![]() |
Öner: Sıra taraftarda Öner: Sıra taraftarda BEŞİKTAŞ Genel Sekreteri Kenan Öner, yönetim olarak transferde üzerlerine düşeni yaptıklarını belirterek, "Eksikleri giderdik. Sıra taraftarda. Onlar da takımlarına her zamanki gibi sahip çıkıp, destek olurlarsa bu sezon şampiyonluğa ulaşırız" dedi. |
medya üztümüze üstümüze gelirken,dünya bizden bahsededursun satılık gazeteler bizi asarken görevde size düşüyor kenan başkan:)..taraftarına sahip çık! |
ne aptal herifler siz üzerinize düşen görevi yaptığınıza gerçekten inanıyorsanız pes diyorum artık.Sizin yaptığınız en iyi görev gsnin sağmalcığını yapmak.gidin tribüne gsli taraftarları çağırın. |
eğer sizin üzerinize düşen bu kadarcık sa biz maçlara gelmesek bile üzerimize düşeni yapmış sayılırız. |
bu kadar transferle olmayacağını biz her sene görüyoruzz..siz gereğini yapın zaten böyle gazeteye röportaj vermeden bu taraftar türkiyenin en asil taraftarı olduğundan geregini yapacaktır süpheniz olmasın.... |
daha cok beklersiniz adam gibi bir futbolcu goremedik daha |
Alıntı:
|
demek üzerinize düşeni yaptınız emin misinizz ben hiç öyle düşünmüyorum ... bu gidile de bize şampiyonluk zor gibi gözüküyo ama inş. yanılırım |
üzerine düşün görevi yönetim mi daha ii yapıo yoksa taraftar mı tartışılır Yönetim önce kendini yenile |
yazik cidden inaniyolar ustlerine duseni yaptiklarina 5 senedir ne yaptiniz be su kulup taraftarin basarisiyla ayakta bes senedir daha ne sirasi 1200 kombine satildi hala mi almiyo kafaniz siz oldugunuz surece bu taraftar bu yonetime dusman gidin artik yeter ya |
Utanma diye birşeyyok mu bunlarda ya Başkanı,yöneticisi,menejeri,futbolcusu hepsi 3 kağıtcı olmuş bunların HEPİNİZE SÖYLÜYORUM Onur isim değildir kendi çıkarlarınızı bırakın artık 20 cd lik Beşiktaş tarihini sattınız beşiktaşlılar seyretti ŞEREF BEY BABA HAKKI bunları izledi sizde seyredin belki biraz utanırsınız. |
Alıntı:
katılıyorumm |
her sene aynı şey sabret sabret sabır taşı olduk be utanmadan üzerinize düşen görevi yapın diyor biz görevimizi yaparken siz neredeydiniz |
Alıntı:
kesinlikle haklısın....biz zaten hep yanındayız..beşiktaşımıza sahip çıkıoz ama bize sahip çıkan y.o.k ne yazık ki......:(:( |
taraftar yıllardır desteğini çekmedi takımdan ama bu sene böyle olmıyacak herkes ayağını denk alacak şapkasını eğecek ve biraz düşünecek yıllardır takımda bir başarı yok ama ne hikmettir yıllardır en iyi taraftar beşiktaşın taraftarı oluyor bu da şu anlama geliyor artık bizlerin yapacak pek bişisi yok sıra yine sizde takımı iyi yönetin kimseye ezdirmeyin gecen sene ki gibi tırişkadan masaya yumruk vurmayın ya işinizi adam gibi yapın yada çekin gidin görev yapmayı bekliyenlere de engel olmayın |
hadi leyn diyorum |
Alıntı:
ne diyon lan sen dingil???? |
Arkadaşlar elbette sevinmek için sevmedik fakat Beşiktaş'ımızın söke söke maç aldığını,adam akıllı organize goller attığını,kısaca başarılı olduğunu görmek izlemek hepimizin tek isteğidir.Bunu istemek de en doğal hakkımız. Hafızalarımızı tazeliyelim lütfen son 4 yıldır adam akıllı şöyle çatır çatır oynayıp fark attığımız kaç maç var??? Ne zaman bi kemik kadro oluşturabildik??? Ne zaman esaslı bi taktik oluşturduk en son? En son ne zaman işinin erbabı bir ön liberomuz oldu Hangi yıl aldığımız yabancıların 3ünü 4ünü göndermedik enson? Yıldız diye bize kakaladıkları juan franlar berkantlar okan buruklar gordonlar higuainlerin akıbeti nedir_ Bunların alayına verdiğimiz paralar nasıl oldu da klübün demirörene borcu oldu ??? Bu adamlar nasıl oluyor bi de her sezon aynı utanmaz tavırla ağızlarından salyalar saça saça biz üstümüze düşeni yaptık diyorlar _? |
Bırakın nutuk atmayı.Siz işinizi yapın.Başta çArşı olmak üzere tüm taraftarlar arkanızda |
Alıntı:
|
Alıntı:
keske su an karsimda olsanda sana hakaretlerini yedirmis olsam kendin kasindin igrenc olan senin gibi asalaklardir ona buna saldirmakdan baskada bisibilmezler o kadar cok biliyorsan sen git ezikleri tut |
Alıntı:
Dediğim gibi laflarımın arkasındayım.. Eğer adam gibi cevap verebiliyorsan ver ama sakın aciz insanlar gibi hakarete başvurma !!! |
Forumda üyelker arası hakaret içeren kelimeler kullanmak yasaktır. Lütfen kurallara uyunuz. |
Alıntı:
yonetimin avukatie ve ajanimisin sen? sanami soracagiz cefasini sefasini senden mi ogrenecegiz taraftarligi? Arkadaslar dikkat edin bu ve bunun gibi bir akc kisi daha var kim sinan a yada yonetime karsi birsey yazsa bunlar cikiyor piyasaya |
Alıntı:
|
Ya boş boş konuşuyorlar... |
yok ya başarılı ve şampiyonluk için biizim desteğimiz lazım yıllardır yapıyoruz bunu zaten birkere bile yüzüzmüzü güldürmedinz, bu sene zaten baştan sona rezaletti kupasız kapattık ligii görevini yapmış mış daha çok çalışman lazım görev bitmez ,biz gene gelir destekleriniz ama kombine filan yok artık değer bildirmek gerek colaturca gibi neyse sağımızı solumuzu o saçma sapan reklamı görmek istemesemde geçen yıl 2 adet forma ladım ama artık yok haketmiyorsunuz siz gidin bu taraftar sabah akşam beşiktaşla yatıp kalkar zaten |
eğer gerçekten üstünüze düşeni yapsaydınız kombine ler şimdi tavan yapardı her şey ortada olimpiyat değil dünyanın öbür ucuna bile giderdik. |
bide siz taraftarınıza sahip çıksanız saçmalamaktan başka bişiy yapmıyosunuzz |
ÜZERİNİZE DÜŞEN GÖREV TARAFTARI ÜZMEKSE ÇOK GÜZEL YAPTINIZ(TORAMAN SATIŞ LİSTESİNDE)TŞK EDERİZ SIRA BİZDE BİZ ÇARŞIYIZ BİZ HERŞEYE RAĞMEN TAKIMIMIZIN ARKASINDAYIZ!!!! |
Alıntı:
hadi lan oradan kalkmis bize nasil ne yapacagimizi ogretiyor sen git sinanin ve tupcunun yalakaligini yapmaya devam et |
bu yönetici müsvettelerinin kafası almıyo galiba ya, bir kaç 3. sınıf futbolcu transfer yapmakla hiçbişey bitmiyor, takımı ne hale getirdiniz kaptanlar bile birbirne düştü otorite arkadaşlık inanç hiçbişi kalmadı, taraftar yıllardır fazlasını yaptı, insan şu cümleleri kurarken biraz utanır diyecem de nerde siz de o ar duygusu |
Sizin üzerinize düşen sinanı da alıp defolup gitmektir kenan bey!...... |
ertuğrul sağlam kıymetini bilene büyük bir nimettir arkadaşlar.ama ne yazık ki bizler beşiktaşlılar hep kendi medyamızdan çekiyoruz.fanatik gazetesi sağlam ve engine savaş ilan ettiler.orhan yıldırım ve şemsi birben sağlama futbol dışında ne varsa saldırıyorlar.dertleri başka işi ideolojik siyasi bir boyuta çekmeye çaslışıyorlar.ama sağlam şimdiye kadar bu oyunlara hiç gelmedi.bizler rıza gelince de bağrımıza bastık ertuğrul gelince de.bizler beşiktaşın kuyusunu kazmıyoruz kalemlerimizle sırf yönetimi düşürüp kendi rant çevrelerimiz gelsin diye hocaya menajere saldirmıyoruz.çünkü biz yürekten beşiktaşlıyız. ha eleştiri olmayacak mı elbette olacak.ama amaç bağcıyı dövmek değil üzüm yemek olacak.beşiktaşın başarısına engel olmak için gücünü kullanan başta fanatik gazetesi olmak üzere tüm medyaya tepkimizi verelim dostlar.geçen yıl türlü oyunlarla şampiyonluğumuzu çaldılar .bu sene o iç düşmanları da yeneceğiz.şimdi zafer zamanı |
Alıntı:
|
adam gibi kimi aldinizda sira tarftarda diyorsunuz.... |
Alıntı:
|
Bir yönetime bu kadar kazmanın bir araya gelmesi mucize olsa gerek , Bilgili dönemindeki yöneticileri aklıma getiriyorumda hepsi adamdı , Hüsnü Güreli , İbrahim Altınsay , Mete Düren konuşmaları ciddiye alınıyordu.Bunların demecine sadece gülüyorum... |
Alıntı:
yuru kocum anca gidersin yurude bi ense trasini gorelim hadi bakim ufakdan ufakdan cekil ayak altinda dolasma yalakalik yapandan hic hoslanmam |
Hep aynı şeyi yapıp , farklı sonuçlar beklemek ahmaklığın ta kendisidir demiş Einstein. Sıradan topçuları büyük paralar vererek takıma toplamak ve büyük başrılar beklemek !!!! sizce nedir |
Türkiye`de Saat: 09:55 . |