![]() |
Satış listesindeler! Son dakika... Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, kampta kavga eden İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'la ilgili az önce açıklama yaptı Sinan Engin, "Kampımızda hepimizi son derece üzen bir olay yaşandı. Bu iki futbolcuyu süresiz kadro dışı bıraktık. Affedilmeyecek bir hata yaptılar. Kendilerine gelecekteki futbol yaşantısında başarılar diliyorum. İkisini de satış listesine koyacağız. "Bu iki futbolcunun aralarında daha önceden bir husumet varmış. Bir süredir konuşmuyorlarmış. Bu son olay da sarsılma noktası olmuş. Bu iki oyuncuyu en yüksek para cezası vereceğiz. Yeni kaptanımızın kim olacağına henüz karar vermedik. Bu kararı Beşiktaş yönetimi ve teknik heyet olarak ortak karar almıştır. Bu benim şahsi kararım değildir. Bu olay takım içindeki diğer futbolcuları etkilemedi. Onlarla da konuştuk. Herkes Beşiktaş'ın ne kadar büyük bir takım olduğunu gördü. Beşiktaş'ta iyi futbolculuktan ve maddi değerlerden önce saygı, sevgi ve manevi değerler gelir" dedi Gelişmeler kartalhaber.com'da... |
satılmaları hata olur olay tatlıya bağlanmalı |
İbrahim Toraman hepimizin göz bebeği iken,Serdar Kurtuluşla beraber en sevilen ve güvenilen adamken olanlara bakın ya |
toraman kalmalı... üzülmez istediği yere gidebilir... |
üfffff bu kötü haberrr:( |
çözüm bulsunlar yoksa hiçe gidecek gene para kazansalar eyvallah diyeceğim ama gider gene vasat bir oyuncu için takas ederler. |
TORAMAN GIDERSE KOTU OLUR BE.... NE BU IBRTAHIM UZULMEZIN TAVRI SANKIO BI BOK YAPTI TAKIMDA |
galatasaray almaya calısıyormus galiba ibrahim toraman ı |
Alıntı:
|
Üzülmez gitsin, Toraman kalsın demek çok yanlış, olur mu yaa öyle şey, nerde kaldı o zaman Beşiktaşlılık Duruşu, nerde adalet!..Her ikisine de aynı cezalar uygulanmalı, yok bu çok yaşlı seneye zaten gidecek öbürü ise takımın vazgeçilmezi falan filan hikaye bunlar, ne oluyorsa ikisine birden olmalı kesinlikle...Adamlar konuşmuyorlarmış bile, takımın kaptanları olacaklar sözde, bunlar sahada konuşmazsa nasıl anlaşacaklar, biri stoper diğeri sol bek, olur mu yaf böyle şey, hangi takımda oynadıklarını bilmiyorlar mı bunlar, farkında değiller mi daha?1-2 hafta geçsin, akılları başına gelir mi bilmiyorum ama bi süre verilsin, baktık hala adam olmayacak bunlar, küs kalmaya devam edecekler o halde satmaktan veya sözleşmeleri feshetmekten başka yaapcak bir şey yok, diğerlerinede bulaştırmasınlar en azından, takımın huzurunu bozmasınlar!..Olduki çok pişmanlar, barış imzaladılar, affedilebilirler ama affedilirlerse bile en ağır para cezası gelmeli, kaptanlıkları derhal alınmalıdır... |
neyi satıyosun sen yaaa, sanki pazardan limon satıyo bizim birebir gerçek değerimiz hem ibrahim üzülmez açısından hemde toraman açısından satamazsınız onları okadar. |
ibrahım toraman kesınlıkle kalmalı uzulmez ıse gondrmelıı uzulmze ne oluyor terlıkle gelmısse ne olacak senın orta yapamadıogın zman san akımse bır lla fedıyor muu |
İkisinin de bu takıma hizmeti çok büyük. Ancak Üzülmez futbol yaşamışını noktalandırdı bence artı, hatta bu ene bırakması gerekirdi diye düşünüyorum. Onun yüzünden boşu boşuna toramanda yanmasın toromanın çok iyi bir geleceği var. yazık olmasın. |
toraman bence büyük kayıp olur...ama zaten üzülmez oynamazsam bırakırım diodu ki bence zaten üzülmez delidir ne yapsa yeridir üzülmedim:D:D onun için....ama toraman gitmemeli ve asıl kaptan olarak kalmalı.... |
ya uzulmezde hata. adı ustunde deli ibo. terlik yuzunden kavgamı cıkarmıs. toramanın dedigi gibi sanane.... |
Gönderilsinler birde kaptan oluyorlarmis yaziklar olsun böyle kaptanlara... |
aralarında husumet varmış konuşmuyorlarmış diyor menajer bey salak adam senin niye haberin yok bu küslükten orda ne iş yapıyorsun sen |
acaba aynı hareketi holosko ile delgado v ya tello yapsaydı aynı kararı verebileceklermiydi sormak lazım bu nasıl basiretsiz bi yoneti nasıl ahmakca davranıstır anlamadım ver 100.000€ ceza otursunlar |
her ikisinede 300 bin euro ceza verip kovulmalılar.. |
resmi sitede yer almayan bi açıkla fazla itibar etmemek lazım. |
üzülmezin satılması bence ogru ama toramanın eıl toramamn ıı futbolcu satılmaması lazım o yabancı sawunmaya turk lazım |
Alıntı:
|
EVET ARTIK KİM GİDECEKSE GİDECEK İYİ OLAN KALSIN KÖTÜ OLAN GİTSİN YOK.. SONRA BU TAKIMDA İYİ FUTBOLCULAR BİZİ GÖNDEREMEZLER DİYE İSTEDİĞİ NANEYİ YESİN DİSİPLİNE OLMASIN..TORAMAN DA GİDER HOLOSKODA GİDER YANLIŞ HAREKET YAPIYORSA İLERİDE OLMAMASI İÇİNDE HER İKİSİ İÇİN DE AYNI TAVIR SERGİLENMELİ EĞER BİRİNE ÖYLE DİĞERİNE ÖYLE YAPILIRSA O ZAMAN TAKIM LİG BAŞLAMADAN BİTER..(ÜZÜLMEZİN 8 SENEDİR BU TAKIMDA İŞİ YOK O AYRI KONU TORAMAN TABİKİ DE FAYDALI BİZİM İÇİN GİTMESİNİ İSTEMEM AMA TAVIR HER İKİSİNE AYNI OLMALIDIR..) |
bence yinede ibrahim toraman kalsin, okuduma göre saten sucun cogu üzülmez de, hadi sana güle güle |
biri gitsin biri kalsin olmaz zaten ama kampa katilmiycaklarsa sezon icin de dusunulmiycekler demek ki affedecek olsalar gondermezlerdi belli ki bir sekilde gonderecekler bence para cezasi verilmeliydi sadece kampta kalip daha sonra istanbulda halledilebilirid mevzu, Toroman in satilicak olmasi uzucu yararli bir futbolcuydu gs hemen kapar zaten hayisli olsun ... |
Alıntı:
aynen ;) |
bence ikiside harcanmamalı çok kötü oldu yaaahttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon9.gif |
ya bunlar küs ise ibo daha nıye takısıyo toramanla terlık yasak falan dıye kavga cıkarmaya calıstıgı bellı toraman kalsın deli gitsin istedigi yere |
yaa yonetım yonetım deıl uzlastırın yok uzllasma saglayamadınız ıbrahım toraman kalsın üzülmezi yollayın zaten ademi takasta kullandınız kafasızlar |
hahahahaha, ben toramani seven birisiyim ama bu davranisi affedilmez!!! |
ikisini de hemen kovmak lazım.. Hem de hemen.. vakit kaybedecek hiçbir şey yok.. Bir kere olsun bir kararında dirayetli ol.. Beşiktaş tarihinde olmayan şeyler olmaya devam ediyor sayenizde.. Eğer bu rezaleti hemen kestirip atmazsak diğer futbolculara yansır.. Hemen ilişikleri kesilsin ki diğer futbolcualr da ayaklarını denk alsınlar.. kaptan bulmaktan kolay birşey yok.. en kötü rüştü var milli takımın da kaptanı bu adam.. |
kime satacaklar kimse almazki onlari |
Sinan Engin in özrü kabahatinden büyük.Adamlar bir süredir konuşmuyorlar diyorsun da sen ne iş yaparsın sayın Sinan Engin.Senin işin bu dargınlığı halletmek değil mi.İş buraya gelene kadar neredeydin...Yarın sahada kapışıp oyundan atılsalar ne olacaktı..Bence kovun ikisinide..yada satın |
Yazik Bence bu kadar cabuk karar verilmemesi lazim..Bence Besiktas in buyuklugu yonetim kendi sozunde durarak gerceklestirse daha iyi olur |
Arkadaşlar Bence suc üzülmezin kendini bişey sanıyo zaten takımda yaptıgı bişeyde yok terlikle inmiş inmemiş onu alakadar etmez hoca sorarsa toraman söyler zaten üzülmeze ne oluyo bide ben bu takımın kaptanıyım diye hava atıyo bence üzülmezin hemen gönderilmesi toramanın affedilip kazanılması lazım üzülmezin yararı yok zararı var hemen gönderilsin |
kimin suclu olduğu yada olayı başlattığı önemli değil önemli olan beşiktaşlı duruşuna vede asaletine tamamen ters olan dakikalarca ( ilk kavga 15 ikinci kavga 20 dakika sürdü deniyor) yumruk yumruğa kavga eden futbolcuların her ikisininde önce ağır para cezası sonrada kapının önüne konması şarttır.. kesinlikle bu iki zata acınmadan derhal ama derhal kovulmaları şarttır... |
Üzülmez defolsun gitsin bıktık ondan sülük gibi yapıştı sol kanadımıza Allahın kazması.Toraman kalmalı ona ihtiyacımız var. |
toraman kalmalı üzülmez gitmeli ya da jübile teklif edilmeli |
her ikiside kovulmassa bu beşiktaşlı duruşuna vurulan en büyük darbe olur... |
ya 2 side gidecek ya 2 side kalacak . birini gönderip birini tutmak yersiz olur . hem doğru karar olur 2 side bundan sonra ilk 11 de çıksalar bile gerekli verimi veremezler . |
Türkiye`de Saat: 20:49 . |