![]() |
23 HOLOSKO |
holosko |
herkes formasına neden yabancı futbolcuların adını yazdırıyor arkadaşlar yoksa TÜRK futbolcuların adını bilmiyormusunuz |
holoskonun ki satılır..ama alacağım formaya kendi adımı yazdırıcam. |
2-serdar kurtuluş 21-serdar özkan 23-holosko 13-bobo 10-delgado 14-tello |
delgado ve holosko kafa kafaya gider |
tartışmasız holosko fakat yönetimin bizleri coşturacak bir yıldız almasını isteriz(ama zor) |
evet arkadaşlar yeni sezon yeni transferler ve yeni formalarımızla bu sene sizce hangi değerli futbolcumuzun forması daha çok satılır alırsanız hangi forma ile beraber alırsınız ? |
nihat |
Tello , Holosko , Yusuf , Ernst |
bence bu sene en çok satılacak forma boboda giderse ernst ve fink olur |
İsimsiz forma alınır bencede ama illaki isimli olsun diyorsanız, Zapo'dan yanaydı tercihim o da gitti :( Sonra Ernst |
Şu anda transfer sezonunun kapanmasını bekliyorum. Kapandığı anda ertesi gün gidip formamı alacağım. Mevcut kadroya bir yıldız alınmadığı takdirde, şu anda oynayan oyunculardan 2 adayım var. 1.Holosko 2.Fink Başkan transfer yaparsa (Deco gibi) tabi ki gidip Deco yazdıracağım. Sinirlenirsem kendi adımı da yazdırabilirim. |
Ben boş alıp QUARESMA yazdıracağım arkasına |
gecen sezon bos aLmıstım aLırsam bu sene de bos aLırım kuzenLe arkası ıLe ıLgıLı pLanLarımız war ;) :D |
En çok Delgado satılır :D |
Holosko, Fink yada Ernst.. |
sanja popovıc :D:D:D yok satar |
Nihat |
Nihat Kahveci... |
nihat tabikii.. |
Nihat'ın Alırım veya boş alırım. |
Yıldız alınmadı ki forması alınsın.... Bu sene isinsiz alırım oda belki tasarımlar berbat...! |
nihat ya da boş tabi ki |
ben c.ronaldo gelse formanın arkasına ismini yazdırmam. ama takımda tuttuğum 2 adam var toroman ve ismail. onun dışında hangi oyuncu satılırsa satılsın üzülmem |
holosko |
DelGaDo 10 |
telloo :D |
herzamanki gibi fornalarima sim yazdirmadim |
valla ben yine holosko istedim ama abim birşey yazdırmadı:) yıldız gelirse onun ismini yazdırırız dedi :)nerdeeee ... |
kendi ismimi yada p.Noumadır.. |
Türkiye`de Saat: 08:02 . |