![]() |
hayırlısı olsun... |
Kaptan olmasını istediğim ikinci isimdi, ama neden Rüştü'ye vermediler merak ediyorum, Fb'li diyeyse ayıp, o zaman hiç almayın!..Delgado'ya gelincede hem onun adına hem de takım adına hayırlı olacağını düşünüyorum, aldığı sorumlulukla performansı dahada artacaktır inş... |
süper çok sevindim buna.çok yakışır kaptanlık delgadoya. |
Hadi hayirlisi |
bence delgado kaptan olabilecek yapida bir oyuncu degil , su an icin en iyi alternatif o olabilir ama hem yerli hem de yabanci oyunculara abilik yapabilecek bir tek rustu var takimda . Takim kaptani sadece saha icinde degil saha disinda da biraz daha sahiplenebilecek bir kisilikte olmali ben delgadoyu pek oturtamamdim ama belki kaptan olunca bira daha sahiplenir takimi insalla . |
Delgado yu kaptan yapmak hem ona sorumluluk hemde takımı sırtlama açısından hırs kazandırır.. neticede takımın kaptanı olmak kolay değil doğru bi seçim daha farklı bi delgado izliebilirz bu sene.. fakat nobre saçma olmuş bobo dururken 2. kaptanı nobre yapmak gereksiz.. |
alelacele alınmış bi karar..bence rüştü ilk kaptan delgado 2.kaptan olmalıydı yine de hayırlı olsun |
rüştünün kaptan olması şart... delgadoda ikinci kaptan olsun ... ama sakın onlarda kavga etmesin aman... |
bence 2. kaptan bobo olmaliydi |
Alıntı:
Neyse hayırlısı olsun:)Delgado da çokk iyi. |
Türkiye`de Saat: 08:41 . |