![]() |
besiktasin bi zamanlar mor formasi vardi, gene oyle bisey yapsalar :D burda gorebilirsiniz YouTube - Beşiktaş Avrupa Golleri |
yonetım ortaya koyana kadrr sezon bıter benceee:D |
dogru, ama kesinmi tanitim gunu 01-08-08 olduguna? |
yaa biran önce ciksada görsek formalari :D millet satmaya basladi bizimki daha cikmadi bile :P |
Yönetim DEF-OL.! |
ezik trabzon bile nike giyiyo.TÜPÇÜ SESİMİZİ DUY BARİ ! bari bunu yap tpçü.. |
Ya cikinca begeniyormusunuz sanki,herkez bir seye mana buluyor,yok Umbro kotü yok Cola Tuka kötü duruyor ve daha neler.Yönetimin Umbro yu secme sebebi para,adamlar en cok parayi veriyorlar kulübe!! Evet biliyorum formalar Puma veya Adidas´a bakarak kalitesiz ama yapacak birsey yok. |
ben 2002-2003 sezonundaki çubuklu formayı hiç bir şeye değişmem anısıda çok büyük :D |
Gelse ne olur DÜNYANIN EN GÜZEL EN ASİL RENKLERİNİ BU KADAR KÖTÜ SADECE UMBRO TASARLAR gelmesede olur |
Beyaz Tisört giyerim de bu Umbro`nun sevksiz Formalarini almam! Besiktas`a Mor rengi de gitmez, renklerimiz siyah-beyaz! Kirmizi olabilir su eski Pumalar vardi onun gibi mesela ama digerlerini Besiktas ile birlestirmek imkansiz. Yönetim az gelir elde etse bile yinede Adidas, Puma ve Nike ücünden biri olmali diyorum. |
Türkiye`de Saat: 22:30 . |