsan yarın herkese acımak zorunda kalırsın,eger Uzulmez gönderilyosa ondan bi parca iyi futbolcu diye Toramanı affetmek olmaz.Her ikisise derhal gönderilmeli,dusunsenıze yabancı futbolcusunuz yada alt yapıdan yeni gelmissiniz kaptanlar gözunuzun önunde kavga edyo olacak is degil |
uzulmeze tesekkur edip kapinin onune koymali toramanada bayagi bir agir para cezasi verilmeli gecen seneki bazi maclardan hatirliyorum bu uzulmez kabadayi gibi her hatali gol yenildiginde (cogu kendi kanadindan yani kendi hatasindan) hep boyle el kol hareketleri yapar soylenirdi meger isin icinde o zamanlardan kalan bi husumet varmis |
Alıntı:
|
Toraman göndermeyinde ne yaparsanız yapın.Türkiyede ondan iyi defans oyuncusu varmı ki göndeririyorsunuz.İbahim gidebilir Yaşını başını aLmış artık ama Toramanı aslan G-Ö-N-D-E-R-M-E yönetim |
yazıklar olsun |
Şimdi tam zamanıdır işte,hemen PAF takımın stoperi ile sobekini A takıma alsınlar ve profosyonel mukavele imzalasınlar.İkiside ümit milli takımda oynuyor zaten..Böylece tüm Türkiye ye mesaj verilmiş olur |
terlik yüzünden kavga mı edilir be bence içinde birikmiş bazı şeyler huzursuzlukların dışa vurumu artık kulüp içindeki iyi yönetilememekle alakalı tek düşünceleri çok çalışıp arkadaşlık birlik ve beraberlik ortamı yaratıp şampiyonluk olması iken kavga ya tutuşuyorlar nedeni içler acısı TERLİK |
Türkiye`de Saat: 01:41 . |