![]() |
of of çok üzüldüm ikisidende beklemezdim küçücük bi sorundan oluşan şeylere bak ya of of of of of of |
Oh bee kurtulduk bu deli üzülmezden ama toramana yazık oldu.Umarım üzülmezi bir daha klüp kapısından içeri sokmazlar.Bugün aldığım en güzel haberdi bu.. |
Ya umarım bu karardan cayılmaz ve ikiside yollanır. Bazı arkadaşlarımız Üzülmez zaten kötü yaşıda gelsin gönderilsin Toroman gönderilmesin demiş.. İsterse dünyanın en iyi defansı olsun kaptan oldugun bi takımda huzuru bozuyosan yolun açık olsun.. |
üf yaa koskoca adamların yaptıkları şeye bak çocuk gibiler resmen helal yanii :S |
deli ibo bjkye çok senesini verdi sağolsun artık o gidebilir ama ne İBRAHİM TORAMAN ımı biryere göndermesinler sadece para cezası versinler ama ne olur gitmesin ne olur ona ihtiyacımız var!!! |
üf üff çok kötüüü bu ne yaaa :( bide sınırsız kadro dışı edilmişler üzülmez nyse de toramana üzüldüm:( |
böyle yalan mı olur belli ki haber doğru vaaaaayyy beşiktaşım vaaaaaaaaaay:(:(:( |
ya bu kavgayı antreman sahasında maç içinde yapsalar bir şey demeyeceğim agresiflik pas kavgası falan dersin ama bunlar resmen kim daha kıdemli v.s ego ları yüzünden kişisel kavgaya tutuşmuşlar beşiktaş için değil egoları yüzünden bunlar herhalde artık beşiktaş ta oynadıklarını unutmuşlar birilerinin hatırlatması lazım menajere görev düşüyor ama oda başka bir durum ahkam kesip duruyor gelen futbolculara kefil oluyor sanki kötü çıkarsa parasını kendi cebinden verecek bu işi çözmek menajer sinan engine düşüyor. |
Ya biz hiç huzurlu olamayacak mıyız? Nedir bu? Git gide geriye gidiyoruz. Yeter artık... (Sabah sabah sinir oldum bu haberi görünce) Haber yalan mı diye baktım ama resmi sitemizde de açıklama var. :( BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ |
ikisine de ağır para cezası verilmeli takımdan göndermek hata olur |
Türkiye`de Saat: 04:33 . |