kartalim_´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 747488)
Ruh meselesine katılıyorum, önemli olanda bu zaten...Kadromuzun şampiyonluk için yeterli olduğunu düşünüyorum, hatta UEFA'da bile final oynayabilecek, kupayı kaldırabilecek bir kadromuz var bence...Önemli olan ''Ruh''...Sahaya ruhlarını yansıtmaları lazım, yoksa şampiyonluk yine hayal, bizim kadar onlarında inanması lazım buna...Geçen sene bu yoktu mesela, hem de en önemli maçlarda, şampiyonluk maçı olan Fb maçına bakıyoruz, topa koşmuyordu oyuncular, mücadeleden eser yoktu, hem de maç İnönüde oynanıyordu!..Kadromuz iyi, yeni transferler tutar tutmaz, ama iyi oyuncular bence, yıldız değil ama askerler, bize de o lazım zaten...Zago-Ronaldo-Guinti'de birer askerdi, çok büyük yıldızlar değildi, unutmamak lazım...Sivok-Zapo'dan çok umutluyum, zaten onlar tuttu mu Beşiktaş komple değişir, takımın bel kemiği olacaklar mevkii itibariylen...Kısacası Ertuğlul Sağlam, şu Ruh meselesini çözerse, havamızı bulursak çok iyi bir takım oluruz, aksi takdirde ne kadar iyi oyuncularımız olursa olsun yine 2.'liklerle 3.'lüklerle yetiniriz...Ertuğlul Sağlam'a bu konuda güveniyorum, iyi bir ortam sağlayacaktır, 100. Yıldaki gibi inş... |