![]() |
kirmizi forma yapsalar gine iyi olur |
bu umbro bazı yabancı takımlara ve hatta milli takımlara güzel formalar yapıo.Ama ne hikmetse türkiyede resmen 4.sınıf forma yapıolar.gs ye bi ara kazak gibi forma yapmışlardı.rezaletin son perdesi de bize patladı. walla bizim yönetim gitsin bi formacıya kendisi yaptırsın daha iyi.Halı saha turnuvalarında bazen umbroya taş çıkartan formalar görüyorum.Yazıktır yane şu harcanan paralara. |
umbro'yu nike aldı onun için nike olsa demek saçma. ayrıca nike'ta umbro gibi dandik forma tasarlıyo. en iyi formayı her zaman adidas tasarlar, bazende puma göze hoş gelen tasarımlar yapar. mesela marsilya'nın şu forması süper bence biraz süvetere benzesede şık ve orjinal http://photos.madeinsport.com/H08/OM...AH12_4_440.jpg |
neden çok erken yapmıyorlar bu işi bizde alsak yazın giysek |
bence söyle üzerinde büyük bir kartal resmi olan formalar yapsalar ne güzel olurdu...hep düz yada cubuklu biraz tasarim biraz model yapsalar hic fena olmaz |
celticin formasi gibi olmasi lazim bence |
kırmızı beyazda dikkat çeker ilk kurulduğumuz renkler hem |
bence puma'nın ürün yelpazesi umbro nun ürünlerinden daha fazla keşke puma ürünleri olsa çünkü ürün kalitesi çok yüksek |
elalem formaları yaptı satışına bile başladı para kazanıyorlar bizimkilerin paraya ihtiyacı yok ki demekki bu işi ağırdan alıyorlar |
Gri fikri bana hoş geldi,gsnin sarı+kırmızı =turuncu fikrini duyunca e biz de gri yapalım diye gülmüştüm ama değişik olabilir...Zaten değişik formalar hep ilgimi çekmiştir,mesela puma zamanındaki grimsi formayıda çok beğenip almıştım,çok güzel duruyo.:) |
Türkiye`de Saat: 20:38 . |