![]() |
beşiktaş ta bu sene en çok hangi oyuncunun forması satılır. beşiktaş ta bu sene yeni ve eskilerle beraber hangi oyuncunun formasını satın alırsınız. |
alinan futbolculardan hicbirinin suana kadar...alicagim forma DELGADO, HOLOSKO, ve kendi ismim yazan olucaktir |
isimsiz forma alınır ve arkasına ya kendi ismini yazdırır taraftar ya da noumanın... |
Takımın yıldızları Holosko Delgado ve Bobo. Fakat bizim yönetim heran birini satabileceğinden dolayı insanlar formaya isim yazdırmadan önce 2 defa düşünüyorlar :) |
holosko |
Tartışmasız HOLOSKO |
e. hiçbiri |
Delgado |
bobo |
Holosko olacaktir Allah izin verirse. |
bobo tello holosko ve delgado tüekler iyi değil bu senee.. |
filip holosko |
şu an itibariyle satılacak formalar bobo delgado holosko ve tello olur gerisi hikaye.. ama ben isim yazdırmam alırsam... |
bilinen bi futbolcu almadılarki ben numara yazmayan formayı terch edecem hele çıksın yeni formalar alırsam da holosko yu tercih ederdim sanırım |
HoLoSkO.... |
yeni formalar bir ciksaydida ozaman düsünürdük....ben 2 ay önce arma formayi aldim ve arkasina holosko yazdirdim ama yeni forma alirsam delgaado yada bobo olacak insallah |
Holosko... |
yaw yarin don kavgasindan gonderirler kimsenin formasini almam |
Holosko, Delgado. |
holoskoo |
evimde şifo mehmet sergen takoz recep ve sarı fırtınanın formaları var hepsini zamanında almıştım onlardan sonra forması alınacak bir adam kalmadı yabancıların ise formasını almıyorum niçin alayımki bizden başka kulüplerde de oynuyorlar ismi beşiktaşla özdeleşmiş bir futbolcu yok formasını almaya değer |
büyük ihtml isimsiz alınır...futbolcu olursa da sanırım holosko,,bobo,,delgado olur....belki İ.toraman ın gitmesine tepki olrk toramanda yazdırılabilir... |
holosko delgado bobo |
delgado yada bobo olabilir |
isimsiz çünkü adam akıllı duyulmuş bir sima gelmedi :frown: |
holosko şahsen ben holoskonun ismini yazdırcam |
tabikide nouma nouma nouma nouma nouma |
matias delgado toroman bobo tello |
her zamanki gibi toromann |
holoskoyu yazdırırım alsam.. tabi gönlümüzdeki bir isim var ki o da yazılabilir:BAKİ MERCİMEK:) |
27 ERDAL |
ÇARŞI |
Sivok |
BoBo!!! |
Delgado bence. |
holosko yada delgado fln galiba yeni transferler bi acucu gecmez :D |
holosko,bobo ve delgado en cok satilir toraman ve tellonun da satilir yenileri daha gormedigimiz icin birsey diyemeyiz |
holosko ve bobonun formasini alicam yalniz icimden bir his diyorki bu sivokun formalari onumuzdeki sezon yok satacak diyor nedense benim icime dogan cikan bilirsiniz aptala malum oluyor muhabbeti yani bu cocuk yikacak bu ligi gibi geliyor bana nedense ve ugur incemani herkez iyi izlesin ozellikle sezonun ikinci yarisindan itibaren ve serdarlar ve aydinda bu sezon cok gelisme bekliyorum kisacasi bu sezon sampiyonlugu kesinlikle bekliyorum artik zamanimiz geldi |
Bana göre hiç biri bu onuru haketmiyor naptılarki??? |
delgado |
Türkiye`de Saat: 04:29 . |