![]() |
Yeni Kaptan Delgado Futbol Takımımız’ın kaptanlık görevine, futbolcularımızdan Matias Emilio Delgado getirilmiştir. Futbolcularımızdan Mert Nobre de Takımımız’ın ikinci kaptanıdır. Kaynak: BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ |
kim diyo bunu? |
hayırlı olsun |
doğru haber mi buu...bak ölümü öp kandırma...:D:D...sevincemde biraz hani....:D:D....hayırlı olsun..:D:D |
Alıntı:
|
inş doğrudur çok sevindim hayırılı olsunhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif |
: ) ne çabukta gelişti böyle olaylar. |
Hayırlsı |
yönetimin en doğru işi,İkiside pırıl pırıl insanlar.Hele delgado ya kaptanlık çokyakışacak. Hayırlı olsun |
hayirli olsun delgadoya yakisir |
hayırlısı olsun... |
Kaptan olmasını istediğim ikinci isimdi, ama neden Rüştü'ye vermediler merak ediyorum, Fb'li diyeyse ayıp, o zaman hiç almayın!..Delgado'ya gelincede hem onun adına hem de takım adına hayırlı olacağını düşünüyorum, aldığı sorumlulukla performansı dahada artacaktır inş... |
süper çok sevindim buna.çok yakışır kaptanlık delgadoya. |
Hadi hayirlisi |
bence delgado kaptan olabilecek yapida bir oyuncu degil , su an icin en iyi alternatif o olabilir ama hem yerli hem de yabanci oyunculara abilik yapabilecek bir tek rustu var takimda . Takim kaptani sadece saha icinde degil saha disinda da biraz daha sahiplenebilecek bir kisilikte olmali ben delgadoyu pek oturtamamdim ama belki kaptan olunca bira daha sahiplenir takimi insalla . |
Delgado yu kaptan yapmak hem ona sorumluluk hemde takımı sırtlama açısından hırs kazandırır.. neticede takımın kaptanı olmak kolay değil doğru bi seçim daha farklı bi delgado izliebilirz bu sene.. fakat nobre saçma olmuş bobo dururken 2. kaptanı nobre yapmak gereksiz.. |
alelacele alınmış bi karar..bence rüştü ilk kaptan delgado 2.kaptan olmalıydı yine de hayırlı olsun |
rüştünün kaptan olması şart... delgadoda ikinci kaptan olsun ... ama sakın onlarda kavga etmesin aman... |
bence 2. kaptan bobo olmaliydi |
Alıntı:
Neyse hayırlısı olsun:)Delgado da çokk iyi. |
delgadonun performansı artabilir alex gibi delgadoyu top kale seçimi yapılırken izlemek hoşuma gider:) |
delgado güzel olmuşta rüştüyü tercih ederdim nobreye |
sonumuz hayırlı olur inşallah toramana çok üzülüyorum hala kabullenemedim bu olayı ama delgadonun kaptan olmasına çooook sevindim hayırlı uğurlu olsun |
arkadaşlar hala rüştü diyorsunuz anlamıyorum sizi adam eziklerle özdeşleşen bir isim nasıl mideniz kaldıracak onun kaptan oluşunu milli takım değil burası BEŞİKTAŞ |
hayırlısı olsun né diyeyim 2. kaptan da mert nobre Allah sonumuzu hayır étsin :S |
Kaptan Eduardo Cisse Olmalıydı bence :) Ama matias ımıza YAKISIR. KAPTANLIK |
Delgado normal de rustu neden olmadi ilk kaptan?? nobre ikinci oluyo da rustu neden olmuyo sonucta ikiside fb den geldi hayret hem ikiside yabanci ilginc |
Yakışır... Basel in yıllarca kaptanlığını yaptı. Bu işi kıvırır bence... |
hayırlısı olsun...ama yazık oldu ya i.toramana... |
İşte Beşiktaş'ın yeni kaptanı! Beşiktaş'ta iki İbrahim kavga edince ikisi de kadro dışı kaldı. Ama takım kaptansız kalmıştı. Yeni kaptan hemen seçildi. Bakın kim? Beşiktaş'ta, İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın kadro dışı bırakılmalarının ardından, futbol takımının kaptanlığına Arjantinli futbolcu Delgado getirildi. İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez'in, takımın Avusturya kampında kavga etmeleri ve sonrasında süresiz kadro dışı bırakılarak Türkiye'ye gönderilmeleri üzerine, takımın kaptanlığını bundan böyle Delgado'nun yapacağı bildirildi. Kulüpten yapılan açıklamada, futbol takımında kaptanlık görevine Delgado'nun getirildiği ifade edilirken, Nobre'nin de ikinci kaptan olacağı kaydedildi. |
Alıntı:
|
Pardon.. yayımlanmış :D |
Alıntı:
|
hayırlı olsun inşl. diğer kaptanlarımız geri döner |
Delgado ya kaptanlık sorumluluğu verilmesi cok cok iyi oldu iyice coşar Delgadomuz |
ne rüstüsü yaaaa . birakin su adami ezikler ücüncü kaleci yaptilar takimdan attilar biz hemen aldik onlarin atigini simdide besiktasimiza kaptan yapalim öylemi...zaten kaleciliktende anlamiyor rüstüyü takima alanlarin allah belalarini versin baska bisey demiyorum...insallah bu sezon sakatlanirda bizim kalede durmaz yoksa isimiz harap birakin sampiyonlugu ilk 5 e giremeyiz...rüstü ancak bu performansla amatör ligte falan oynar , yok kulagi patlak yok gözü görmez yakindada ayagi agrir sonra kör , sagir topal bir adami kalemizde tutariz hala...kovun gitsin hakan ve atilla yeter |
Alıntı:
|
hayırlı olsun.. |
olan oldu artık kaptanımız delgado çok da iyi oldu bu tercih |
ßravo.... :D |
Türkiye`de Saat: 20:11 . |